Epic Store: jó hírek a bolt háza tájáról
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. január 13.
vasárnap 12:52


Az Epic Games Store-al kapcsolatban csupa jó híreket hallani - elég csak a remekbeszabott ingyenjátékokra (pl. Subnautica, Super Meat Boy) gondolni. Persze kell is a hype, anélkül nehéz bevenni az olyan, időközben megalodonokká dagadt óriásokat, mint a Steam vagy a GoG.

Az Epic Games Store egy remek újítást vezetett be minap: 14 napot kapunk a játékok visszaváltására, ha nem tetszik a vásárlásunk. Mindezt csak akkor tehetjük meg, ha 2 órányi játék alatt van a teljes időbeli mutatónk.

Egyelőre csak a supporton keresztül lehet a visszaváltást igényelni, de készül az önkiszolgáló gomb is. Hogy ez miként érinti majd az 1-2 óra játékidejű, filléres indie programokat, az persze kérdéses... Az Epic azzal könnyíti még a felhasználó dolgát, hogy a korábban szükséges személyes adatokat szinte meg sem kell adni, a vásárlás ténye és a játék adatai igazolják a program visszaválthatóságát az account fiókon belül.

További jó hír, hogy az Epic nagyban dolgozik a regionális árazási stratégián is, ezzel már most 30 régióban (összesen 130 országban) létezik eltérő árszabás opció. Az Xbox bolthoz hasonlóképpen így egyes országokban akár olcsóbban is hozzá lehet majd jutni bizonyos játékokhoz.

Friss hírek

936 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 2 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.