Anthem: fókuszban a látvány
Eddig 1 hozzászólás
drag
2019. január 07.
hétfő 18:13


A héten esedékes CES 2019 alkalmából az Nvidia előrukkolt egy friss Anthem trailerben, amely nem meglepő módon elsősorban a látványra fókuszál.

jan 08., kedd 15:08 #1
A legtöbb magyar gamer oldalon csak a gyűlölethullámot látom a játék irányába. Én viszont látok ebben a játékban potenciált. Legtöbb gameplay a játék elejéről való, úgyhogy szerintem csalóka lehet arról megítélni, hogy milyen is lesz később. Játszottam a zárt alphával, pár órás volt az egész, de az alapján nem lesz ez rossz. Mondjuk amúgy is szeretem a pve orientált multi játékokat, ellenben a pvp-vel, szóval biztos ez is közrejátszik, hogy várom már.
"Ajándék csónak, ne nézd a lapát" [PSN ID: Vordengo]
Friss hírek

411 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

22 | Újraéled a Commodore 64

A külső régi, a belső új, és hatvannégy játék jár hozzá - decemberben.

0 | Monster Jam Steel Titans: begurul a négykerekű

Megjelent a méretes kerekek játéka.

2 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

11 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.