Epic Store: jó hírek a bolt háza tájáról
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. January 13.
Sunday 12:52


Az Epic Games Store-al kapcsolatban csupa jó híreket hallani - elég csak a remekbeszabott ingyenjátékokra (pl. Subnautica, Super Meat Boy) gondolni. Persze kell is a hype, anélkül nehéz bevenni az olyan, időközben megalodonokká dagadt óriásokat, mint a Steam vagy a GoG.

Az Epic Games Store egy remek újítást vezetett be minap: 14 napot kapunk a játékok visszaváltására, ha nem tetszik a vásárlásunk. Mindezt csak akkor tehetjük meg, ha 2 órányi játék alatt van a teljes időbeli mutatónk.

Egyelőre csak a supporton keresztül lehet a visszaváltást igényelni, de készül az önkiszolgáló gomb is. Hogy ez miként érinti majd az 1-2 óra játékidejű, filléres indie programokat, az persze kérdéses... Az Epic azzal könnyíti még a felhasználó dolgát, hogy a korábban szükséges személyes adatokat szinte meg sem kell adni, a vásárlás ténye és a játék adatai igazolják a program visszaválthatóságát az account fiókon belül.

További jó hír, hogy az Epic nagyban dolgozik a regionális árazási stratégián is, ezzel már most 30 régióban (összesen 130 országban) létezik eltérő árszabás opció. Az Xbox bolthoz hasonlóképpen így egyes országokban akár olcsóbban is hozzá lehet majd jutni bizonyos játékokhoz.

Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.

0 | Aqua Lungers: kincsgyűjtés Nintendón

Akár négyen is küzdhetünk egymás ellen.

pc 0 | The Unexcpected Quest: váratlan stratégia

A Settlers és Warcraft nyomdokain, retró stílusban.

pc,xbox1,ps4 10 | Necromunda: Underhive Wars bejelentés

A Warhammer 40.000 egy ritkán látott területe taktikai RPG formájában.