Új projektet tease-el az Obsidian
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. november 29.
csütörtök 08:33


Itteni idő szerint egy hét múlva, péntek hajnalban rendezik az idei a The Game Awards díjátadót, ahol több mint 10 új játékra lehet számítani. Az egyik most ki is tudódott - legalábbis az, hogy kik a fejlesztők, az Obsidian Entertainment oldalán ugyanis elindult egy visszaszámlálás, ami éppen egy hét múlva fog lejárni.

Konkrétumokat egyelőre nem tudni - kíváncsian várjuk, hogy a titokzatos játék már a Microsoft kiadásában érkezik-e, hiszen pár hete jelentették be, hogy felvásárolták az amerikai fejlesztőcsapatot.

[8] Kester
nov 29., csütörtök 12:45 #1
Szerintem ez még az a játék lesz amivel a Take Two, Private Division kisebb projekektekel foglalkozó cégéhez szerződtek le. Amúgy teaser képeknek meglehetősen retros, Bioshock, Fallout hangulatot árasztó dizájnja van.
Friss hírek

1046 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 4 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 8 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 2 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.

2 | Trials Rising: jön a nyílt béta

Jövő hétre datálják a nyílt próbakört.

4 | Dangerous Driving: Burnout pótlék

Egyelőre inkább pótlék, mint teljes értékű helyettesítő.