Tovább menetel az Apex Legends
Eddig 62 hozzászólás
mcmacko
2019. február 08.
péntek 13:52


72 óra alatt 10 millió játékos nyomult be az Apex Legends szervereibe - ez pedig, akárhogyan is nézzük, legendás szám!

Az első nyolc órában egymillió játékos érkezett a programhoz, később már 2.5 milllió játékost regisztráltak. A játék a Twitch nagy kedvence is, a legsűrűbb időszakban 232.000 néző figyelte a program közvetítéseit.

Update: Azóta ezek a számok csak sokszorozódtak, és ahogy tűnik, a 300.000-400.000 közeli nézőszám kezd beállni a játéknál.

Összesen: 62 [1-50]
1 | 2
[28] alf22
febr 11., hétfő 12:32 #62
Válasz Necroman Mk2 (#61) üzenetére
Kijott az elso pakk. Ugyanolyan mint a cod. Tularazott pakkok skinekkel. Fortniteban elfer, itt max a vefenzmeg a lobbyban latja az ember. Szoval nehezebb itt eladni a skineket. Bo4 is igy jart.
Bf2ben tudtommal nem lett volna p2w. A hero megnyitas idejet lehetett volna leroviditeni. Es ha jol tudom az se olyan hogy barki behivhatja bármikor.
Vagy volt vmi fizetős ultraeros fegyver?
febr 10., vasárnap 22:23 #61
Válasz alf22 (#60) üzenetére
Most még. De az EA-nél már többször előfordult, hogy egy kezdetben jónak induló F2P játékot elvittek pénznyele irányába, szóval fenntartásaim vannak az AL jövőjével kapcsolatban. Csak remélni lehet, hogy a BF2 lootbox botránya kiirtotta belőlük ezt a fajta attitűdöt is.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[28] alf22
febr 10., vasárnap 17:19 #60
Válasz Necroman Mk2 (#58) üzenetére
Nincs p2w. Aki olyat berak egy jatekba kinyirja. Fortnite az alap pelda: skinekkel, karakterekkel lehet kaszalni es mindenki elegedett.
febr 10., vasárnap 15:49 #59
Válasz theSickness (#54) üzenetére
Igazából a kisebb helyszínekkel operáló játékoknál is megfigyelhető, hogy hiába készült hozzá hivatalosan egy csomó pálya, a játékos közönség egy jelentős hányada idővel beáll egyre. Pl. Quake 3: Campgrounds vagy CS Dust.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
febr 10., vasárnap 15:43 #58
Még nem próbáltam (lehet, nem is bírná a gépem), de a jelek alapján a kezdeti siker megvolt a játéknak. Kérdés azonban a folytatás, azaz mennyire tudja az Apex Legends majd megtartani ezeket a játékosokat hosszabb távra. Pláne, ha majd bejönnek a lehúzósabb, pay-2-win mikrotranzakciók - ne feledjük, az EA-ről beszélünk!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
febr 10., vasárnap 14:29 #57
Válasz eandre (#56) üzenetére
Szerintem nem arra gondol, hogy új pályát szeretne, mert ezt megunta. A fejlesztők belengették, hogy lesznek új pályák, gondolom felkeltették az érdeklődését.
[16] eandre
febr 10., vasárnap 12:39 #56
Válasz Crockett (#48) üzenetére
Fél óra játék után új pálya? Nice
[28] alf22
febr 10., vasárnap 8:53 #55
Válasz theSickness (#54) üzenetére
Brben sose ereztem tobb pálya hiányát. De igazából nekem eleg pár pálya is mas multiban,ha cserebe valtozatosan fel tudjak dobni. Vagy havonta vagy napszak es idojaras változással
febr 09., szombat 20:43 #54
Válasz alf22 (#49) üzenetére
Igazából ez a PUBG öröksége, alapvetően nem az a normális, hogy egyetlen méretesebb pálya van egy multira kihegyezett címben.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
febr 09., szombat 20:02 #53
Válasz P.A. (#50) üzenetére
Nagyon jó játék. Nem vagyok multis player, de ez nagyon bejött. A fiaimmal nyomjuk egy squadban, és nagyon jól össze tudunk így dolgozni. 3x voltunk eddig bajnokok, és nem tudom hányszor másodikok. Persze, nem tökéletes, minket is ledobál néha a szerver, sőt 2x volt hogy totál befagyott a ps4, és az egész konzol újra indult. Egyszer a fiamnál, egyszer nálam, meg szerintünk a statisztikája is bugos, mert van hogy ölök ellenfelet, és mecs végén nulla killt ír nekem. De mind ezeket leszámítva jó játék, nekem tetszik.
Chill Out! Psn id: littlebraun Amaz konzolon: szent peter 360
[28] alf22
febr 09., szombat 16:54 #52
Válasz Crockett (#51) üzenetére
Ahogy kovetem a Respawnt nekem az jon le,hogy nem ülnek a baberon. Latjak a Fortnite sikerenek a titkat. Ha itt leallnak, sikere is elmúlik.
Elso körben patchelik, finomítjak. Kozbe kerdezik mit szeretnének latni. Azt talan 1honap és jon az elso komolyabb event.
[33] Crockett
febr 09., szombat 16:04 #51
Válasz alf22 (#49) üzenetére
Szeretem a változatosságot. Természetesen hosszabb távra gondoltam, mert egy pálya, akár mekkora is legyen, nekem egy idő után unalmassá válik. A jövőben ígértek új pályát, pályákat a fejlesztők. Illetve talán solo és duo módot, de ez még nem tuti biztos.
"A második az első vesztes"
[8] P.A.
febr 09., szombat 15:35 #50
Próbából leszedtem. Egy training harmadszorra lett kész,állandóan ledobált a szerver. Játékba be sem jutottam!
Tényleg brutáljó ez a játék!

Ja...nem.

Röfögünk a sárban, örülünk a mosléknak és nem figyelünk a gazda kezében a késre.
[28] alf22
febr 09., szombat 15:24 #49
Válasz Crockett (#48) üzenetére
Blackoutnal is folyton uj palyat kernek. De miert? Tök jó változatos. Fortnite egy palyat varial es azert sikeres tobbek kozt.
[33] Crockett
febr 09., szombat 13:44 #48
Tegnap játszottam fele kb két órát és azt kell, hogy mondjam, nagyon jól szórakoztam vele. Nem vagyok nagy battle royal fan, PUBG is megvan, de alig toltam. De ez nagyon bejön. Sok dolog még nem tiszta illetve szokatlan, de hát gyakorolni kell. Várom az új pályát, pályákat, fejlesztéseket stb.
"A második az első vesztes"
[28] alf22
febr 09., szombat 13:32 #47
Kommunikáció: tegnap visszahoztak haverok. Fegyverem nuku. Irany a láda. Semmi. Hát most hogy mondjam a tobbieknek nincs semmim. Sehogy.....Mert a karakterem magatol elkezdi mondani,hogy kéne fegyver, pajzs, medic, stb
[28] alf22
febr 09., szombat 13:30 #46
Válasz theSickness (#44) üzenetére
Sztem dinamikus a mozgasa. Grapplingot csak egx karakter hasznalhat de attol az meg ugyanaz. De vannak kotelek, "katapultok", lejtőn csúszás. Mind pörgőssé es flottá teszi.
[11] Ákos23
febr 09., szombat 13:23 #45
Válasz theSickness (#44) üzenetére
De a készítők soha nem mondtak, h ez TF br az, h a játékosok meg mit vettek le másik kérdés. Szerintem simán megfer ez is a TF univerzumban attól függetlenül, h hiányzik sok elem ami annak az alapja, ugyanúgy ahogy pl a halonak is vannak más műfajú részei.
febr 09., szombat 12:44 #44
Válasz whitebalthazar (#42) üzenetére
Akkor mondom, mire gondoltam (meg a jelek szerint más is), amikor a Titanfall jellemzőit kell elővenni:
- sci-fi FPS
- óriási robotok
- falon futás + grappling hook + nagyon dinamikus mozgás.

Az első pipa, a másik kiikszelhető, a harmadik meg nagyon nem olyan az Apex-ben.

Igazából kár is vitatkozni ezen: a játék fasza, ha jól megvizsgáljuk, akkor vannak benne TF elemek, de amúgy a fejlesztők pontosan ezzel a "TF BR" szöveggel tudták a legjobban eladni a termékük. Ennyi.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
febr 09., szombat 11:50 #43
Válasz whitebalthazar (#42) üzenetére
Hozzáteszem, szerintem csak simán egyszerűbb volt a már meglévő elemeket használni, mint teljesen újakat készíteni, emiatt döntöttek a "titanfall világa" mellett. Meg hát jól is cseng. Bár lehet teljesen rosszul látom és a későbbiekben lehet, hogy egy új legend pont egy pilot lesz.
febr 09., szombat 11:42 #42
Válasz theSickness (#40) üzenetére
Te nem érted. Senki nem mondja, hogy Titanfall BR. Azt mondják, amit a fejlesztők mondanak: titanfall világában járunk, méghozzá, ha jól emlékszem 20 évvel a TF2 után. Emiatt mondják ezt az emberek, nem pedig azért mert az elinditáskor látják a Respawn logót. És, hogy miben nyilvánul meg a világ? Ugyanazok a fegyverek, ugyanazok az épület dizájnok, mozgás mechanika stb. De amúgy, ha azt mondod játszottál vele, akkor nem is értem melyik része nem világos.
febr 09., szombat 11:23 #41
Válasz soliduss (#39) üzenetére
A lények oké, a fegyvereknél ezt nem tudtam. Ebből akkor egyértelműbb, bár gondolom mindenki magától szúrta ki ezt az összecsengést, és nem az volt, hogy mindenki ezt hajtogatja neki.

Itt látszik, milyen félrevezető az, amikor egy ilyen dolog terjed a neten: kolléga mondta, hogy ez a Titanfall battle royale, mondom tök jó, de azért a balanszot elcseszhetik a robotok, erre "hát ez a robotok nélküli Titanfall", mondom oké, és amikor aztán kipróbálom, játékmechanikában alig van nyoma annak, ami miatt én a TF-et TF-ként ismertem.

Ettől függetlenül elég pozitív csalódás a játék.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
febr 09., szombat 11:18 #40
Válasz whitebalthazar (#35) üzenetére
Nem érted: mindenki úgy mondja, hogy ez a "Titanfall BR", mintha tényleg arcon csapna a dolog egyből, megkerülhetetlenül, ám valójában ez megint egy ilyen neten terjedő kifejezés lett. Ha nem mindenkitől ezt hallanám, akkor meg sem fordulna a fejemben. Itt ennyi volt a kérdés, hogy ez saját gondolat volt-e mindenkitől vagy csak azért mondják, mert mások is. A jelek szerint az utóbbi.

És nem, nem befolyásolja az élményt, számomra sem taszítóbb, sem vonzóbb nem lesz attól a játék, hogy milyen kifejezést emelt fel mellé az internet népe. Egy estét nyomtam vele, messze a legszimpatikusabb BR játék, én jól szórakoztam vele.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[48] soliduss
febr 09., szombat 11:05 #39
Válasz theSickness (#33) üzenetére
Lények voltak... a fegyverek meg 1:1-ben a Titanfall 2ből lettek átemelve

Falon futást kivették... mivel itt nem pilóták vagyunk . ... és kész is a magyarázat öreg barátom.
[48] soliduss
febr 09., szombat 11:04 #38
Válasz alf22 (#36) üzenetére
+1
[28] alf22
febr 08., péntek 23:58 #37
Ja amugy mar kerdezik a fejlesztok a solo,duo játékmódot.
Meg mivel fortnite a pelda ,hogy legyen sikeres igy gyanitom gyorsabban fog supportot kapni mint a Blackout
[28] alf22
febr 08., péntek 23:57 #36
Baszki a mechanika vmire kurvajol működik már alapból. Barmit fel,le tudok venni,cserelni. Bejelolni, dzolni, megköszönni (!!),stb, stb. Tanítani kéne. Az első csapatalapu jatek,ahol ranfom idegenekkel, headset nélkül is tok alap dolgokat lehet kommunikálni pofon egyszeruen.
febr 08., péntek 23:18 #35
Válasz theSickness (#33) üzenetére
Az megvan, hogy attól, mert valami egy világ, attól még nem ugyanaz? Ezek nem pilotok, így nem futnak falon és nem rendelkeznek saját titannal. Ennyi. Az dobna nálad a játékélményen, ha azt mondanák, hogy semmi köze a titanfallhoz?
febr 08., péntek 23:13 #34
Válasz theSickness (#30) üzenetére
A játék nem Titanfall BR és nem is akar az lenni. Ezt a fejlesztők is elmondták. A titánok azért maradtak ki, mert túl OP-k, meg azért, mert ha jobban átgondolod, akkor rájössz, hogy ezekhez függőleges felületek kellenek. Sok. Tehát épületek, egymáshoz közel. Tehát az egész térkép egy nagy város lenne, ahol mindenki futkosna a falakon. Ez ugyanolyan egyoldalú lenne, mint a Fortnite építési mechanikája. Másik oldalról, csak a falon futás maradt ki, a csúszós és mászós mechanika ugyanúgy megmaradt.
febr 08., péntek 23:01 #33
Szóval akkor megint: oké, az Apex Legends a Titanfall világában játszódik, na de a gameplay részében hogyan tükröződik ez? Vannak ugyanolyan fegyverek? Mert mozgásban nem olyan dinamikus, nincsenek titánok, satöbbi. A háttérben látható masszív lények voltak valamelyik TF-ben?

Ha nagyon megerőltetem magam, az lehet párhuzam, hogy mindkettőben jó érzés lőni a fegyverekkel, meg felélesztésnél valóban hasonló a dropshipes landolás-animáció.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
febr 08., péntek 22:56 #32
Válasz Lavitz (#31) üzenetére
Jesszusom, inkább éld ki magad Twitchen vagy békülj ki az asszonnyal.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[67] Lavitz
febr 08., péntek 22:54 #31
Válasz theSickness (#30) üzenetére
Odaát...
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
febr 08., péntek 22:49 #30
Válasz Lavitz (#29) üzenetére
Hűha, komoly bajok vannak...
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[67] Lavitz
febr 08., péntek 22:33 #29
Válasz theSickness (#28) üzenetére
De az van mögötte és elmondták hogy a Titanfall világában játszódik. Már megint a helyed keresed és pofázol a másik oldalról ahogy szoktad hozod a formád.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
febr 08., péntek 22:22 #28
Válasz lacapaca (#25) üzenetére
Azt tudom, hogy van erre karakterképesség meg hogy fel lehet kapaszkodni, de ez ettől messze nem Titanfall. Ha nem a Respawn lenne mögötte, a kutyának nem jut eszébe ez az egész.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
febr 08., péntek 22:07 #27
Válasz Laza (#20) üzenetére
Ez túl árkád, a másik túl valósághű...

A játék egyébként a legélvezhetőbb, legkiforrottabb, legsimábban futó BR jelenleg a piacon. Igen, PS-en voltak problémák, amiket ha jól tudom már azóta javítottak. Egyedül a solo módot hiányolom. Azt sem amiatt, mert ne lenne élvezhető idegenekkel, hiszen kurva jól megoldották ezt a részét a jelölő rendszerrel. Inkább a szabadság hiányzik, hogy nem játszhatok olyan módon, ahogy kedvem tartja, hanem kompromisszumot kell kötnünk csapaton belül.
[28] lacapaca
febr 08., péntek 22:03 #26
Válasz Feco88 (#7) üzenetére
Nem halt bele. Tavaly újra indult konzolokon is. Mostanra az egyik legtartalmasabb f2p lövölde.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] lacapaca
febr 08., péntek 21:57 #25
Válasz theSickness (#24) üzenetére
Grappling hook a Pathfinder-nél, és lehet itt is falon futni, ha az ugrást nyomva tartod (legalábbis fölfelé, és vannak is olyan helyek, ahol fel lehet futni a falon)
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
febr 08., péntek 21:30 #24
Válasz Lavitz (#19) üzenetére
Mindenki ezt mondja, de hol van a grappling hook meg a falon futás? Nekem ezektől működött és ezek miatt volt más a Titanfall.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
febr 08., péntek 21:29 #23
Ja, és az elérhetetlen szervereken túl olyan rendszerhibákat is okoz PS4-en, amit tegnap este úgy 15-ször kaptam be és az egyik totálisan le is kapcsolta (!) a gépet.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[11] Ákos23
febr 08., péntek 20:56 #22
Válasz Laza (#20) üzenetére
És ettől rossz lesz a játék? Arcadeos igen, de ettől függetlenül rohadt jó. A pingeles benne meg rohadt jól működik, lehet én nem játszottam olyan játékkal, de eddig sehol se volt ilyen jól megoldva. Karakterek is változatosak.
[50] Dude
febr 08., péntek 20:54 #21
Nem rossz. De továbbra sem nekem való ez a stílus.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[34] Laza
febr 08., péntek 20:49 #20
Válasz Lavitz (#11) üzenetére
Full arcade, konkrétan minden fegyverre egy pontra lehet célozni, meg sem mozdul az irányzék. De még mindig ez, mint az a másik izé
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[67] Lavitz
febr 08., péntek 20:48 #19
Válasz p.jay (#18) üzenetére
Titanfall tetszett? Vagy az is fos? Mert ez egy Titanfall 2 BR mód ingyen.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[12] p.jay
febr 08., péntek 20:46 #18
Bottal sem piszkálnám ezt a szart. Hányok az ilyen típusú tini játékoktól.
[34] Laza
febr 08., péntek 20:46 #17
Majdnem AAA-nak szánt játék F2P modellben? Ezeket akkor is zabálják, ha szarok, hát még ha BR van ráírva

Egy rakat dologban tiszta CoD Blackout, csak nem 60 eur ..........
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[32] backstab
febr 08., péntek 20:38 #16
Válasz alf22 (#15) üzenetére
Én is két napja nyomom, mert mondtam magamnak: most kell nyerni, amíg a jobbak ki nem ismerik a játékot!
Tegnap sikerült is, és sosem hittem volna, hogy ennyire izgalmas lehet egy FPS meccs, amiben összesen egyet öltem.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[28] alf22
febr 08., péntek 18:44 #15
Válasz Tommy_Angelo (#13) üzenetére
Első nyert meccsemen csak kullogtam a tarsak után. Mire utlertem őket mindig túl voltak egy harcon. Azt a legvégén ketten maradtunk a csapatban. Egy ellenfel volt hatra es mire odaertem a tűzharchoz, tarsam pont tarazott en meg bevittem a végső lövést 😁😁😁
Tiszta bolond volt. De legalább ő is nyert😀

Ma meg ugy lettem elso a csapattal,hogy 4killel a csapaton belül is top1 voltam. Következő meccsen egybol en voltam a célpont a bonusz xp-ért😀
De a lenyeg. Cod blackoutban csak egyszer tudtam nyerni 2-3honap alatt. Itt meg 3nap es ketszer megvolt. Nyilván mazli is kell,de sokkal jobb a codnal.
[67] Lavitz
febr 08., péntek 18:08 #14
Válasz Tommy_Angelo (#13) üzenetére
Kell egy jó kis csapat mindjárt más lesz.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
febr 08., péntek 17:33 #13
Kiraly lett, csak lama vagyok!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Összesen: 62 [1-50]
1 | 2