Folytatódik a The Walking Dead
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. január 08.
kedd 13:00


A Telltale tavalyi vártalan bezárása kapcsán az egyik legnagyobb kérdés az volt, mi lesz a sorsa a közben megkezdődött utolsó The Walking Dead évadnak. A csapat igyekezett megoldást találni a problémára, ami meg is valósult a Skybound Games közreműködésével. Nemrég pedig azt is megtudtuk, mikor folytatódik a végső szezon, hiszen kiadták a Broken Toys alcímet viselő harmadik epizód trailerét, mely január 15-én fog érkezni.

jan 08., kedd 22:50 #4
Válasz Lavitz (#3) üzenetére
A bezárás részleteitől eltekintve a lényeg zanzásítva:

a Telltale bedőlése után több náluk lévő IP után is elkezdtek érdeklődni, a Netflix a Stranger Things-szel kapcsolatban akart további lépéseket, míg Robert Kirkman, a The Walking Dead képregények alkotója arról tett nyilatkozatot, hogy szeretné befejezni az utolsó évadot a játékból.
Így történt, hogy a TV sorozatot is jegyző Skybound Entertainment (aminek tagja a Skybound Games, alapítói között pedig Kirkman is ott van) megegyezett a Telltale-lel, hogy ők átveszik a kiadói feladatokat, a fennmaradó részeket azonban a Telltale fogja elkészíteni, csak akkor adnak egy pozíciót másnak, ha azt nem tudják korábbi Telltale dolgozóval betölteni.

A csapat tehát a Skybound közreműködésének köszönhetően a hátralévő epizódok fejlesztésére még valamilyen szinten egyben maradhat, utána viszont nagy valószínűséggel máshol kell új munkahelyet találniuk, bár ezzel kapcsolatban érthető okokból nem nagyon nyilatkoztak még a felek.
I am such a B.A.
[67] Lavitz
jan 08., kedd 16:33 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Igen ez még mindig kevés. Köszi.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
jan 08., kedd 16:14 #2
Válasz Lavitz (#1) üzenetére
KATT!

Ha ennyi nem lenne elég, tudok még kicsit kutakodni a témában.
I am such a B.A.
[67] Lavitz
jan 08., kedd 16:03 #1
Kicsit lehet többet tudni erről a megmenekülésről?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

411 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

22 | Újraéled a Commodore 64

A külső régi, a belső új, és hatvannégy játék jár hozzá - decemberben.

0 | Monster Jam Steel Titans: begurul a négykerekű

Megjelent a méretes kerekek játéka.

2 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

11 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.