TW - Three Kingdoms: diplomaták és gyűjtők
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2018. december 01.
szombat 11:08
A Total War: Three Kingdoms dupla videóval magyarázza a diplomáciai rendszert, amely teljesen új formát kap a legújabb TW epizódban.

A játékosok ezúttal új értékesíthető elemeket vethetnek be, például befolyásolhatják a tárgyalásokat - kiegészítő tárgyakkal és karakterekkel, ellátmánnyal, és még akár területtel is. A játékosok emellett akár alkudozhatnak is a legjobb ajánlat megtalálásához, de katonai erejüket is bevethetik, hogy belekényszerítsenek más hadurakat az ajánlatuk elfogadásába.

A diplomácia még részletesebb és erősebb fegyver lesz, mint valaha, mellyel a játékosok kapcsolatokat építhetnek ki, véleményeket manipulálhatnak, koalíciókat és nagyhatalmú szövetségeket hozhatnak létre, valamint alkudozhatnak az erőviszonyokról az egész kampánytérképen át a trónhoz vezető útjukon.Infó érkezett emellett a gyűjtői kiadásról is: a Total War: THREE KINGDOMS Limitált Kiadása a játék mellett tartalmazni fog egy kétoldalas posztert, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel – mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban.

A program 2019 március 7-én jelenik meg, PC platformra.

Friss hírek

1046 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 4 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 8 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 2 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.

2 | Trials Rising: jön a nyílt béta

Jövő hétre datálják a nyílt próbakört.

4 | Dangerous Driving: Burnout pótlék

Egyelőre inkább pótlék, mint teljes értékű helyettesítő.