Mobilos Diablo-val akar lehúzni a gonosz Blizzard?
Eddig 6 hozzászólás
keviny
2018. november 07.
szerda 08:08
Beáll a Diablo Immortal huhogók mögé a Bigben Interactive - no, nem azért, mert huhogni jó, ellenben lehet vele remekül marketingelni. A Warhammer: Chaosbane twitter felületén ugyanis megjelent egy poszt, miszerint a játékot kizárólag a hagyományos - tehát Xbox One, PS4 és PC - felületeken fogjuk tudni élvezni, ahogy az meg lett álmodva, mobil platformokon pedig nem, nem és irgumburgum NEM!

Az volt az álmod, hogy a jövőre megjelenő Chaosbane-t a mobilodon fogod játszani? Lépj tovább.

[19] herooftime
nov 08., csütörtök 18:00 #6
Válasz Fronter (#5) üzenetére
A mobil nem lenne gáz önmagában

Kihagytad hogy minden hír előtt várni kéne tíz percet, vagy fizetni száz forintot időnként a feloldásához anélkül a lehetőség nélkül, hogy X összegért lehetne vásárolni egy teljes hozzáférést, mert nem úgy van tervezve az oldal (freemium üzletmodell)
Amerikai cégek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japánban is. Japán cégek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[3] Fronter
nov 08., csütörtök 7:33 #5
Ez olyan mintha a Gamer365 csak mobilon lenne elérhető, pc-n nem!
[19] herooftime
nov 08., csütörtök 0:53 #4
Válasz Laza (#3) üzenetére
Ja, meg közben néztem, hogy valami nagyszínpadon jelentették be, hogy új diablo lesz, később azt hogy mobilra aztán mondták "ez valami késői áprilisi tréfa? " Érdekes volt.

Mellesleg a DS exkluzív Dragon quest 9re is sokan kiakadtak annó (de az legalább rendes rész volt, ez a diablo emiatt annál is rosszabb visszalépés)
Amerikai cégek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japánban is. Japán cégek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[33] Laza
nov 07., szerda 23:50 #3
Válasz herooftime (#2) üzenetére
Mert azokból jött mellette nagygépre is jóság ... itt meg kb 6 éve fut ugyanaz a játék, és bejelentenek egy mobilos címet, ami egyébként kinézetre a 3. rész mása.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[19] herooftime
nov 07., szerda 19:10 #2
Valamiről lemaradtam, most miért van kiakadás, a mobilos Elder scrolls, dragon quest, és need for speed ( + sok másik játékra) miért nem volt?
Amerikai cégek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japánban is. Japán cégek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[47] Kumite
nov 07., szerda 13:27 #1
Nagyon értenek ezek a marketinghez!!!!444444

Tennis: World Tour Was Only 20% Complete Just Weeks Before Release

BigBen Interactive founder Alain Falc admitted that he knew how the game had been received- and that the reason for that was that the title had only been about 20% complete in the weeks leading to its release. They wanted to launch it alongside the French Open, and they had a marketing campaign in place, so rather than delay the title, they just released it as is.
Switch: SW-2073-4677-0226 || 3DS: 2363-6322-9880 || Wii U: Kumite84
Friss hírek

938 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 3 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.