Új projektet tease-el az Obsidian
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. november 29.
csütörtök 08:33


Itteni idő szerint egy hét múlva, péntek hajnalban rendezik az idei a The Game Awards díjátadót, ahol több mint 10 új játékra lehet számítani. Az egyik most ki is tudódott - legalábbis az, hogy kik a fejlesztők, az Obsidian Entertainment oldalán ugyanis elindult egy visszaszámlálás, ami éppen egy hét múlva fog lejárni.

Konkrétumokat egyelőre nem tudni - kíváncsian várjuk, hogy a titokzatos játék már a Microsoft kiadásában érkezik-e, hiszen pár hete jelentették be, hogy felvásárolták az amerikai fejlesztőcsapatot.

[8] Kester
nov 29., csütörtök 12:45 #1
Szerintem ez még az a játék lesz amivel a Take Two, Private Division kisebb projekektekel foglalkozó cégéhez szerződtek le. Amúgy teaser képeknek meglehetősen retros, Bioshock, Fallout hangulatot árasztó dizájnja van.
Friss hírek

390 | [Nyerd meg!] Adventi játékeső - SOUL CALIBUR VI

Közeledik a karácsony, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az adventet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ötödik körben Ríviai Geralt és néhány cimborája esik egymásnak a ringben.

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

8 | DiRT Rally 2.0: ahol a játék újfent szintet lép

Videós prezentáció az apróbb és jelentősebb fejlődési részletekről.

9 | Ingyen van: Lego The Hobbit & Full Throttle

Két játék is ingyenesen tölthető PC-re.

13 | Előbb jön a Metro Exodus

Egy héttel korábban megkapjuk a játékot.

5 | World War Z: beköszönnek a túlélők

Traileren a kooperatív zombiölés kasztjai.

ps4 3 | Spider-Man: nem mind ezüst, ami fénylik

Rövid pillantás az utolsó DLC-re.