Újabb TGA szereplőről hull le a lepel?
Eddig 6 hozzászólás
Stinger
2018. december 05.
szerda 19:49


Nem csak az Anthem körül forog a világ. A Mass Effect melletti másik nagy BioWare klasszikus, a high-fantasy képviselő Dragon Age például egyelőre hibernált fázisban várja, hogy a Destiny-verő MMOFPS-RPG kiguruljon végre a boxutcából.

A BioWare főként az Anthem hajrájában kommentálta, hogy minden létező és mozgó kolléga az eredeti Mass Effect csapat által készített játékon ténykedik és csak egy nagyon kis létszámú caretaker csoport "dolgozgat" a Dragon Age eposz következő epizódján. Ennek fényében azt is biztosra vettük, hogy a DA fejlesztésének meglódulása minden bizonnyal bevárja majd a közelgő Anthem megjelenését.

Nos, úgy tűnik, hogy az évek óta készülgető játék elért egy bizonyos készültségi fokot és a VentureBeat (ill. több másik híroldal) úgy értesült, hogy az egyelőre alcím nélküli Dragon Age 4 mégiscsak ott lehet a pénteki The Game Awards 2018-on, legalábbis egy rövidke bemutatkozó erejéig.

A találgatás egybevág Casey D. Hudson, a cég első számú emberének twitteres nyilatkozataival, amelyből az sejlik, hogy valami készülődik a franchise háza táján, erről árulkodik az aktuális üzenet is, amely így szól:

"Ha követed a Dragon Age, Mark (Darrah, DA producer) és a saját twitter csatornánkat, akkor tudhatod, hogy egy ideje már dolgozunk egy titkos Dragon Age projekten. Ez a univerzum mindig hihetetlenül fontos franchise-ja volt a stúdiónknak és izgatottak vagyunk a folytatást illetően is. Ezzel kapcsolatosan bővebb információt a hónapban várjatok (igaz, nem árulom el, merre keresgéljetek)."

Bumm. The Game Awards, 2018. A 2014-ben számos helyen év játéka címet szerzett DA: Inquisition folytatásáról 2018 januárjában jelentették be, hogy a projekten dolgozó csapatokat ideiglenesen az Anthem munkálataira csoportosítják át - továbbá, hogy a játék tervezett keretrendszere nem igazán illik a jelenlegi EA modellbe, melynek célja, hogy a játékaikat online szolgáltatások köré építsék (mint amilyen az Anthem is lesz).

Stúdióközeli források szerint a Dragon Age még legalább 2-3 évre van a beteljesüléstől, így a kérdés az: koncepciós terveket, vagy valami egyéb konkrétumot is megtudhatunk vajon a The Game Awardson a játékot illetően ? Péntek hajnalban kiderül...

dec 06., csütörtök 8:49 #6
Válasz Lavitz (#5) üzenetére
Az már fut az Inquisition óta, ráadásul elég jól is sikerült. Heroes of Dragon Age címen keresd.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[67] Lavitz
dec 06., csütörtök 8:01 #5
Mobil DA.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[6] Simonka
dec 06., csütörtök 0:00 #4
Jó kis játék lehet majd belőle. Talán megveszem majd PS5-re.
[26] shearer
dec 05., szerda 23:56 #3
Annyi izgalmas pletyka és találgatás van most a TGA bejelentésekkel kapcsolatban, hogy komolyan elgondolkoztam azon, hogy meg kéne nézni. De nagyon barátságtalan időpontban kezdődik.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
dec 05., szerda 21:53 #2
Válasz Charun (#1) üzenetére
De igen, péntek hajnalban lesz.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[7] Charun
dec 05., szerda 21:28 #1
Dec 6 csütörtök. Az nálunk nem péntek hajnal?
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Friss hírek

1866 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX - SORSOLÁS

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék... SORSOLTUNK!

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

0 | Crash Team Racing: új borítókép

A csapat dögös formában gokartozik.

1 | Májusban jön a Layers of Fear 2

Blooberék hajókirándulása nem lesz mindennapos.

2 | Mert Persona 5-ből sosem elég

A The Royal mellett egy másik Persona 5 játék is készül.

ps4 4 | Mikroszkóp alatt a Days Gone

A Digital Foundry számolja a képkockákat és a pixeleket.

49 | Az Epic leállna az exkluzívokkal...

...ha a Steam 88 százalékot adna a fejlesztőknek / kiadóknak a jelenlegi 70 helyett.