Just Cause 4: rombolás kis csomagokban
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. november 02.
péntek 09:20


Újabb játék csatlakozik a "mutassunk DLC-ket a megjelenés előtt" táborba, méghozzá a Just Cause 4 személyében. Az Avalanche csapata felfedte, hogy a jövő év során 3 kiegészítő érkezik a játékhoz, ezek a Dare Devils, a Demons és a Danger. Az alliterációtól nem mentes csomagok mindegyike új kihívásokat és lehetőségeket rejt majd, a Dare Devils az autóversenyzést emeli új szintre, a Demons-ben a névadó ellenfelekkel kell felvennünk a harcot, a Danger pedig új halálos fegyverekkel bővíti az arzenálunkat.

A DLC-k megjelenési dátumai egyelőre nem ismertek, a Gold Edition tulajok azonban már egy héttel korábban hozzájuk juthatnak majd.

Friss hírek

853 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - MotoGP 18 (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Tizedik körben vérmes jakuzák közé merészkedünk.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 1 | Project Winter: téli túlélőtúra

Kanadai fejlesztők, vérmes medvék, fagyos túlélés.

pc 3 | Battlefleet Gothic Armada 2: százórás sztori

Nemsokára kihajóznak a masszív űrarmadák hajói.

23 | Kaszálta az EA az open world Star Wars-t

Pont került a régóta fejlesztés alatt álló Project Orca végére.

31 | [M365] Spider-Man: Far From Home trailer

Megérkezett az első előzetes az idei Pókkalandból.

xbox1 9 | Forza Horizon 4: tánctalanító patch

A friss update Carlton és Floss-fosztást végez.