Új projektet tease-el az Obsidian
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. november 29.
csütörtök 08:33


Itteni idő szerint egy hét múlva, péntek hajnalban rendezik az idei a The Game Awards díjátadót, ahol több mint 10 új játékra lehet számítani. Az egyik most ki is tudódott - legalábbis az, hogy kik a fejlesztők, az Obsidian Entertainment oldalán ugyanis elindult egy visszaszámlálás, ami éppen egy hét múlva fog lejárni.

Konkrétumokat egyelőre nem tudni - kíváncsian várjuk, hogy a titokzatos játék már a Microsoft kiadásában érkezik-e, hiszen pár hete jelentették be, hogy felvásárolták az amerikai fejlesztőcsapatot.

[9] Kester
nov 29., csütörtök 12:45 #1
Szerintem ez még az a játék lesz amivel a Take Two, Private Division kisebb projekektekel foglalkozó cégéhez szerződtek le. Amúgy teaser képeknek meglehetősen retros, Bioshock, Fallout hangulatot árasztó dizájnja van.
Friss hírek

1866 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX - SORSOLÁS

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék... SORSOLTUNK!

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

0 | Crash Team Racing: új borítókép

A csapat dögös formában gokartozik.

1 | Májusban jön a Layers of Fear 2

Blooberék hajókirándulása nem lesz mindennapos.

2 | Mert Persona 5-ből sosem elég

A The Royal mellett egy másik Persona 5 játék is készül.

ps4 3 | Mikroszkóp alatt a Days Gone

A Digital Foundry számolja a képkockákat és a pixeleket.

44 | Az Epic leállna az exkluzívokkal...

...ha a Steam 88 százalékot adna a fejlesztőknek / kiadóknak a jelenlegi 70 helyett.