TW - Three Kingdoms: diplomaták és gyűjtők
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2018. december 01.
szombat 11:08
A Total War: Three Kingdoms dupla videóval magyarázza a diplomáciai rendszert, amely teljesen új formát kap a legújabb TW epizódban.

A játékosok ezúttal új értékesíthető elemeket vethetnek be, például befolyásolhatják a tárgyalásokat - kiegészítő tárgyakkal és karakterekkel, ellátmánnyal, és még akár területtel is. A játékosok emellett akár alkudozhatnak is a legjobb ajánlat megtalálásához, de katonai erejüket is bevethetik, hogy belekényszerítsenek más hadurakat az ajánlatuk elfogadásába.

A diplomácia még részletesebb és erősebb fegyver lesz, mint valaha, mellyel a játékosok kapcsolatokat építhetnek ki, véleményeket manipulálhatnak, koalíciókat és nagyhatalmú szövetségeket hozhatnak létre, valamint alkudozhatnak az erőviszonyokról az egész kampánytérképen át a trónhoz vezető útjukon.Infó érkezett emellett a gyűjtői kiadásról is: a Total War: THREE KINGDOMS Limitált Kiadása a játék mellett tartalmazni fog egy kétoldalas posztert, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel – mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban.

A program 2019 március 7-én jelenik meg, PC platformra.

Friss hírek

1864 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

ps4 2 | Mikroszkóp alatt a Days Gone

A Digital Foundry számolja a képkockákat és a pixeleket.

35 | Az Epic leállna az exkluzívokkal...

...ha a Steam 88 százalékot adna a fejlesztőknek / kiadóknak a jelenlegi 70 helyett.

wiiu 19 | Tovább menetel a Nintendo Switch

Már most háromszorozta a Wii U eladásokat, és a Nintendo 64-et is túlszárnyalta. A játékok is remekül fogynak.

3 | Mi a RAGE 2?

Ha benned is ez a kérdés merült fel mostanában, mázlid van: a friss trailer mindent megtesz, hogy megválaszolja.

10 | Tamarin: pisztolyos majom kalandjai

Bemutatkozik a Rare veteránok új játéka.