NES szerelmeslevél érkezik!
Eddig 2 hozzászólás
Stinger
2018. november 16.
péntek 14:12


Az idősebb korosztály biztosan emlékszik még a 80'-as évek elejéről származó Montezuma's Revenge-re Atari 2600-ról, vagy épp a Rick Dangerous-féle C64-es mesterműről - de említhetnénk a ZX Spectrumra készült Panama Joe-t is amely bár egyszerű koppintása volt előbbieknek, mégis remekül kombinálta a felmenői sajátosságait. A kincsvadászatot, a logikai-ügyességi elemekkel tűzdelt labirintuspályákat és a halálos csapdákat illetve ellenfeleket, amelyeket jobb volt kicselezni, mint szembekerülni velük.Ha igen, akkor örülhetsz (ha pedig még túl fiatal vagy, akkor azért), mert a Collectorvision Games a fentiek nyomdokain lépkedve egy gyönyörű 8 bites szín- és hangvilágra épülő Maya kalandott jelentett be, melynek inspirációs forrásaiként épp a stílus nagyjai szerepelnek a hirdetményben. A Sydney Hunter and the Curse of Mayan egy gyönyörű szerelmeslevél a NES stílusú képi világnak és az akkori kor szellemék, mely stílusosan Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd. Sydney Hunter tizenegy helyszínen, chiptune soundtracket bömböltetve, tucatnyi Maya bosst legyőzve, gyűjthető relikviák és fegyverek össztűzében érkezik majd valamikor 2019 Q1-ben, az összes számottevő platformra.

nov 17., szombat 18:53 #2
Jófajta NES tiszteletadásnak tűnik, bár ez inkább a grafikai stílusna tudható be, nem a színpalettának A trailer alapján szerintem a nehézsége valahol a Völgarr, the Viking szintjén lesz, azaz: idegtépő.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[17] helihobby
nov 17., szombat 7:19 #1
"szerelmesevél "
Húú címet javítsd..
Később majd a cikket is elolvasom, de még reggel van hozzá.
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
Friss hírek

1046 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 4 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 8 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 2 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.

2 | Trials Rising: jön a nyílt béta

Jövő hétre datálják a nyílt próbakört.

4 | Dangerous Driving: Burnout pótlék

Egyelőre inkább pótlék, mint teljes értékű helyettesítő.