Doom film: ez van, srácok!
Eddig 28 hozzászólás
liquid
2019. március 09.
szombat 04:44


A Universal otthonnézős vonalon próbálkozik be egy Doom filmmel, az első képek tanulsága szerint nagyjából hiába.

A Doom: Annihilation (hé, ez a második, "annyira rossz, hogy már jó" Mortal Kombat film alcíme!) idén ősszel jön, a mozikba azért nem, mert a filmet forgalmazó Universal házilag megtekintősnek szánja, az első képek alapján arcunkba is ugrik a minimális költségvetés "űrzombi, pénzünk nincs, akkor fessük... kékre?" pénztárcakímélő megközelítése, és a családi szülinapos hobbivideókat idéző képi világ.

Érkezni idén ősszel fog, megnézed (talán), ha jön arra a sztrímelős izére, amire éppen előfizetsz.
A korszellemnek megfelelően Csajos Csavar is lesz benne, durva Űrdudék helyett durva Űrcsajok pakolják majd a helyükre az Űrdémonokat, amivel nincs is semmi baj, csak a durvaság maradjon, ha lehet.

[5] tibisan
márc 11., hétfő 18:17 #28
Válasz Shifty Fox (#27) üzenetére
Ha így lett volna , nem csinálnák meg ezek után a 3. részt , a Szellemírtók valódi folytatását. Nem kell felülni mindenre amit lenyilatkoznak , a 130M-os amerikai bevétellel meg azzal valamennyi nemzetközivel simán pénzüknél lettek a Ghostbusters-al is , persze nyilván 1 évnyi befektetésre a pénzük sokszorosát akarták , nem csak visszakapni azt és visszafizetni a producereknek , hanem többletet generálni.
[21] Shifty Fox
márc 11., hétfő 17:10 #27
Válasz tibisan (#26) üzenetére
Számomra bukás filmek? Itt neked valami félrement.
A Ghostbustersnél meg a hivatalos bevétel 229 milla volt, a budget 144. A stúdió nyilatkozta, hogy 300nál vannak nullán, ergó nemhogy szépítettek volna még fölé is lőttek.

De nem értem miért nekem írod, tisztában vagyok ezekkel,nem is értetlenkedtem sehol. :/
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[5] tibisan
márc 11., hétfő 16:55 #26
Válasz Shifty Fox (#15) üzenetére
Utána számolsz a kiadott budget és bevételes hírekben lehozott számokból ,és máris kijönnek nullszosra , vagy még egy kis profitot is hoznak az ilyen számodra bukás filmek , mint pl volt az Alita , Warcarft , Tűzgyűrű , SW Solo , Ghostbusters. A amerikai teljes bevétel és a nemzetközi forgalom 25-35 % -a ( mert a többi , nem is kevés 65-75 % a moziké marad ).Ezt több cikkben hivatalos marketing adatként olvastam , tehát ha szépíteni akar egy film bukását elkerülve , vagy több látszat bevételt "generálni" egy studió , azt úgy tudja ,hogy a kiadott budget már tartalmazza a reklám és egyéb ( utóforgatás ) költséget is már ( SW Solo 250 M $), vagy szimplán kevesebbet mondanak egy film budgetjére ( Alita 170 M $ , bennfentesek 210-230- at mondanak)
márc 10., vasárnap 21:22 #25
Válasz theSickness (#17) üzenetére
Öszintén: nekem nem jött be annyira. A "haláltánc" a végén igen, az látványos volt, de maga a film addig egy "amerikai Sztalker nőkkel", közepes megvalósításban. (Természetesen a Tarkovszkij féle filmre gondoltam.)

Dwayne21n: A Marvel Kapitány már nem bukta, legalább is a mozis bevételek alapján.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
márc 10., vasárnap 21:19 #24
A 2006-os Doom film nálam egy közepes látványfilm volt, egyedül az FPS szekvencia ütött, de az nagyon: KATT!
Ezt a fentit meg majd meglátjuk, nem pár kép alapján akarom eldönteni, hogy jó, közepes vagy rossz lesz. Bár a női főszereplő(k) egy híresen tesztoszteronban tocsogó videojáték alapján, hát, nem tűnik túl bölcs döntésnek. De ha csak Netflix only lesz, akkor lehet ránézek majd egy unalmas estén.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
márc 10., vasárnap 17:54 #23
Válasz Dude (#21) üzenetére
Amúgy rettentő vicces, hogy "szólásszabadság" van, elvben mindenki nyugodtan véleményt formálhat, aztán mégsem. Tőlem összehordhat a csaj szarságokat, sőt, igazából mindenki tehetne rá, de a másik oldal ugyanazt a sértődést tolja, ami a csaj kijelentései mögött állnak. Ha végre mindenki elengedné a füle mellett és nem akarna mindenki magára venni mindent, akkor megszűnne ez az egész baromság, ami csak gerjeszti magát.

És ja, ettől függetlenül kéne filmet nézni, könyvet olvasni, zenét hallgatni vagy játszani.
[5] Adamska
márc 10., vasárnap 10:08 #22
Válasz Dwayne21n (#20) üzenetére
ezek tovabbra sem valid ervek, hogy leminosits egy filmet
[50] Dude
márc 10., vasárnap 9:52 #21
Válasz Dwayne21n (#20) üzenetére
Én nem értek egyet általában Larson kisasszony megjegyzéseivel, viszont nem tudom olvastad-e a kommenteket, mert elmebaj szinten volt jópár. Köze nem volt a filmhez és sok copy-paste volt. Az érdekel opció meg szintén ezért. Ne a fipmen vezessék le azt, hogy nem értenek egyet a színész politikai nézeteivel. Amúgy meg a csaj emiatt a Disney-vel is összezördült, vagyis rászólhattak, mert lehet nem töltetik ki vele a 9 filmes szerződését.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Dwayne21n
márc 10., vasárnap 2:54 #20
Válasz Adamska (#19) üzenetére
Mint említettem, rühellem a karaktert a képregényben, a marvel pedig mindent megtesz, hogy ez a mary sue karaktert lenyomja a torkunkon, az elmúlt 10 évben 7 vagy 8 alkalommal rebootolták a karaktert csak a képregényben, mert a cap.marvel képregények eladási számai rém gyengék.
Nem beszélve arról, hogy mostanában mik mentek a film körül, Brie Larson femináci megjegyzései, rottenen levették a nem érdekel opciót film adatlapjáról most pedig 50000 negatív kritikát töröltek.
De ezt itt most befejezem, mert nagyon off.

theSickness

A könyvet előbb olvastam, mint hogy a filmet láttam. Igazából ez is egy olyan könyv, amit szinte nem lehet jól megfilmesíteni.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[5] Adamska
márc 09., szombat 21:45 #19
Válasz Dwayne21n (#8) üzenetére
"fuj, nezhetetlen captain marvel, kritikan aluli bukta. ja, meg nem lattam."

nem feltetlen a studiokkal van am baj..
[21] Shifty Fox
márc 09., szombat 20:28 #18
Válasz theSickness (#17) üzenetére
Először csaknlestem,hogy ez a Doom adaptáció, és arról van szó, aztán leesett, hogy az Annihilation-ről.

Bakker, hogy az mekkora film! Félepmetesen jó és szép volt.

Adaptációknál átszoktam arra, hogy ha még nem volt meg a könyv/képregény mire jön a film/sorozat, akkor utólag olvasom el. Sokkal jobb érzés meglepődni mennyi plusz van benne vagy mi van máshogy, mint a film nézése közben mérgelődni, hogy mi maradt ki. Ez ugyanis eltereli a figyelmem a történetröl. Edd
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
márc 09., szombat 18:51 #17
Válasz Dwayne21n (#8) üzenetére
Ezt tudom, meg szinte alap, hogy ha adaptáció, általában az eredeti könyv a nyerő. Nekem nem voltak elvárásaim, sőt, csak utólag tudtam meg, hogy ez könyv alapján készült. Összességében, önmagában nézve nekem közel kult lett.
márc 09., szombat 18:21 #16
Válasz Shifty Fox (#15) üzenetére
Az új Ghostbusters méretes bukta volt.

A filmeknél a bevételi matek nagyjából így néz ki: a stúdió (gyártó) a pénz:

1. ~60 százalékát kapja Észak-Amerikában.
2. Máshol úgy 40-50 között.
3. Kivéve Kínát, mert ott keménység van. 25 százalék.

Ha egy film gyártási büdzséje 144 millió (a GH 2016 a stúdió szerint ennyibe került) és ehhez hozzácsapod a marketinget, de levonod belőle az estleges adókedvezményket és beépített termékpromóciót (ebből a GH-ban minimum három volt), akkor az a szabály, hogy egy filmnek a gyártási büdzsé minimum kétszeresét kell hoznia, hogy a profitabilitás közelébe kerüljön.

A 229M ehhez nagyon kevés, nem véletlenül nem ezt a vonalat folytatják.
And since you asked: no. It's massive.
[21] Shifty Fox
márc 09., szombat 18:11 #15
A stúdió azt nyilatkozta, hogy 300 millánál lennének nullszaldósok, úgyhogy azzalbuktak egy cikra 70 misit.

Az orbitális marketing kampánya nem kis pénzbe került bakker
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
márc 09., szombat 17:55 #14
Válasz Shifty Fox (#13) üzenetére
Ötletem sincs, hogy mennyit költhettek marketingre, de az a 230 milliós worldwide bevétel nem hangzik olyan borzalmasnak. Persze ha ez valami hivatalos közlemény, akkor nem szóltam. Bár azalapján, hogy a jövő évi rész a régieket folytatja, annyira nem lennék meglepve, ha tényleg nem robbantott kasszát.
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
[21] Shifty Fox
márc 09., szombat 17:47 #13
Válasz parandroid (#12) üzenetére
A Ghostbusters bukott, nem is kicsit.
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
márc 09., szombat 15:33 #12
Válasz Dwayne21n (#8) üzenetére
Ezek közül egyik sem volt bukta, az Ocean's Eight kifejezetten sikeres lett, a Marvel meg az első napi bevételek alapján fog annyit hozni, mint egy átlag MCU film.

Ettől függetlenül meglepődnék ha ez nem lenne nézhetetlen, de ez a stúdiókat a különösebben nem izgatja.
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
[50] Dude
márc 09., szombat 14:50 #11
Válasz Dwayne21n (#10) üzenetére
Ha egy szokásos Marvel popcorn mozira vágysz azt teljes mértékben teljesíti a film. Nem a legjobb, de messze nem a legrosszabb MCU film. Túl sokat vártak az emberek ettől a filmtől szvsz. Majd az Endgame 1,5 hónap múlva odaver
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Dwayne21n
márc 09., szombat 14:38 #10
Válasz Dude (#9) üzenetére
Én csak holnap fogom megnézni. Az az igazság,hogy jómagam nem akartam elmenni rá, mert alapból rühellem a karaktert a képregényekből, brie larson személye és megnyílvánulásai is még jobban eltántorítottak tőle, de a haverok rávettek,hogy menjünk el rá, hátha kapcsolódni fog az endgamehez.az előző hszemhez elfelejtettem odaírni h állítólag, néztem pár youtuber rivjút,mert a kritikusoknak nem hiszek a last jedi után, és nagyon nagyon nem voltak elájulva a filmtől.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[50] Dude
márc 09., szombat 14:28 #9
Válasz Dwayne21n (#8) üzenetére
Az első kettő gyenge film. De mi a baj a Captain Marvellel?
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Dwayne21n
márc 09., szombat 14:18 #8
Válasz theSickness (#6) üzenetére
Ajánlanám a könyvet, mert az sokkal nyomasztóbb és hangulatban is nagyon erős sci-fi, a film nekem nem tetszett.

Ez a Doom film meg szvsz 1 forintot nem fog érni.
A studióknak rá kellene jönni végre, hogy ezek a girlpower filmek hatalmas nagy bukták pl. szellemírtók, ocean's 8, és most a Captain Marvel is kritikán aluli lett.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[41] ssj4vegita
márc 09., szombat 13:44 #7
DOOM Marie!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
márc 09., szombat 13:31 #6
Volt ilyen alcímmel már Resident Evil film is. Mondhatnám, hogy akkor ez garancia a szar filmekre, de ott volt a Netflixes Annihilation, amit meg nagyon szeretek.
[45] multishoot
márc 09., szombat 12:28 #5
Ugye nem ez a csaj lesz a főszereplő? Engem hívhat bárki szélsőségesnek, szexistának, hímsovinisztának, de egy Doom filmben NEM lehet női főszereplő.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[26] Orichalcos
márc 09., szombat 12:20 #4
Az a "démoni kreatúra" nagyon badass/félelmetes/vagány/klasszikus. (NOT)
http://www.twitch.tv/orichalco
márc 09., szombat 11:54 #3
Válasz Masterchief (#2) üzenetére
Nem tudom, hogy ki ő, de meherősítem: Lengyelnevű Rozina szerepel a filmben,
And since you asked: no. It's massive.
márc 09., szombat 11:13 #2
A 2. képen nem Wossala Rozina van a konyhafőnökből?
márc 09., szombat 10:46 #1
Az a kék csecsemőfej... priceless.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Friss videón a Wolfenstein farkasai

A Young Blood egy gameplay trailerrel erősíti a várakozást.

1 | Csúszik a Sonic mozifilm

Nem meglepő módon eltolják a megjelenést.

2 | Bloodstained: infók a megjelenés előtt

DLC-tervek, Iga hátizsákja és első napos frissítések.

2 | Marvel Ultimate Allience 3: itt az X-csapat

Az X-Men banda is felfedi magát a friss trailerben.

0 | Final Fantasy XIV: új DLC a masszív tábornak

Rengetegen regisztráltak az MMO szervereire.