Switchre költözhet Spyro?
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. február 11.
hétfő 18:37Nem lepődünk meg a híren, augusztusban jöhet a Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch kiadása. Ezt a Gamestop németországi honlapján szúrták ki ügyes információvadászok.

Tavaly egyébként már a Switch is megjelent a hivatalos honlapon, mintegy ideiglenes előrendelési opcióként.

A fenti infók persze most sem számítanak készpénznek. Az viszont biztos, hogy a Crash átiratot nagyon ügyesen megoldották a portolást végző munkatársak, így a Spyro széria esetében sem lenne elvadult ötlet Switchen viszontlátni a régi kis barátunkat.

[25] arpi0912
febr 12., kedd 9:53 #1
Tuti, hogy jönni fog rá, mégis csak az Actiről beszélünk na meg a Crash is kijött rá, akkor ez miért ne? Plusz ez a játék nálam a tipikusan kézi konzolozásra is tökéletes cucc.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Friss hírek

1084 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

0 | [365] Hétfői érzéseink sűrítve

...de határozottan az eljövendő péntekre koncentrálva.

ps4 0 | Five Nights at Freddy's: jön PSVR-ra a mackó

Az animatronikus horror PSVR-ra költözik.

0 | Dead or Alive 6: deluxe demó és SNK kollab

Méretes kedvcsináló érkezik jövő héten a DOA6-hoz.

1 | Apex Legends: majdnem Apex Construct

A VR játék fejlesztőinek megszaladt a szekere.

0 | Tekken 7: Negan zombik nélkül is harcias

Új karakter DLC érkezik a Tekkenhez is.