System Shock 3: vissza a fejlesztőnek
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. február 13.
szerda 09:43


A Starbreeze lemondott a System Shock 3 kiadói jogairól, mégpedig az OtherSide Entertainment javára. A svéd csapat 2017-ben szerezte meg a folytatás jogait, és részben finanszírozta is a projekt elkészültét. Ez utóbbi pont volt az, ami miatt a svéd vezetőség most elengedte a projektet.

A Warren Spectort is felsorakoztató bostoni OtherSide fejlesztette a nem túl sikeres Underworld Ascendant-ot is, és most gőzerővel a System Shock 3 munkálataival foglalkoznak.

A svédek továbbra is a saját dolgaikra szeretnének fókuszálni, emellett a Psychonauts 2 és a Ten Crowns kiadói jogai is náluk maradnak.

[15] skiz0
febr 13., szerda 10:54 #1
akkor mostmár igazán dobhatnának egy Psychonauts 2 megjelenést
PSN: mucsacso
Friss hírek

1861 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

11 | Anthem: újabb lépés a jó irányba

A legújabb patch Strongholdot hoz és töltőképernyőt tüntet el.

7 | [E3] Hajnalban indít a Square Enix

Aki élőben akarja nézni a kiadó idei konferenciáját, nem árt, ha betankol kávéból.

6 | Halo Infinite: nem lesz Battle Royale

Frank O’Connor személyesen cáfolta a pletykákat.

19 | Kemény cenzúra jön Kínában

Tiltani fogják a vért és a hullákat, beleszólnak a történelmi játékok tartalmába, és ugrik az online póker is.

0 | Chernobylite: fél óra sugárfertőzés

30 perces gameplay a Kickstarter kedvéért.