Divinity: Original Sin 2 - jön az ajándékeső
Eddig 5 hozzászólás
siklara
2019. március 09.
szombat 10:15

A Larian Studios-ról eddig is tudtuk, hogy a jófiúk táborát erősíti, de most megint rátettek egy lapáttal, és tegnap kiadták az első ingyenes frissítésüket a Divinity: Original Sin 2-höz, amelyet az év során továbbiak követnek majd.

Az első ajándékcsomag (Gift Bag) a karakteralkotás lehetőségeit bővíti ki új választható arcokkal és sérókkal, automatikusan bekerül a játékba, és akár egy már elkezdett végigjátszásban is lehet vele bohóckodni, de a későbbiekben lehetőség lesz a rajongói modok ihlette frissítéseket ki-be kapcsolni a főmenüből.

Nekem ürügy se igazán kell ahhoz, hogy időről időre elindítsam a DOS2-t és eltöltsek még pár órát Rivellon földjén, de meg kell hagyni, egy ilyen kezdeményezés ügyes módja a játékosok visszacsalogatásának.

Az ajándék lényege, hogy ingyen kapja az ember valamilyen alkalomból, vagy a hála és szeretet jeleként, de a belga csapat azért illusztrációval is elmagyarázta a Gift Bag és a Loot Box közti különbséget:


[10] Soulootion
márc 13., szerda 9:43 #5
Válasz frg_dnl (#4) üzenetére
köszi, támpontnak ez nem rossz, csak én ha egy játékban jól érzem magam, akkor baromira belassulok, és végignézek minden fát kb.
(hltb-t szoktam nézegetni, de az ottani óráknál én valahogy mindig többet töltök el a játékokban ). Annyira beszívott ismét a W3 - a GOTY ed. - 4-5 év után, hogy lehet lemondom az előrendeléseimet is
A DOS1 , Pillars of Eternity meg a Numenera szerintem együtt elvitt nekem vagy 300 órát tuti.. és ez már sosem jön vissza XD
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] frg_dnl
márc 11., hétfő 10:31 #4
Válasz Soulootion (#3) üzenetére
165 óra ( blind ) volt a DOS2DE honour módban de úgy, hogy minden egyes questet megcsináltam és minden szöveget végigolvastam.
Witcher 3 halálfutamon is akörül volt, olyan 160 óra. A W3GOTY miatt én újra fogom játszani az egészet, a DLC-k érdekelnek.
[10] Soulootion
márc 11., hétfő 8:56 #3
Válasz torppapa5 (#1) üzenetére
én el sem merem kezdeni..
ennek ellenére most újra belevágtam a Witcher 3-ba.. csöbörből vödörbe..
majd ősszel, addigra amilyen jófejek, feltuningolják 400+ órásra a DOS2-t
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] frg_dnl
márc 09., szombat 15:02 #2
Én már túl vagyok két végigjátszáson de már akkor akartam új karaktert kezdeni és most ennek az ajándéknak nagyon örülök.
[15] torppapa5
márc 09., szombat 12:19 #1
Nagyon jó hír! A kérdés már csak az, hogy hogyan tudják még bővíteni a játékot? Kapunk esetleg egy-két új questet? Akkor az egyik szemem sírni fog, a másik meg nevetni, már most is lehetetlen ezt a játékot befejezni.
Friss hírek

1419 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

15 | A Sony és az MS is felszáll a Direct vonatra

A másik két konzolgyártó megirigyelhette a Nintendo Direct-ek népszerűségét, jövő héten mindketten a saját verziójukkal jelentkeznek.

5 | Remekül fogy a DMC5

Szinte biztos, hogy a széria utóbbi évtizedének legsikeresebb epizódja lesz.

0 | Mortal Kombat 11: zárt ring harcosai

Traileren a közelgő béta tartalma.

11 | Visszatér a Vampire: The Masquerade

Jövőre érkezik a Bloodlines folytatása.

4 | Augusztus végén jön a Control

Kiszivárgott a megjelenési dátum. Ezért bejelentették.