Anthem: fókuszban a látvány
Eddig 1 hozzászólás
drag
2019. január 07.
hétfő 18:13


A héten esedékes CES 2019 alkalmából az Nvidia előrukkolt egy friss Anthem trailerben, amely nem meglepő módon elsősorban a látványra fókuszál.

jan 08., kedd 15:08 #1
A legtöbb magyar gamer oldalon csak a gyűlölethullámot látom a játék irányába. Én viszont látok ebben a játékban potenciált. Legtöbb gameplay a játék elejéről való, úgyhogy szerintem csalóka lehet arról megítélni, hogy milyen is lesz később. Játszottam a zárt alphával, pár órás volt az egész, de az alapján nem lesz ez rossz. Mondjuk amúgy is szeretem a pve orientált multi játékokat, ellenben a pvp-vel, szóval biztos ez is közrejátszik, hogy várom már.
"Ajándék csónak, ne nézd a lapát" [PSN ID: Vordengo]
Friss hírek

1415 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

1 | Így kezdődik: Sekiro: Shadows Die Twice

Pillantás a játék elejére.

xbox1 5 | Xbox: válasz a Stadia-ra az E3-on

Phil Spencer nagy dolgokat ígér.

0 | Mortal Kombat 11: Kotalt kiosztják

Mindenképpen egyedi az új trailer.

2 | Haverom, Pedró!

A tavalyi Gamescomon a kedvenceink egyike volt, elborult Switch / PC twin-stick shooter, ahol egy banán a láthatatlan haverod. Új trailer érkezett.

14 | Átugrál Switch-re a Cuphead

És nem is kell sokat várni, április közepén érkezik.