Fotómódot kap a Metro Exodus
Eddig 1 hozzászólás
drag
2019. január 07.
hétfő 18:16


Miután maga a játék már elkészült (nemrég előrébb is hozták egy héttel a megjelenést február 15-re), ezért olyasmire is jut idő a 4A Games csapatának a Metro Exodus kapcsán, amely sok esetben csak utólagos frissítéssel szokott bekerülni: ilyen például a frissen bejelentett Photo Mode, amely PC-n az Nvidia Ansel szoftverét is támogatni fogja.

Ez egyébként csak az első friss hír az új Metro kapcsán a héten: holnap például egy új sztori trailerre számíthatunk, de a többi napra is tartogatnak nekünk újdonságokat.

[8] Kinedobj
jan 08., kedd 13:37 #1
szupi!
Friss hírek

933 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 0 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.

wiiu 0 | The Raven Remastered: jelenés Switchen

Nintendo-n is tevékeny a neves tolvaj.