Red Dead Online: royale flush és társai
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. január 11.
péntek 15:28


Red Dead Online Beta új frissítésének részeként bemutatkozott a 32 fős Gun Rush mód, ami a játékosok túlélőösztönét teszi próbára, ahogy fegyvereket és lőszert gyűjtenek egy folyamatosan szűkülő pályán. Ebben a Free-for-all és Team Deatchmatch felállásban is játszható "Battle Royale" módban az győz, aki utolsóként talpon marad.

Hamarosan további tartalmak is várhatók a béta frissítéseiben - írja a sajtóközlemény-, köztük új versenyek és Showdown módok, ruhák, emote-ok, valamint számos a visszajelzések alapján eszközölt változtatás, mint például:

- Napi Kihívások: Teljesíts minden nap új kihívásokat, amik a játék minden részét lefedik a céllövéstől kezdve a törvény elkerüléséig.
- Law és Bounty frissítések: Néhány változtatás várható a Law és Bounty rendszer működésével kapcsolatban a Red Dead Online-ban a bűnözés csábításának csökkentésére. A játékosok fejére hamarosan vérdíjat fognak kitűzni bűntetteikért, és arra lesznek ösztönözve, hogy kifizessék az árát egy megadott időn belül. Ha túl sokáig várnak, akkor minden állam fejvadásza a nyomukba eredve fogja kényszeríteni őket a fizetésre, vagy menekülésre.
- Parley változások: Könnyebben élesíthetővé tesszük a Parley rendszert, hogy gyorsabban elkerülhesd az agresszív játékosokat. Emellett a Feud, Posse Feud és Lead Feud is könnyebben aktiválható lesz, amivel szervezetten csaphatsz össze más játékosokkal kompetitív keretek között.
- Helyzet alapú radarkép: Hamarosan csupán a kisebb távolságra lévő játékosok helyzete fog megjelenni a térképen, ezzel csökkentve annak esélyét, hogy nagy távokból vegyenek célba másokat a játékosok. Egyúttal egy olyan képességen is dolgozunk, ami beazonosítja a bűnöző és válogatás nélkül gyilkoló játékosokat egy folyamatosan sötétedő helyzetjelzővel, ami nagyobb távolságból is látható, hogy a játékosok egy szempillantás alatt, biztonságos távból is kiszúrhassák a veszélyes ellenfeleket.

Idén ráadásul a Rockstar a következő tartalmakat szeretné a Red Dead Redemption 2 világába építeni:

- A történetre épülő teljesen új A Land of Opportunities küldetések számos új és olyan korábban megismert karakterekkel, mint Horley és Jessice LeClerk.
- Számos dinamikus esemény a világban.
- Új kompetitív játékmód, köztük új versenyek és Showdown módok.
- További új fegyverek és ruhák.

Izgalmas évnek néznek elébe a Colttal díszített tehénpásztorok, az már biztos!

[5] Znealk
jan 11., péntek 22:06 #1
Beszarás mennyi tartalom van ebben a játékban. Mindenben túlszárnyalta az elsőt minőségben a sztori, és akkor tessék lehet menni online játszani. Köszönet a Rockstar-nak!
"I have 19 hours left alive"