Folytatódik a The Walking Dead
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. január 08.
kedd 13:00


A Telltale tavalyi vártalan bezárása kapcsán az egyik legnagyobb kérdés az volt, mi lesz a sorsa a közben megkezdődött utolsó The Walking Dead évadnak. A csapat igyekezett megoldást találni a problémára, ami meg is valósult a Skybound Games közreműködésével. Nemrég pedig azt is megtudtuk, mikor folytatódik a végső szezon, hiszen kiadták a Broken Toys alcímet viselő harmadik epizód trailerét, mely január 15-én fog érkezni.

jan 08., kedd 22:50 #4
Válasz Lavitz (#3) üzenetére
A bezárás részleteitől eltekintve a lényeg zanzásítva:

a Telltale bedőlése után több náluk lévő IP után is elkezdtek érdeklődni, a Netflix a Stranger Things-szel kapcsolatban akart további lépéseket, míg Robert Kirkman, a The Walking Dead képregények alkotója arról tett nyilatkozatot, hogy szeretné befejezni az utolsó évadot a játékból.
Így történt, hogy a TV sorozatot is jegyző Skybound Entertainment (aminek tagja a Skybound Games, alapítói között pedig Kirkman is ott van) megegyezett a Telltale-lel, hogy ők átveszik a kiadói feladatokat, a fennmaradó részeket azonban a Telltale fogja elkészíteni, csak akkor adnak egy pozíciót másnak, ha azt nem tudják korábbi Telltale dolgozóval betölteni.

A csapat tehát a Skybound közreműködésének köszönhetően a hátralévő epizódok fejlesztésére még valamilyen szinten egyben maradhat, utána viszont nagy valószínűséggel máshol kell új munkahelyet találniuk, bár ezzel kapcsolatban érthető okokból nem nagyon nyilatkoztak még a felek.
I am such a B.A.
[66] Lavitz
jan 08., kedd 16:33 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Igen ez még mindig kevés. Köszi.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
jan 08., kedd 16:14 #2
Válasz Lavitz (#1) üzenetére
KATT!

Ha ennyi nem lenne elég, tudok még kicsit kutakodni a témában.
I am such a B.A.
[66] Lavitz
jan 08., kedd 16:03 #1
Kicsit lehet többet tudni erről a megmenekülésről?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

932 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 0 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.

wiiu 0 | The Raven Remastered: jelenés Switchen

Nintendo-n is tevékeny a neves tolvaj.