Folytatódik a The Walking Dead
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. January 08.
Tuesday 13:00


A Telltale tavalyi vártalan bezárása kapcsán az egyik legnagyobb kérdés az volt, mi lesz a sorsa a közben megkezdődött utolsó The Walking Dead évadnak. A csapat igyekezett megoldást találni a problémára, ami meg is valósult a Skybound Games közreműködésével. Nemrég pedig azt is megtudtuk, mikor folytatódik a végső szezon, hiszen kiadták a Broken Toys alcímet viselő harmadik epizód trailerét, mely január 15-én fog érkezni.

Jan 08., Tuesday 22:50 #4
Válasz Lavitz (#3) üzenetére
A bezárás részleteitől eltekintve a lényeg zanzásítva:

a Telltale bedőlése után több náluk lévő IP után is elkezdtek érdeklődni, a Netflix a Stranger Things-szel kapcsolatban akart további lépéseket, míg Robert Kirkman, a The Walking Dead képregények alkotója arról tett nyilatkozatot, hogy szeretné befejezni az utolsó évadot a játékból.
Így történt, hogy a TV sorozatot is jegyző Skybound Entertainment (aminek tagja a Skybound Games, alapítói között pedig Kirkman is ott van) megegyezett a Telltale-lel, hogy ők átveszik a kiadói feladatokat, a fennmaradó részeket azonban a Telltale fogja elkészíteni, csak akkor adnak egy pozíciót másnak, ha azt nem tudják korábbi Telltale dolgozóval betölteni.

A csapat tehát a Skybound közreműködésének köszönhetően a hátralévő epizódok fejlesztésére még valamilyen szinten egyben maradhat, utána viszont nagy valószínűséggel máshol kell új munkahelyet találniuk, bár ezzel kapcsolatban érthető okokból nem nagyon nyilatkoztak még a felek.
I am such a B.A.
[67] Lavitz
Jan 08., Tuesday 16:33 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Igen ez még mindig kevés. Köszi.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Jan 08., Tuesday 16:14 #2
Válasz Lavitz (#1) üzenetére
KATT!

Ha ennyi nem lenne elég, tudok még kicsit kutakodni a témában.
I am such a B.A.
[67] Lavitz
Jan 08., Tuesday 16:03 #1
Kicsit lehet többet tudni erről a megmenekülésről?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.

0 | Aqua Lungers: kincsgyűjtés Nintendón

Akár négyen is küzdhetünk egymás ellen.

pc 0 | The Unexcpected Quest: váratlan stratégia

A Settlers és Warcraft nyomdokain, retró stílusban.

pc,xbox1,ps4 9 | Necromunda: Underhive Wars bejelentés

A Warhammer 40.000 egy ritkán látott területe taktikai RPG formájában.