Késik az új Total War
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. február 11.
hétfő 19:02


A Creative Assembly stratégiai játéka, a Total War: THREE KINGDOMS nagy előrelépést jelent és várhatóan teljesen új mélységet ad majd a Total War sorozatnak. Ennek eléréséhez azonban a vártnál egy kicsivel több időre van szüksége a stúdiónak, így a program a korábban jelzett időpont helyett 2019. május 23-án fog megjelenni PC-re.

„Rendkívül szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert abban a helyzetben vagyunk, hogy meghozhatjuk a helyes döntést a játékainkkal kapcsolatban, ami ebben az esetben egy kis plusz időt jelent, hogy minden biztosan készen álljon” - mondta Rob Bartholomew, a Creative Assembly direktora.„Fontos számunkra, hogy egy olyan játékot adjunk a kezedbe, amit teljes mértékben élvezhetsz, és már alig várjuk, hogy megmutathassuk mit tartogatunk neked.”

Friss hírek

1863 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

12 | Anthem: újabb lépés a jó irányba

A legújabb patch Strongholdot hoz és töltőképernyőt tüntet el.

7 | [E3] Hajnalban indít a Square Enix

Aki élőben akarja nézni a kiadó idei konferenciáját, nem árt, ha betankol kávéból.

6 | Halo Infinite: nem lesz Battle Royale

Frank O’Connor személyesen cáfolta a pletykákat.

19 | Kemény cenzúra jön Kínában

Tiltani fogják a vért és a hullákat, beleszólnak a történelmi játékok tartalmába, és ugrik az online póker is.

0 | Chernobylite: fél óra sugárfertőzés

30 perces gameplay a Kickstarter kedvéért.