Celeste: jön a DLC
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. January 13.
Sunday 17:55A Celeste sorra nyerte a tavalyi év indie-különdíjait, januárban pedig az Xbox Gold csomag zászlóshajójaként terjeszti a keményvonalas platforming hírét.

Matt Throson, a játék alkotója friss tartalomról szivárogtatott Twitteren. A fenti csirip alapján a DLC ingyenesen elérhető lesz, de nem a januárra tervezett évfordulóra. Egy folytonos fejezetet kapunk, mégpedig elsőrangú, nem másodvonalas pályákkal.

Most jön a szaftos rész: a pályák NEHEZEBBEK lesznek, mint az eddigi legdurvább szintek, ami azért felborzolja a szemöldökünket. Emellett epermentes övezetet képzeljünk el, új tárgyakkal és ehhez köthető mechanikákkal.

Most pedig tegye fel a kezét az, akinek sikerült már kimaxolni a játékot!

moderator sQr
Jan 15., Tuesday 11:15 #2
Még csak A oldal 100% volt meg gyorsan Xbox-on a múlt héten - megjelenéskor Switch-en belekóstoltam a B oldalba is. Jöhet a bővítés! ^^,
Twitter: sequeeer
[19] Yeaf Kitri
Jan 14., Monday 13:44 #1
Szuper! Addigra végzek a C-Side-okkal is.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.

0 | Aqua Lungers: kincsgyűjtés Nintendón

Akár négyen is küzdhetünk egymás ellen.

pc 0 | The Unexcpected Quest: váratlan stratégia

A Settlers és Warcraft nyomdokain, retró stílusban.

pc,xbox1,ps4 9 | Necromunda: Underhive Wars bejelentés

A Warhammer 40.000 egy ritkán látott területe taktikai RPG formájában.