TW - Three Kingdoms: diplomaták és gyűjtők
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2018. december 01.
szombat 11:08
A Total War: Three Kingdoms dupla videóval magyarázza a diplomáciai rendszert, amely teljesen új formát kap a legújabb TW epizódban.

A játékosok ezúttal új értékesíthető elemeket vethetnek be, például befolyásolhatják a tárgyalásokat - kiegészítő tárgyakkal és karakterekkel, ellátmánnyal, és még akár területtel is. A játékosok emellett akár alkudozhatnak is a legjobb ajánlat megtalálásához, de katonai erejüket is bevethetik, hogy belekényszerítsenek más hadurakat az ajánlatuk elfogadásába.

A diplomácia még részletesebb és erősebb fegyver lesz, mint valaha, mellyel a játékosok kapcsolatokat építhetnek ki, véleményeket manipulálhatnak, koalíciókat és nagyhatalmú szövetségeket hozhatnak létre, valamint alkudozhatnak az erőviszonyokról az egész kampánytérképen át a trónhoz vezető útjukon.Infó érkezett emellett a gyűjtői kiadásról is: a Total War: THREE KINGDOMS Limitált Kiadása a játék mellett tartalmazni fog egy kétoldalas posztert, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel – mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban.

A program 2019 március 7-én jelenik meg, PC platformra.

Friss hírek

391 | [Nyerd meg!] Adventi játékeső - SOUL CALIBUR VI

Közeledik a karácsony, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az adventet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ötödik körben Ríviai Geralt és néhány cimborája esik egymásnak a ringben.

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

8 | DiRT Rally 2.0: ahol a játék újfent szintet lép

Videós prezentáció az apróbb és jelentősebb fejlődési részletekről.

9 | Ingyen van: Lego The Hobbit & Full Throttle

Két játék is ingyenesen tölthető PC-re.

13 | Előbb jön a Metro Exodus

Egy héttel korábban megkapjuk a játékot.

5 | World War Z: beköszönnek a túlélők

Traileren a kooperatív zombiölés kasztjai.

ps4 3 | Spider-Man: nem mind ezüst, ami fénylik

Rövid pillantás az utolsó DLC-re.