Gyorsan összejött a Summer in Mara-nak
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. február 11.
hétfő 18:57


Igen érdekes kezdeményezésnek tűnik a Summer in Mara, amely indie címként szeretné a Wind Waker hangulatát és világát bekeverni a Stardew Valley féle farmolós játékmenettel. A Chibig Studio 35.000 Eurót kalapolt össze egy hét alatt a Kickstarteren, úgyhogy jöhetnek a friss addíciók és stretch-célok.

A Switch, PC és PS4 változatok mellett egy XO változat is beférhet a fejlesztésbe, ha a készítők elérik a vonatkozó következő stretch goalt. (Bár ha jól tévedünk, a PC és PS4 verziók mellett ezzel olyan nagyon sok dolga nem lehet már a csapatnak!)

A játék Kickstarter oldalának megtekintéséhez ide tessék kattintani!

[26] Rotten
febr 11., hétfő 22:13 #2
Barcsak egyezne a cime.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[32] backstab
febr 11., hétfő 21:59 #1
Zsír, engem már a grafikával megvettek. Nekem nagyon tetszett a Rime is, a Yonder is, de még az Oceanhorn is, úgyhogy jöhet!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

1863 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

12 | Anthem: újabb lépés a jó irányba

A legújabb patch Strongholdot hoz és töltőképernyőt tüntet el.

7 | [E3] Hajnalban indít a Square Enix

Aki élőben akarja nézni a kiadó idei konferenciáját, nem árt, ha betankol kávéból.

6 | Halo Infinite: nem lesz Battle Royale

Frank O’Connor személyesen cáfolta a pletykákat.

19 | Kemény cenzúra jön Kínában

Tiltani fogják a vért és a hullákat, beleszólnak a történelmi játékok tartalmába, és ugrik az online póker is.

0 | Chernobylite: fél óra sugárfertőzés

30 perces gameplay a Kickstarter kedvéért.