NBA 2K Playgrounds 2: frissül a móka
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. február 08.
péntek 13:46


A 2K bejelentette, hogy a Saber Interactive fejlesztésében készült 2-2 elleni árkád kosárlabda játék, az NBA 2K Playgrounds 2 következő ingyenes kiegészítője mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

A legújabb frissítés elhozza a játékba a 2019 NBA All-Star Charlotte, és egy különleges Valentin-napi pályát, valamint számos új tematikus kozmetikai tárgyat, feloldható játékost és más új tartalmakat.

A frissítéssel részeként bemutatkoznak a napi kihívások, melyek teljesítésével játékbeli jutalmak szerezhetők, köztük egy a karakterek Diamond szintre léptetésére használható új tárgy, de a játékosok a Prestige Ring megszerzéséért is versenybe szállhatnak a teljesen új Unranked Championship módban. A felsoroltak mellett a frissítés a közösség visszajelzései alapján stabilitást fokozó javításokat és fejlesztéseket is tartalmaz, aminek részeként például már a szünet menüben is láthatók a releváns játékos kihívások.

Friss hírek

1084 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

ps4 0 | Five Nights at Freddy's: jön PSVR-ra a mackó

Az animatronikus horror PSVR-ra költözik.

0 | Dead or Alive 6: deluxe demó és SNK kollab

Méretes kedvcsináló érkezik jövő héten a DOA6-hoz.

1 | Apex Legends: majdnem Apex Construct

A VR játék fejlesztőinek megszaladt a szekere.

0 | Tekken 7: Negan zombik nélkül is harcias

Új karakter DLC érkezik a Tekkenhez is.

0 | Soul Calibur VI: Amy beköszön

Friss karakter DLC a láthatáron.