Celeste: jön a DLC
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. január 13.
vasárnap 17:55A Celeste sorra nyerte a tavalyi év indie-különdíjait, januárban pedig az Xbox Gold csomag zászlóshajójaként terjeszti a keményvonalas platforming hírét.

Matt Throson, a játék alkotója friss tartalomról szivárogtatott Twitteren. A fenti csirip alapján a DLC ingyenesen elérhető lesz, de nem a januárra tervezett évfordulóra. Egy folytonos fejezetet kapunk, mégpedig elsőrangú, nem másodvonalas pályákkal.

Most jön a szaftos rész: a pályák NEHEZEBBEK lesznek, mint az eddigi legdurvább szintek, ami azért felborzolja a szemöldökünket. Emellett epermentes övezetet képzeljünk el, új tárgyakkal és ehhez köthető mechanikákkal.

Most pedig tegye fel a kezét az, akinek sikerült már kimaxolni a játékot!

[30] sQr
jan 15., kedd 11:15 #2
Még csak A oldal 100% volt meg gyorsan Xbox-on a múlt héten - megjelenéskor Switch-en belekóstoltam a B oldalba is. Jöhet a bővítés! ^^,
Twitter: seQueeer | Instagram magazine: controller_culture
[19] Yeaf Kitri
jan 14., hétfő 13:44 #1
Szuper! Addigra végzek a C-Side-okkal is.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
Friss hírek

935 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 2 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.