NBA 2K Playgrounds 2: frissül a móka
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. február 08.
péntek 13:46


A 2K bejelentette, hogy a Saber Interactive fejlesztésében készült 2-2 elleni árkád kosárlabda játék, az NBA 2K Playgrounds 2 következő ingyenes kiegészítője mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

A legújabb frissítés elhozza a játékba a 2019 NBA All-Star Charlotte, és egy különleges Valentin-napi pályát, valamint számos új tematikus kozmetikai tárgyat, feloldható játékost és más új tartalmakat.

A frissítéssel részeként bemutatkoznak a napi kihívások, melyek teljesítésével játékbeli jutalmak szerezhetők, köztük egy a karakterek Diamond szintre léptetésére használható új tárgy, de a játékosok a Prestige Ring megszerzéséért is versenybe szállhatnak a teljesen új Unranked Championship módban. A felsoroltak mellett a frissítés a közösség visszajelzései alapján stabilitást fokozó javításokat és fejlesztéseket is tartalmaz, aminek részeként például már a szünet menüben is láthatók a releváns játékos kihívások.

Friss hírek

1856 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

4 | [E3] Hajnalban indít a Square Enix

Aki élőben akarja nézni a kiadó idei konferenciáját, nem árt, ha betankol kávéból.

6 | Halo Infinite: nem lesz Battle Royale

Frank O’Connor személyesen cáfolta a pletykákat.

16 | Kemény cenzúra jön Kínában

Tiltani fogják a vért és a hullákat, beleszólnak a történelmi játékok tartalmába, és ugrik az online póker is.

0 | Chernobylite: fél óra sugárfertőzés

30 perces gameplay a Kickstarter kedvéért.

25 | Mortal Kombat 11: rideg profizmus

Frost lehűti a kedélyeket.