Celeste: jön a DLC
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. január 13.
vasárnap 17:55A Celeste sorra nyerte a tavalyi év indie-különdíjait, januárban pedig az Xbox Gold csomag zászlóshajójaként terjeszti a keményvonalas platforming hírét.

Matt Throson, a játék alkotója friss tartalomról szivárogtatott Twitteren. A fenti csirip alapján a DLC ingyenesen elérhető lesz, de nem a januárra tervezett évfordulóra. Egy folytonos fejezetet kapunk, mégpedig elsőrangú, nem másodvonalas pályákkal.

Most jön a szaftos rész: a pályák NEHEZEBBEK lesznek, mint az eddigi legdurvább szintek, ami azért felborzolja a szemöldökünket. Emellett epermentes övezetet képzeljünk el, új tárgyakkal és ehhez köthető mechanikákkal.

Most pedig tegye fel a kezét az, akinek sikerült már kimaxolni a játékot!

[32] sQr
jan 15., kedd 11:15 #2
Még csak A oldal 100% volt meg gyorsan Xbox-on a múlt héten - megjelenéskor Switch-en belekóstoltam a B oldalba is. Jöhet a bővítés! ^^,
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[19] Yeaf Kitri
jan 14., hétfő 13:44 #1
Szuper! Addigra végzek a C-Side-okkal is.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
Friss hírek

326 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

wiiu 135 | [E3] Nintendo Direct E3 2019 összefoglaló

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk, a Nintendo ezúttal is a Nintendo Direct speciális E3 kiadásával jelentkezett az expó apropóján. Összefoglalónk egy kattintással beljebb olvasható, amiben az összes fontos bemutatót összeszedtük nektek egy helyre.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

8 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.

4 | Bloodlines 2: 20 perc az éjszakában

Tartalmas bemutatón az új Vampire: The Masquerade játék.

1 | Mortal Kombat 11: itt a Kombat League

Avagy rankedben is küzdhetünk az új Mortalban.

mob 1 | Ilyen lesz a mobilos Dr. Mario

Friss traileren az új Nintendo mobiljáték.