Days Gone: így élsz túl
Eddig 15 hozzászólás
mcmacko
2019. február 05.
kedd 15:42


A fenti trailer bemutatja, hogyan küzdesz majd a Days Gone zombiseregei ellen és hogyan éled túl az apokalipszist. A PlayStation 4 exkluzív 2019. április 26-án érkezik.

[26] arpi0912
febr 09., szombat 15:15 #15
Válasz theSickness (#14) üzenetére
Kb 100 órán át toltam az PP-t, ez biztos nem lehetett a gond.
Miért is ne lenne itt annyi lehetőség? Van sok fegyver, kraftolhatsz bombákat, csapdákat (voltak a korábbi videókban), amiket a környezetet kiasználva kombinálhatsz, mint a videóban a tartájkocsi, farakás, szűk helyek meg még ki tudja mi amig ki nem próbálod. Ehhez jönnek még a fegyverek, lopakodásos tisztogatás, persze van lehetőség rambóban is tolni, azon se lepődnék meg ha a motort is fel lehetne használni ahhoz hogy megoldj egy feladatot csak kreatívnak kell lenni.
Az mgs 5-ben is rambózhattál, lopakodhattál, tetszőleges irányból nekikezdhettél egy feladatnak (akárcsak ebben), ott is lehetett nálad kismillió cucc amivel színesíthetted a feladat megoldását (amit itt kvázi a kraftolás terempt meg). Annyi hogy az mgs-ben volt lehetőség sok járművet használni, itt valszeg ez nem lesz.

Ha ezek neked nem tűntek fel úgy hogy toltad a PP-t akkor valóban nagyon mást néztünk.

De te is kifejthetnéd a tps Far Cry emléleted, mert én eddig semmi olyat nem láttam ebben ami az FC-re emélkeztet. Maximum a horda tisztogatás = FC féle bázis tisztogatás, de ennyi.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
febr 08., péntek 11:34 #14
Válasz arpi0912 (#12) üzenetére
MGS 5 féle lehetőségek? Tényleg nem kötekedésből, de vagy nagyon mást néztünk, vagy nem nyomtad a Phantom Pain-t.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[11] Soulootion
febr 07., csütörtök 11:01 #13
Válasz arpi0912 (#12) üzenetére
akárhogy is, már csak 78-at kell aludni
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[26] arpi0912
febr 07., csütörtök 9:55 #12
Válasz Soulootion (#8) üzenetére
Hát sajnos ha a mostanság szép számmal adagolt videók között nem találtál benne magadnak semmi pozitívat (amit kétlek ha előrendelted) akkor nem tudom én mit tehetnék még hozzá.
Nekem ami az egységes látványon kívül tetszik, az az MGS 5 féle lehetőségek amit pont a kraftolás teremt meg az egyes feladatok teljesítéséhez. Minél több videót nézek erről, annál inkább ez jut eszembe. RAjtad fog mulni, hogy mennyire vagy kreatív a hordák ellen pl, nyilván ha mindig ugyan azt csinálod akkor biztos unalmas tud lenni. Sokaknak ez volt a baja az MGS 5-el is, nem voltak elég kreatívak csak mindig ugyan azt csinálták, aztán csodálkoztak hogy unalomba fulladtak a küldetések. Történetről senki se tud semmi konkrétat, de én remélem hogy jó lesz (pletykálnak már ilyeneket), erről a szituról mint írtam is a HZD jut eszembe. Ott is mindenki sarazta a történetet megjelenés előtt mert hogy alig mutattak belőle valamit, biztos azért mert gyér lesz, aztán mégis csak jó lett. Remélem itt is ez lesz.
Én pont nem látom benne azt amit Sickness kolléga, miszerint egy tps Far Cry lenne. Én inkább a sony által nyomatott openworldöt látom benne, nem túl kicsi, de nem túl nagy területek amiken feszesebben lehet vezetni a történetet.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[11] Soulootion
febr 07., csütörtök 8:28 #11
Válasz theSickness (#9) üzenetére
Ha csak fele olyan minőségű, mint a TLoU, akkor nekem már megérte

A látottak alapján számomra pont a történet milyensége és mélysége ami kétséges,
gyakorlatilag nem sokat mutattak / mondtak róla, ez egy picit gyanús nekem..

Detto pesszimista vagyok, és én is pont ezzel mentem az egészet, hogy van annyi esze a Sonynak, hogy figyel erre az exkluzívra is majd, pláne hogy szerintem a TLoU2 meg a többi még meg nem jelent exkluzív cím már átcsúszik majd a köv. masinára.. (de ne legyen igazam ).

Előrendeltem, mert már 2x stresszes volt spec. edt. szerezni(GoW, Spider-Man) mindenfajta szlovák webshopból, mivel nem mertem előrendelni őket, és itthon meg már elfogyott addigra, mire kijöttek az első reakciók
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[8] Cok3
febr 07., csütörtök 3:58 #10
Ha valamit, akkor ezt veszem idén!
"The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all."
febr 06., szerda 22:25 #9
Válasz Soulootion (#8) üzenetére
Lebeszélni nem akarlak, viszont a látottakon túl nagyot kell villantania, szerintem, hogy maradandó játékká váljon. A közelharcok a TLoU-t idézik, a kraftolás dettó, de az mára már annyira sztenderd, hogy semmi izgi nincs benne. Ránézésre mutatós, persze, viszont nekem még mindig egy tps Far Cry spin-off hatását kelti. Amolyan stabilan korrekt, eddig úgy tűnik.

Szerintem három eleme lesz vízválasztó:
- a történet milyensége (nem sokat láttunk, elég lapos és jó is lehet)
- a nyílt világ feszességének és változatosságának megléte / hiánya
- a hordában és egyénileg támadó zombik (vagy mik) mesterséges intelligenciája, amely ha végig menedzselhető, de meglepő fordulatokat hozó helyzeteket varázsol a képernyőre, akkor nem válik unalmassá a velük történő harc.

Pesszimista vagyok, azonban hiszek abban, hogy a Sony nem enged egy pocsék AAA exkluzívot kiadni. Mára elkopott a The Order 1886 rossz emléke, ne elevenítsük fel.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[11] Soulootion
febr 06., szerda 16:01 #8
Válasz arpi0912 (#7) üzenetére
nos, ha van még kb. 50 másik profilod regelve itt, és azokkal is ilyesmi pozitív előérzetekről írsz (de azért legyen kicsit mindig más a stílus ), akkor meggyőzhetsz

Addig is, valami konkrétum esetleg, amihez nem kell szüzek lehelete, kecskenyál, és denevér könny?
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[26] arpi0912
febr 06., szerda 15:56 #7
Válasz Soulootion (#6) üzenetére
Gondolom attól nem nyugszol meg, hogy nekem meg pont jó előérzetem van a játékkal kapcsolatban és általában bejönnek az előérzeteim.
Állítólag a történet erős lesz benne mint a HZD-ben amit mindenki temetett a megjelenés előtt, hogy semmit se mutattak belőle... aztán mégis jó lett. Itt is hasonlót érzek.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[11] Soulootion
febr 06., szerda 15:47 #6
Optimista vagyok (nem, inkább szimplán hülye..), előrendeltem a spec. edt-t...

De továbbra is van valami baljós előérzetem a játékkal kapcsolatban..

Persze anno a HZD-t is kalapsz@rnak vártam, aztán az egyik legkedvesebb játékélményem lett belőle

Nyugtassatok már meg valamivel
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[26] arpi0912
febr 06., szerda 11:31 #5
Jó kis játéknak ígérkezik, a sok craftolható dolog elég nagy szabadságot tud majd adni a feladatok változatos teljesítéséhez. Plusz a lopakodás. Kezdem úgy érezni hogy ezzel MGS 5 szinten el fogok tudni szórakozni, hol lopakodok majd, hol agyatlanul lövöldözök, illetve a temérdek kraftolással sok lehetőségem lesz változatosan megoldani a feladatokat. Ami jó.
Múltkor nézem valamelyik youtubert, aki a PAX-on beszélt az egyik fejlesztővel és szerinte történetben is rendben lesz a játék.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[2] MasterTom
febr 05., kedd 23:38 #4
Resident Evil 2, Sekiro, Days gone - nagyon baba az első félév. Ezt is előrendeltem.
[24] maccc
febr 05., kedd 19:02 #3
Remélem hozzá tud adni valami egyedibb vonást, újdonságot is a szokásos Sony exkluzív openworld játékmenethez. A SOA-s vonal miatt mindenképp tenni fogok vele egy próbát.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
febr 05., kedd 17:56 #2
Válasz Joel1970 (#1) üzenetére
Itthon?
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[15] Joel1970
febr 05., kedd 17:28 #1
Jaj de várom már!Azonnal veszem a Collector's Edition-t.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!