Folytatódik a The Walking Dead
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. január 08.
kedd 13:00


A Telltale tavalyi vártalan bezárása kapcsán az egyik legnagyobb kérdés az volt, mi lesz a sorsa a közben megkezdődött utolsó The Walking Dead évadnak. A csapat igyekezett megoldást találni a problémára, ami meg is valósult a Skybound Games közreműködésével. Nemrég pedig azt is megtudtuk, mikor folytatódik a végső szezon, hiszen kiadták a Broken Toys alcímet viselő harmadik epizód trailerét, mely január 15-én fog érkezni.

jan 08., kedd 22:50 #4
Válasz Lavitz (#3) üzenetére
A bezárás részleteitől eltekintve a lényeg zanzásítva:

a Telltale bedőlése után több náluk lévő IP után is elkezdtek érdeklődni, a Netflix a Stranger Things-szel kapcsolatban akart további lépéseket, míg Robert Kirkman, a The Walking Dead képregények alkotója arról tett nyilatkozatot, hogy szeretné befejezni az utolsó évadot a játékból.
Így történt, hogy a TV sorozatot is jegyző Skybound Entertainment (aminek tagja a Skybound Games, alapítói között pedig Kirkman is ott van) megegyezett a Telltale-lel, hogy ők átveszik a kiadói feladatokat, a fennmaradó részeket azonban a Telltale fogja elkészíteni, csak akkor adnak egy pozíciót másnak, ha azt nem tudják korábbi Telltale dolgozóval betölteni.

A csapat tehát a Skybound közreműködésének köszönhetően a hátralévő epizódok fejlesztésére még valamilyen szinten egyben maradhat, utána viszont nagy valószínűséggel máshol kell új munkahelyet találniuk, bár ezzel kapcsolatban érthető okokból nem nagyon nyilatkoztak még a felek.
I am such a B.A.
[67] Lavitz
jan 08., kedd 16:33 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Igen ez még mindig kevés. Köszi.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
jan 08., kedd 16:14 #2
Válasz Lavitz (#1) üzenetére
KATT!

Ha ennyi nem lenne elég, tudok még kicsit kutakodni a témában.
I am such a B.A.
[67] Lavitz
jan 08., kedd 16:03 #1
Kicsit lehet többet tudni erről a megmenekülésről?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

1415 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

2 | Így kezdődik: Sekiro: Shadows Die Twice

Pillantás a játék elejére.

xbox1 6 | Xbox: válasz a Stadia-ra az E3-on

Phil Spencer nagy dolgokat ígér.

0 | Mortal Kombat 11: Kotalt kiosztják

Mindenképpen egyedi az új trailer.

2 | Haverom, Pedró!

A tavalyi Gamescomon a kedvenceink egyike volt, elborult Switch / PC twin-stick shooter, ahol egy banán a láthatatlan haverod. Új trailer érkezett.

14 | Átugrál Switch-re a Cuphead

És nem is kell sokat várni, április közepén érkezik.