Újabb TGA szereplőről hull le a lepel?
Eddig 6 hozzászólás
Stinger
2018. december 05.
szerda 19:49


Nem csak az Anthem körül forog a világ. A Mass Effect melletti másik nagy BioWare klasszikus, a high-fantasy képviselő Dragon Age például egyelőre hibernált fázisban várja, hogy a Destiny-verő MMOFPS-RPG kiguruljon végre a boxutcából.

A BioWare főként az Anthem hajrájában kommentálta, hogy minden létező és mozgó kolléga az eredeti Mass Effect csapat által készített játékon ténykedik és csak egy nagyon kis létszámú caretaker csoport "dolgozgat" a Dragon Age eposz következő epizódján. Ennek fényében azt is biztosra vettük, hogy a DA fejlesztésének meglódulása minden bizonnyal bevárja majd a közelgő Anthem megjelenését.

Nos, úgy tűnik, hogy az évek óta készülgető játék elért egy bizonyos készültségi fokot és a VentureBeat (ill. több másik híroldal) úgy értesült, hogy az egyelőre alcím nélküli Dragon Age 4 mégiscsak ott lehet a pénteki The Game Awards 2018-on, legalábbis egy rövidke bemutatkozó erejéig.

A találgatás egybevág Casey D. Hudson, a cég első számú emberének twitteres nyilatkozataival, amelyből az sejlik, hogy valami készülődik a franchise háza táján, erről árulkodik az aktuális üzenet is, amely így szól:

"Ha követed a Dragon Age, Mark (Darrah, DA producer) és a saját twitter csatornánkat, akkor tudhatod, hogy egy ideje már dolgozunk egy titkos Dragon Age projekten. Ez a univerzum mindig hihetetlenül fontos franchise-ja volt a stúdiónknak és izgatottak vagyunk a folytatást illetően is. Ezzel kapcsolatosan bővebb információt a hónapban várjatok (igaz, nem árulom el, merre keresgéljetek)."

Bumm. The Game Awards, 2018. A 2014-ben számos helyen év játéka címet szerzett DA: Inquisition folytatásáról 2018 januárjában jelentették be, hogy a projekten dolgozó csapatokat ideiglenesen az Anthem munkálataira csoportosítják át - továbbá, hogy a játék tervezett keretrendszere nem igazán illik a jelenlegi EA modellbe, melynek célja, hogy a játékaikat online szolgáltatások köré építsék (mint amilyen az Anthem is lesz).

Stúdióközeli források szerint a Dragon Age még legalább 2-3 évre van a beteljesüléstől, így a kérdés az: koncepciós terveket, vagy valami egyéb konkrétumot is megtudhatunk vajon a The Game Awardson a játékot illetően ? Péntek hajnalban kiderül...

dec 06., csütörtök 8:49 #6
Válasz Lavitz (#5) üzenetére
Az már fut az Inquisition óta, ráadásul elég jól is sikerült. Heroes of Dragon Age címen keresd.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[66] Lavitz
dec 06., csütörtök 8:01 #5
Mobil DA.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[5] Simonka
dec 06., csütörtök 0:00 #4
Jó kis játék lehet majd belőle. Talán megveszem majd PS5-re.
[25] shearer
dec 05., szerda 23:56 #3
Annyi izgalmas pletyka és találgatás van most a TGA bejelentésekkel kapcsolatban, hogy komolyan elgondolkoztam azon, hogy meg kéne nézni. De nagyon barátságtalan időpontban kezdődik.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
dec 05., szerda 21:53 #2
Válasz Charun (#1) üzenetére
De igen, péntek hajnalban lesz.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[7] Charun
dec 05., szerda 21:28 #1
Dec 6 csütörtök. Az nálunk nem péntek hajnal?
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Friss hírek

1046 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 4 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 8 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 2 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.

2 | Trials Rising: jön a nyílt béta

Jövő hétre datálják a nyílt próbakört.

4 | Dangerous Driving: Burnout pótlék

Egyelőre inkább pótlék, mint teljes értékű helyettesítő.