Anthem: fókuszban a látvány
Eddig 1 hozzászólás
drag
2019. január 07.
hétfő 18:13


A héten esedékes CES 2019 alkalmából az Nvidia előrukkolt egy friss Anthem trailerben, amely nem meglepő módon elsősorban a látványra fókuszál.

jan 08., kedd 15:08 #1
A legtöbb magyar gamer oldalon csak a gyűlölethullámot látom a játék irányába. Én viszont látok ebben a játékban potenciált. Legtöbb gameplay a játék elejéről való, úgyhogy szerintem csalóka lehet arról megítélni, hogy milyen is lesz később. Játszottam a zárt alphával, pár órás volt az egész, de az alapján nem lesz ez rossz. Mondjuk amúgy is szeretem a pve orientált multi játékokat, ellenben a pvp-vel, szóval biztos ez is közrejátszik, hogy várom már.
"Ajándék csónak, ne nézd a lapát" [PSN ID: Vordengo]
Friss hírek

931 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.

wiiu 0 | The Raven Remastered: jelenés Switchen

Nintendo-n is tevékeny a neves tolvaj.

wiiu 21 | Mortal Kombat 11: övék a Switch port

Veterán portoló-csapat áll az átirat mögött.

wiiu 1 | Travis Strikes Again: friss patch

Új elemek a frissítésben.