Dante és a kitakart popó
Eddig 76 hozzászólás
liquid
2019. március 09.
szombat 15:46
Van egy játék egy (spolier!) nagyon jó játék, most jelent meg, az a címe, hogy Devil May Cry 5.

A játék piros tizennyolcas karikával fut mindenhol, azaz elvileg sok minden belefér - a jelek szerint egy pucér női fenék már nem, az a nyugati világban (Japánban nem!) cenzúrázásra került. Ez eleve szemöldökfelhúzásra ad okot, az meg pláne, hogy a popót kitakaró randa lens-flare effekt kizárólag PlayStation 4-en került bevetésre, és ott is utólagos patch formájában.Akinek van a fentiekre racionális(nak tűnő) magyarázata, bátran ossza meg velünk.

Összesen: 76 [1-50]
1 | 2
[4] Paleblood
márc 14., csütörtök 15:31 #76
Válasz Necroman Mk2 (#75) üzenetére
Ott még tudják mi a jó.
PSN: TAttila84
márc 14., csütörtök 0:40 #75
Válasz Paleblood (#51) üzenetére
Itt inkább kulturális különbségről van szó, azaz Japánban sokkal inkább elfogadott a fiatal lányok stilizált szexuális ábrázolása, mint a prűd amerikaiaknál.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[4] Paleblood
márc 13., szerda 20:18 #74
Na tessék, bezzeg az ex címekbe belefér az állatos pornó is KATT!
PSN: TAttila84
[37] playmore
márc 13., szerda 12:49 #73
Az 1/3 - 2/3 játékosról találtam írást a neten, arról amit te írsz viszont egy szót sem. Még a botrányban főszerepet játszó Eurogamer cikk sem említi. A keverést nem pontosan értem, azt írtam előbb is, hogy nemtől függetlenül kapsz egy ellenkező nemű karaktert a sztoriba.
Cheers, love! The cavalry's here!
[27] Rotten
márc 12., kedd 17:13 #72
Válasz playmore (#60) üzenetére
Volt egy ubi tweetben. Amikor kipattant a botrany. Es megint kevered a dolgokat. Akkor sem mukodott, ha Alexios volt meleg karakter.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[37] playmore
márc 12., kedd 12:31 #71
Válasz lacapaca (#68) üzenetére
"Mint ahogy egy ókori Görögországban zajló gyilok játékban sem érzem immerzívnek egy nõi fõhõssel gyakást"
Dehogynem az KATT!

Kár, hogy ahogy hallottam pont az Odysseyben nincsenek pajzsok, pedig tökéletes lett volna ha már Wonder Woman játék nincs.
Cheers, love! The cavalry's here!
[4] Paleblood
márc 12., kedd 11:47 #70
Válasz playmore (#66) üzenetére
Ha a 0,02% homoszexuális jatekosert bele kell rakni azt amit akkor legyen meg a 18%nak is.
PSN: TAttila84
[11] frg_dnl
márc 12., kedd 11:14 #69
Ez full gáz.
[28] lacapaca
márc 12., kedd 11:03 #68
Válasz playmore (#66) üzenetére
Nálam az elsõdledes szempont az immerzió szokott lenni, hogy mennyire tudom beilleszteni a karaktert az adott környezetbe. A ME ugye ilyen szempontból nem tiszta lappal indult, mert az elsõben ott volt az "alap" Shepard, megkedveltem, nem kívántam semmilyen formában átformálni. Mint ahogy egy ókori Görögországban zajló gyilok játékban sem érzem immerzívnek egy nõi fõhõssel gyakást. De pl. egy Division-ben semmi bajom nincs vele. Ott semmi jelentõsége, kivel puffogtatok.
Vagy a Warframe-ben sem számít a neme a kedvenc karakteremnek, Gara-nak (egyébként csajszi) annak semmi jelentõsége. Nem azért játszom vele, mert nõ vagyok (egyébként nem vagyok az ) Hanem azért, mert szinte minden küldetésre marha jó, és lusta vagyok cserélgetni állandóan a warframe-eket
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[8] Ra1D3n
márc 12., kedd 10:43 #67
Válasz Rehynn18 (#39) üzenetére
51.-es komment alapján ő az. Pont ugyanezzel példálózott egy másik oldalon.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[37] playmore
márc 12., kedd 9:49 #66
Válasz lacapaca (#65) üzenetére
Ez a dolog külön cikkeket is megérne, de a lényeg az, hogy az átlagjátékos általában valami olyan karaktert választ amibe bele tudja élni magát. Már több írás is született ami azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy megéri-e kidolgozni egy női karaktert is amikor a játékosok nagy többsége láthatóan sohasem fog játszani vele. Például a MEben a játékosok 18%a játszott női karaktert. Ahhoz képest az Odyssey egyébként kisebb fajta csoda, érdekes lenne tudni miért alakult ez ilyen jó arányban. Valószínűleg sok múlik a játék típusán és kialakításán. Az Overwatch például kifejezetten az a játék ahol kirívóan magas a női játékosok száma (16+% ha jól tudom, tehát elég közel van a ME számához végül is, bár természetesen azért mert valaki nőt játszik nem garantált, hogy nő ott sem). Viszont ott könnyen magyarázható a dolog hiszen van egy külön support class és sokan játszanak a barátnőjükkel dps-healer duóban (csak hogy a sztereotípiákat erősítsük). ACben viszont elsősorban még mindig bökdösni kell (lehet, hogy nem még az Originsel is el vagyok maradva, de az összes többivel játszottam), ami elméletben nem kellene, hogy túl vonzó legyen a lányoknak.
Cheers, love! The cavalry's here!
[28] lacapaca
márc 12., kedd 8:53 #65
Válasz playmore (#60) üzenetére
Ezt amúgy nem is értem. Lehetõség szerint én is inkább csaj karaktereket szoktam választani, mert azt azért mégiscsak szívesebben nézegetem, meg poénosabb vele rendet pakolni, mint egy kigyúrt állattal, de vannak játékok, ahol meg semmiképpen, mert csak rontaná a játékélményem. Ilyen a ME is, ahol nekem Shepard nem lehet nõ, és az Odyssey-ben is nálam inkább lenne környezet idegen.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] lacapaca
márc 12., kedd 8:32 #64
Nem feltétlenül az emberek lettek hülyébbek. Inkább a kisebbségben lévõ, az általánostól eltérõ szemlélettel rendelkezõk tudják jobban hangoztatni a nézeteiket, tudnak jobban elõtérbe kerülni, a mostani, több lehetõségnek megfelelõen. Már pedig elõtérbe kerülni manapság legkönnyebben az átlagtól eltéréssel lehet. Akár ezért is lehet egyre inkább vonzó szembe menni (az egyéb okokat már meg sem említve) az általánosan elfogadottabb értékekkel.
Ez meg a másik oldalról nincs megfelelõen kezelve, mert az üzleti oldal elõtérbe helyezésével félnek az esetleges szarcunamitól, és attól, hogy ettõl negatív elõítélet alá esik majd a termék. Ezért meg már inkább nevetséges irányba megy át az öncenzúra, a mindenkinek megfelelésre törekvés is. Tudni kéne a helyén kezelni a dolgokat, de ez láthatólag egyik oldalról sem megy.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[37] playmore
márc 12., kedd 8:04 #63
Válasz theSickness (#62) üzenetére
Tracer is utólag lett leszbikus, csak nem vártak vele annyit mint Soldierrel. Az is egy elég nagy sokk volt a communitynek. Nem mintha az SFM készítőket zavarná természetesen.
Cheers, love! The cavalry's here!
márc 12., kedd 0:07 #62
Válasz Necroman Mk2 (#58) üzenetére
Nem, Soldier 76-re. Tracer asszem alapvetően is leszbikus volt, bár ebben nem vagyok biztos. Leginkább játszottam az Overwatch-csal, a lore csak érintőlegesen van meg.
[37] playmore
márc 11., hétfő 23:41 #61
Válasz Necroman Mk2 (#58) üzenetére
Tracer sem volt túl jó húzás, de szerintem a Soldier76ra gondol. Nem áll jól, hogy az Overwatch szándékosan mindenki számára emészthetően és elég homályosan (hogy legyen mit odaálmodni) összerakott karaktereire hirtelen ráerőltetnek valamit. Az emberek nagy része igenis jól szórakozott, hogy a máig hiányos sztorit kiszínezze úgy ahogy neki tetszik. Azzal, hogy a játékosok néhány százalékát kitevő embereknek adtak valamit (ami előtte is létezett lásd Reaper76), többtől meg elvettek (lásd Dad76). Nem lett volna nagy gond ha eleve úgy dobják be ezeket a karaktereket ahogy, de így kiszúrás.
Cheers, love! The cavalry's here!
[37] playmore
márc 11., hétfő 23:33 #60
Válasz Rotten (#55) üzenetére
Honnan van ez a harmada dolog? Egy olyan hír volt, hogy az Ubisoft valamilyen oknál fogva meglepődött, hogy egy fiús játékban a játékosok kétharmada Alexiossal (a férfi) játszik és nem 50/50 ahogy ők számítottak rá. Ez semmit nem mond el arról ki és milyen beállítottsággal játszotta őket. Az, hogy a játékosok harmada lgbt vagy aszexuális karakterként játszotta volna a karakterét egy szándékosan a lehető legnagyobb tömegek számára készült játékban az elég nehezen hihető számomra. Hacsak nem mindenki azért játszotta a lányt, hogy hátha lát valami csajos akciót, de ez már a Mass Effectben sem jött be.
Cheers, love! The cavalry's here!
márc 11., hétfő 22:41 #59
Válasz Paleblood (#38) üzenetére
A Kingdom Come-os sztori a Kotaku volt. Vagy nem?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
márc 11., hétfő 22:39 #58
Válasz theSickness (#53) üzenetére
Tracerre gondolsz?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[19] herooftime
márc 11., hétfő 22:33 #57
Válasz Paleblood (#51) üzenetére
Erre mit írjak? Nem kell foglalkozni a trollokkal, gondolok itt az amerikai platformholderek általi aktuális amerikai fóbiák miatti bannokra is

végülis nem kötelező amerikai központú internet szolgáltatásokat használni, sőt bizonyos igények esetén kötelező fennt lenni pl a pixiven olyan időkben amikor pl atelier wadatsuminak nem lehet profilja a deviantarton...
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[4] Paleblood
márc 11., hétfő 18:57 #56
Válasz Rotten (#55) üzenetére
Az AC játékosoknak csak a harmada homoszexuális? Azt hittem több.
PSN: TAttila84
[27] Rotten
márc 11., hétfő 18:31 #55
Válasz playmore (#43) üzenetére
Az Ubi pelda nem tul jo a te megvilagitasodban. Nem egy elenyeszo kisebbsegrol volt itt szo, hanem kozel harmada a jatekosoknak. A javitas pedig azert kellett a DLC-be, mert ertelmetlenne tette a jatek sztorijat.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[50] Dude
márc 11., hétfő 17:08 #54
Válasz playmore (#47) üzenetére
Azért ez nagyon beteg bakker. Szerintem hamarosan vége lesz ennek az őrületnek, mert kezd nagyon elfajulni és az emberek döntő többségének kezd ebből elege lenni. Főleg azért is, mert már a másik szélsőség is egyre gázabb irányba megy.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
márc 11., hétfő 15:17 #53
Válasz playmore (#43) üzenetére
De lehetne említeni amúgy a Blizzard-ot is, ahol "nyomtak egy dzsékérólingot" (R): utólag írták bele, hogy egyes karakterek az azonos neműekhez vonzódnak.

Ez nem lenne baj, legyen akkor alapból így, csak utólag ciki, de kurvára.
márc 11., hétfő 15:04 #52
Válasz Rehynn18 (#45) üzenetére
Egy gémer (feltételezhetően) nem arra kíváncsi elsősorban egy esportolónál, hogy nemileg hová sorolja magát vagy hogy melyik rasszhoz tartozik. Mondok jobbat: van meleg ismerősöm és őt kifejezetten irritálja a dolog, mert aki lobogóra tűzi meg döngeti a mellét, az baromira nem tartja tiszteletben a saját intimitását és a közösség számára fontos értékeket sem. És nincs vele egyedül. Pl. az Andrássy utas meleg felvonulást mélységesen el is ítélik, mert nevetséges, bazári mutatvánnyá degradálja az amúgy teljesen személyes, privát életüket, és akik ehhez még így be is öltöznek, azok nem csak magukból csinálnak hülyét.

Lehet ezekről a témákról úgy beszélni, hogy közben nem veregeti senki a másikat vállon pózerkedésből. Bár ez maga a PC "kultúra".
[4] Paleblood
márc 11., hétfő 13:34 #51
Válasz Adamska (#50) üzenetére
KATT!

Itt is mennyi lelki nyomorék rinyált.
PSN: TAttila84
[5] Adamska
márc 11., hétfő 13:03 #50
Válasz playmore (#35) üzenetére
pedig az doaban jelenleg meglepően csekély a kirívó ruhák száma )
[45] multishoot
márc 11., hétfő 12:32 #49
Válasz playmore (#47) üzenetére
Isteneeem... Tényleg ott tartunk, hogy már a természeti törvények sem lesznek divatban? Hihetetlen az emberi ostobaság és annak térhódítása.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[12] p.jay
márc 11., hétfő 12:31 #48
Válasz playmore (#35) üzenetére
Igy mar ertem. Az elso nehany sorodra kaptam fel a fejem. Szimplan nem igazak.
[37] playmore
márc 11., hétfő 12:04 #47
Válasz multishoot (#44) üzenetére
Az egyik dlc (vagy lehet, hogy az összes, még nem játszottam velük) tovább viszi a játék történetét a befejezés után. Először is tudni kell hogy a játékban lehetsz férfi vagy női karakterrel és azon belül is kufircolhatsz akivel akarsz (vagy nem is kötelező szeretőt tartani). Na most a DLC döntésedtől függetlenül bevezet egy ellenkező nemű főszereplőt akivel családot alapítasz (mert ugye az ACk alapja, hogy az őseid DNSében tárolt sztorikat éled újra tehát egy egész vérvonalról van szó). Már az is nagy felháborodást váltott ki, hogy rá van kényszerítve a játékos a heteroszexuális családalapításra, de a biztosítékot az vágta ki végleg, hogy az acsi ezért a cselekedért a "Growing Up" nevet kapta. Ezzel a sértettek szerint azt sugallva, hogy csak az a felnőtt aki erre képes. Az Ubisoft annyira összekakálta magát, hogy napokon belül hotfixben változtattak az acsi nevén valami semlegesre és a következő menetrendszerű patchben átalakították a befejezést, hogy egyértelművé tegyék ezt a helyzetet úgymond a kötelesség szülte.
Cheers, love! The cavalry's here!
[15] igni
márc 11., hétfő 11:59 #46
PS4 HDR10 On
PC/Xbone HDR10 Not supported
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
[1] Rehynn18
márc 11., hétfő 11:56 #45
Válasz theSickness (#42) üzenetére
Ezek tények és azokra adott vélemények. Nem látom a problémát.
A "szerintem ezzel inkább ártanak" pedig nem érv, hanem személyes meglátás.
禁止しないで先輩。
[45] multishoot
márc 11., hétfő 11:51 #44
Válasz playmore (#43) üzenetére
Ez az AC botrány mi volt pontosan?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[37] playmore
márc 11., hétfő 11:46 #43
Válasz Paleblood (#37) üzenetére
Ezzel egyetértek szerintem se vesznek játékot azok akik a leghangosabbak ebből a szempontból, de mégis befolyásolják a játékfejlesztést. Csak gondoljunk bele a legutóbbi Assassin's Creed Odyssey botrányba ahol egy nyilvánvalóan apró kisebbség miatt át kellett nevezni egy achievementet és megváltoztatni szövegeket, hogy ne érezzék rosszul magukat azok akiknek a heteroszexualitás nem fekszik. Semmi gond nem lenne azzal, hogy embereknek igényeik vannak, de amikor az egyik hatalmas kiadó azt sem tudja hova hajoljon egy csettintésükre az pontosan az ilyesmiket vetíti elő ami a DMC5 kapcsán is kialakult. Legfeljebb majd legközelebb okosabbak lesznek és nem day1 patch lesz hanem rajta lesz a lemezen.
Cheers, love! The cavalry's here!
márc 11., hétfő 11:43 #42
Válasz Rehynn18 (#36) üzenetére
Kotaku.
Amikor olyan cikkek vannak, hogy az Apex Legends mekkora meglepetés, mert nyolc karakterből kettő kapásból színesbőrű. Vagy hogy kiemelten említik, sőt, piedesztálra emelik, ha valamelyik esportoló a meleg / transznemű, előbb foglalkoznak azzal, mekkora dolog ez, mint azzal, amiről a cikknek szólnia kéne egy gamer oldalon.

Szerintem ezzel inkább ártanak, mint használnak. Semmi bajom a melegekkel és magával a témával, csak rettentő fárasztó ez az erőltetés.
[37] playmore
márc 11., hétfő 11:42 #41
Válasz Rehynn18 (#36) üzenetére
Nem gyűjtögetek linkeket úgyhogy ne számíts sok mindenre. A DOA6al foglalkoztam az utóbbi időben mert érdekel úgyhogy ott még emlékszem.
Negatív Eurogamer teszt: KATT!
Azért is rossz az első sok bekezdést ennek szentelni, mert a legtöbben nem olvasnak tovább, de egyértelműen ez a legfontosabb.
Miért nem jön DOAX3 nyugatra: KATT!
A Core Values "mém" is érdekes lehet, ahol az FGC igyekezett megtagadni a japánban (tudtommal) egyáltalán nem kirívónak számító DOA reklámot egy olyan versenyben ahol a semmiruhában nyögdelő karakterek alapok. Talán még emlékezetes, hogy az SF kapcsán is előírták melyik outfiteket nem szabad használni versenyeken. Az MK11 is visszafogott lesz, az arcletépéssel mondjuk nincs gond.
Itt van ellentétnek a Kotaku ahol a szexualitás nem ütötte meg a negatív mércét és a játék nyilvánvaló hibái ellenére is teljesen pozitív hangvételű a review: KATT!

Ennek a DMC patchnek semmilyen más oka nincs mint a cenzúra. Egy meztelen fenék már sok manapság.
Cheers, love! The cavalry's here!
[1] Rehynn18
márc 11., hétfő 11:40 #40
Válasz Paleblood (#38) üzenetére
Nem látom, hogy köznevetség tárgya lenne, és pláne nem, hogy "ezen múlna" a játékok értékelése. Szempont, teljesen jogosan. Ahogy a Rape Day-nél sem csak az a szempont, hogy milyen a játékmechanika.

Nyilván szeretnéd, ha köznevetség tárgyai lennének, de azért erőlködős ez az összemosás
禁止しないで先輩。
[1] Rehynn18
márc 11., hétfő 11:37 #39
Válasz Paleblood (#37) üzenetére
Te véletlenül nem Nyárlakó vagy? Van egyébként bizonyíték arra, amit írsz?
禁止しないで先輩。
[4] Paleblood
márc 11., hétfő 11:37 #38
Válasz Rehynn18 (#36) üzenetére
KATT!

Pl. Amúgy is már köznevetség tárgyai ezek a firkászok akik mellé jatszani se tudnak lásd a polygonos Doom video vag a híres Cuphead tutorioral elakadás.
Eurogamer a Kingdom come-t is lehúzta mert hol vannak a feketék meg a nők el vannak nyomva. Középkor, milyen legyen?
PSN: TAttila84
[4] Paleblood
márc 11., hétfő 11:31 #37
Válasz playmore (#33) üzenetére
Ez pont nem igaz, mert akik ezen rinyalnak nem vesznek játékot csak rinyálnak meg nyomják a sötét propagandájukat.
PSN: TAttila84
[1] Rehynn18
márc 11., hétfő 11:12 #36
Válasz playmore (#33) üzenetére
Sok külföldi cikket olvasok (sőt, videojátékos témában szinte kizárólag azt), és nem ezt látom. Mutass már példákat pls, mert szerintem ez egy olyan dolog, ami az internet némely bugyraiban elterjedt mumusként. Ezt jelzi az is, ahogy elsőre megfogalmaztad a "jelenséget".
禁止しないで先輩。
[37] playmore
márc 11., hétfő 11:06 #35
Válasz p.jay (#32) üzenetére
A videojátékokra alapozom és elsősorban a japán fejlesztőkről beszélek. A Team Ninja például egyértelműen megválaszolta a Twitterén, hogy azért nem adja ki a DOAX3at nyugaton, mert nem akarják elásni azon keresztül a többi cuccukat. Érdemes a DOA6 teszteket is olvasgatni. Kezdeni az Eurogamerrel ahol bekezdéseken át azzal kezdődik az egész, hogy micsoda gusztustalan szexualitás van ebben a szennyben. Ugyanakkor ott van pl a Kotaku amelyiknél szinte ünneplik, hogy végre visszavettek a csúnya japán szokásosból és dicsérik a játékot. Ennyit számít kinek mi éri el a küszöbét. Day1 cenzúra patch Capcomtól csakis az egy kiemelt platformra nem hiszem, hogy különösebb magyarázatot igényel. Igen megtehették volna, hogy kiadják mindegyikre, de valahogy a többi platform másodlagos. Ha csak az X maradt volna ki akkor tehettünk volna úgy, hogy az MS a szabadság szószólójaként ellenállt mindennemű cenzúrának, de nem hinném, hogy a PCs tartalomszolgáltatók hasonlóan tettek volna. PC/X nem érdekes.
Cheers, love! The cavalry's here!
márc 11., hétfő 10:58 #34
Ps4-en, a részletesebb grafika miatt, látszott egy kis kaki darab. Ezt takarták ki.
[37] playmore
márc 11., hétfő 10:54 #33
Válasz Rehynn18 (#31) üzenetére
Azt írtam, hogy ha külföldi cikkeket kezd olvasgatni akkor azt látja. Mert ez egy fontos gyakran emlegetett dolog. Igaz nem említettem, hogy videojátékos cikkekre gondolok és nem fejtettem ki oldalakon át, hogy ne tudjon belekötni senki, de bevallom erre nem gondoltam egy videojátékos oldalon. Ha egy női szereplő nem illik bele a mai nyugati újságírói mércékbe akkor az komoly negatív visszhangot kelthet és csökkenő eladásokhoz vezethet. Most jutottunk el odáig, hogy egyre több fejlesztő veszi figyelembe mit és hogyan adjon ki külföldön.
Cheers, love! The cavalry's here!
[12] p.jay
márc 11., hétfő 10:39 #32
Válasz playmore (#26) üzenetére
Te mire alapozod az allitasaidat Japanrol es a japan emberekrol? Mert amiket irtal, az nem igazan fedi a valosagot.
Kemenyen altalanositasz.
[1] Rehynn18
márc 11., hétfő 10:31 #31
Válasz playmore (#29) üzenetére
Na várj, te nem ezt írtad, hanem hogy "manapság a nyugati társadalmat taszítja a női test látványa". Ez egy másik dolog, amit most emlegetsz. Most akkor melyik? És mennyire elterjedt ez?
禁止しないで先輩。
[9] Kester
márc 11., hétfő 10:22 #30
Tényleg 29 (jó így már 30) komment van itt egy fenék miatt? Néha tényleg azt érzem az egész videojáték szubkultúra legrosszabb része maguk a játékokosok.
[37] playmore
márc 11., hétfő 10:19 #29
Válasz Rehynn18 (#28) üzenetére
Játékokat értékelése múlik azon, hogy az adott tesztelő éppen mennyire érzékeny a hölgyek ilyen vagy olyan típusú ábrázolására. Ez a patch teljesen nyilvánvalóan azért született, hogy csökkentse az esetleges negatív visszajelzéseket. Az más kérdés, hogy pont az ellenkezőjét érte el vele.
Cheers, love! The cavalry's here!
[1] Rehynn18
márc 11., hétfő 9:36 #28
Válasz playmore (#26) üzenetére
"manapság a nyugati társadalmat taszítja a női test látványa"

Biztos vagy benne, hogy erről van szó?
禁止しないで先輩。
[26] arpi0912
márc 11., hétfő 9:14 #27
Tehát ha nem szedem le az updatet akkor én is láthatok feneket a játékban? Vicces ez az erőltetett cenzúra. Miért nem úgy csinálják meg, hogy a beállítások között ki/be lehet kapcsolni mint elég sok játékban, hogy a durva részek kimaradnak ha nem vagy rájuk kíváncsi. Így mindenki magának eldönthetné, hogy mit akar látni. Kedves Capcom vagy Sony bárki is hozta meg ezt a döntést kicsit túltoltátok.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Összesen: 76 [1-50]
1 | 2