Epic Store: jó hírek a bolt háza tájáról
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. január 13.
vasárnap 12:52


Az Epic Games Store-al kapcsolatban csupa jó híreket hallani - elég csak a remekbeszabott ingyenjátékokra (pl. Subnautica, Super Meat Boy) gondolni. Persze kell is a hype, anélkül nehéz bevenni az olyan, időközben megalodonokká dagadt óriásokat, mint a Steam vagy a GoG.

Az Epic Games Store egy remek újítást vezetett be minap: 14 napot kapunk a játékok visszaváltására, ha nem tetszik a vásárlásunk. Mindezt csak akkor tehetjük meg, ha 2 órányi játék alatt van a teljes időbeli mutatónk.

Egyelőre csak a supporton keresztül lehet a visszaváltást igényelni, de készül az önkiszolgáló gomb is. Hogy ez miként érinti majd az 1-2 óra játékidejű, filléres indie programokat, az persze kérdéses... Az Epic azzal könnyíti még a felhasználó dolgát, hogy a korábban szükséges személyes adatokat szinte meg sem kell adni, a vásárlás ténye és a játék adatai igazolják a program visszaválthatóságát az account fiókon belül.

További jó hír, hogy az Epic nagyban dolgozik a regionális árazási stratégián is, ezzel már most 30 régióban (összesen 130 országban) létezik eltérő árszabás opció. Az Xbox bolthoz hasonlóképpen így egyes országokban akár olcsóbban is hozzá lehet majd jutni bizonyos játékokhoz.

Friss hírek

327 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

wiiu 135 | [E3] Nintendo Direct E3 2019 összefoglaló

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk, a Nintendo ezúttal is a Nintendo Direct speciális E3 kiadásával jelentkezett az expó apropóján. Összefoglalónk egy kattintással beljebb olvasható, amiben az összes fontos bemutatót összeszedtük nektek egy helyre.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

9 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.

4 | Bloodlines 2: 20 perc az éjszakában

Tartalmas bemutatón az új Vampire: The Masquerade játék.

1 | Mortal Kombat 11: itt a Kombat League

Avagy rankedben is küzdhetünk az új Mortalban.

mob 1 | Ilyen lesz a mobilos Dr. Mario

Friss traileren az új Nintendo mobiljáték.