Késik az új Total War
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. február 11.
hétfő 19:02


A Creative Assembly stratégiai játéka, a Total War: THREE KINGDOMS nagy előrelépést jelent és várhatóan teljesen új mélységet ad majd a Total War sorozatnak. Ennek eléréséhez azonban a vártnál egy kicsivel több időre van szüksége a stúdiónak, így a program a korábban jelzett időpont helyett 2019. május 23-án fog megjelenni PC-re.

„Rendkívül szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert abban a helyzetben vagyunk, hogy meghozhatjuk a helyes döntést a játékainkkal kapcsolatban, ami ebben az esetben egy kis plusz időt jelent, hogy minden biztosan készen álljon” - mondta Rob Bartholomew, a Creative Assembly direktora.„Fontos számunkra, hogy egy olyan játékot adjunk a kezedbe, amit teljes mértékben élvezhetsz, és már alig várjuk, hogy megmutathassuk mit tartogatunk neked.”

Friss hírek

1084 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

ps4 0 | Five Nights at Freddy's: jön PSVR-ra a mackó

Az animatronikus horror PSVR-ra költözik.

0 | Dead or Alive 6: deluxe demó és SNK kollab

Méretes kedvcsináló érkezik jövő héten a DOA6-hoz.

1 | Apex Legends: majdnem Apex Construct

A VR játék fejlesztőinek megszaladt a szekere.

0 | Tekken 7: Negan zombik nélkül is harcias

Új karakter DLC érkezik a Tekkenhez is.

0 | Soul Calibur VI: Amy beköszön

Friss karakter DLC a láthatáron.