Így készült a Divinity: Original Sin 2
Eddig 7 hozzászólás
siklara
2018. december 05.
szerda 10:15


Október elején a Gameumentary jóvoltából megismerhettük a Larian Studios rögös útját a Divinity diadaláig, a most megjelent második rész pedig a sikert meghozó Divinity: Original Sin 2 fejlesztését mutatja be részletesen.

A videó tematikusan végigmegy a játék fejlesztésének főbb aspektusain kezdve a kibővült írócsapat tagjainak megszólaltatásától a művészek, dizájnerek, programozók, a zeneszerző és még egy sor Lariannál dolgozó fejlesztő beszámolójáig.

Az ismét nagy igényességgel elkészített videó a játék rajongói számára különösen érdekes részleteket is felfed. Ki hitte volna, hogy az egyik író épp arra a döglött baglyos morbid párbeszédére a legbüszkébb, amin én is a legtöbbet nevettem, vagy hogy a teljesen wtf cápás harcról a kitalálója se gondolta, hogy bekerülhet a játékba?

A videó tanúsága szerint elég klassz lehet a Larian Studiosnál dolgozni, mert a jó ötleteket nagyra értékelik és hagyják mindenki kreativitását kibontakozni.

Ha van egy szabad órád, jó szívvel ajánlom megnézésre a Gameumentary utolsó idei videóját akkor is, ha csak egyszerűen szereted a videojátélokat, érdekel a játékfejlesztés, és jóleső érzéssel tölt el, ahogy emberek baromi lelkesen mesélnek a munkájukról.

dec 06., csütörtök 10:13 #7
Válasz torppapa5 (#6) üzenetére
Nekem az első végigjátszás kb. 200 óra lett, de teljesen irreálisan elhúztam, mert nem akartam, hogy vége legyen. (na jó, volt benne mindenféle kisérletezés és többször, többféleképpen végigvitt küldetés is). Normális emberek 70-100 óta között is a végére érnek. ; D
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[15] torppapa5
dec 05., szerda 21:58 #6
Válasz siklara (#4) üzenetére
Abszolút megértem, még mindig lenyűgöz ez a játék és továbbra sem tudom kijátszani a hossza miatt... (Több mint 100 óránál tart a végigjátszás és a játék 2/3-ánál lehetek kb.)
[72] zaz
dec 05., szerda 13:41 #5
Válasz siklara (#4) üzenetére
KATT!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
dec 05., szerda 13:32 #4
Válasz zaz (#3) üzenetére
Azért, mert Klárika Larian b*zi és ezeket a hireket vallásos révületben irja, azért.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[72] zaz
dec 05., szerda 13:12 #3
Csomó ilyen videó van..azokról miért nincs ilyen cikk?
ok most csak köcsögösködök
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
dec 05., szerda 12:11 #2
Válasz thiefofdarkness (#1) üzenetére
Teljesen egyetértek, és emlitik is, meg az előző videóban többször szóba kerül, hogy a második részben igyekeztek sok ilyen hibát kiköszörülni (szerintem sikerült), meg hogy az első résznél kb. a túlélésért küzdöttek, de sokat tanultak a játékosok visszajelzéseiből.

A DOS2-nél sokkal inkább szem előtt tartották, hogy legyen felhasználóbarátabb, például most már van benne Story Mode nehézség is azoknak, akiket elsősorban a történet érdekel, de nincs türelmük a nehezebb harcokkal szivni.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
dec 05., szerda 11:41 #1
Az elsőt nemrég vittem végig. Rengeteg erénye ellenére voltak bosszantó pillanatok. A "kamu nyílt világ" ha nem csinálsz meg sorrendben bizonyos küldetéseket megakad sokszor a történet így tehát inkább hátráltat mint előny a nyitottsága. A barangolást amúgy sem díjazza, hamar levernek a nagyobb szintű ellenfelek. Hiába körökre osztott könnyen félre lehet kattintani és akkor támadás helyett odamegy, vagy említhetném a hosszas tárgy, inventory "menedzselést". Jó játék, de kell hozzá türelem,...kitartás....
Friss hírek

1046 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 4 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 8 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 2 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.

2 | Trials Rising: jön a nyílt béta

Jövő hétre datálják a nyílt próbakört.

4 | Dangerous Driving: Burnout pótlék

Egyelőre inkább pótlék, mint teljes értékű helyettesítő.