Ion Maiden: konzolokra jön a retro lövölde
Eddig 13 hozzászólás
mcmacko
2018. október 23.
kedd 18:32


Az 1C Entertainment és a 3D Realms stúdió együttműködésének gyereke lesz az Ion Maiden, ami konzolokra, azaz Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezi 2019 második negyedévében. A két cég ezen felül egy még bejelentés előtt álló FPS-en is dolgozik, amely az eredeti Quake Engine-re épül, és ugyanazon platformokra érkezik, mint Ion Maiden. Yikes, retro rulez!

Az Ion Maiden’s exkluzív, több órás előzetes-kampánya már elérhető a Steam Early Access programjának keretén belül $19.99 áron angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz nyelven. A retro belső nézetes lövölde azon Build motort használja, amely a Duke Nukem 3D, a Blood, és a Shadow Warrior alatt is dolgozott, és 2019. második negyedévében jelenik meg minden platformon egyidőben, digitálisan és dobozos formában egyaránt.

Habár az Ion Maiden egy klasszikus motorra épül, a Korai Hozzáférés játékosai minden modern elemet megtalálhatnak benne, beleértve a fejlövéseket, a fizikát és interaktivitást, a szélesvásznú a kijelzők támogatását, a kontroller támogatást, valamint az automata mentést. A 3D Realms és az 1C Entertainment a modern és a retro világ legjobb elemeit ötvözik egy vérgazdag ínyencségben.

"Az Ion Maiden-hez hasonló 3D Realms játékok prezentálása a rajongóknak az elsődleges célunk" mondta Mike Nielsen, a 3D Realms CEO-ja. "Az 1C Entertainmenttel való együttműködés révén rajongóközösségünk még boldogabbá tehetjük Shelly kalandjainak konzolos kiadásával."

"Mindig is hatalmas rajongója voltam az olyan old-school, klasszikus FPS-eknek, mint a Duke Nukem 3D, a Blood, a Max Payne vagy a Shadow Warrior, úgyhogy elképesztően izgatott vagyok, hogy egy olyan legendás stúdióval dolgozhatunk együtt, mint a 3D Realms” mondta Nikolay Baryshnikov, az 1C Entertainment CEO-ja. "Egy globális kiadóként célunk a magas minőségű játékok elhozatala a játékosoknak szerte a világon, így a 3D Realms-szal való kooperációnk kiváló adaléka a portfóliónknak. Nekem személy szerint egy gyerekkori álmom valóra válása!"

okt 25., csütörtök 17:21 #13
Válasz keviny (#11) üzenetére
Na, most akartam linkelni.
Plusz 3 srac a bandabol meg haver.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
okt 25., csütörtök 15:05 #12
Válasz Hastur (#6) üzenetére
Elvileg már bekerült a tesztlaborba.
"This is our time to medicate..."
okt 25., csütörtök 14:40 #11
Válasz Captain Vrungel (#4) üzenetére
Az egy igen jó cover-band. KATT!
let the sun never blind your eyes
[17] helihobby
okt 25., csütörtök 9:38 #10
Jesszus..
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[20] WarAdmir4L
okt 24., szerda 22:51 #9
Ezekre nincsenek szavak...
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[10] frg_dnl
okt 24., szerda 22:00 #8
Válasz Hastur (#6) üzenetére
Bár én csak videó reviewt néztem meg róla, ezt :

KATT!

és az első reakcióm az volt, hogy WTF mi ez ? Ezt a reviewt megnézve nem lehet olyan rossz. Meggyőzni nem győzött meg engem sem.
[11] Űrdongó
okt 24., szerda 18:46 #7
Tudom, hogy utólag készült hozzá FPS mod….de azért a Max Payne mégis csak TPS volt.
Játszani tudni kell. :)
[5] Hastur
okt 24., szerda 16:31 #6
Válasz mcmacko (#2) üzenetére
Kipróbáltam a Project Warlock-t, tartátok távol magatokat töle mert borzalmas nagy rakás szar.

KATT!
KATT!
KATT!

És nem csak hogy ocsmány mint egy C-kategóriás Doom klón Saturn átirata, de 60 fps mellett is olyan mintha rángatna, egy katasztrófa az egész. Az ellenfelek meg föleg röhejesen festenek. Kár érte.

Annyira retro akar lenni sok fps de ezt a szintet sem tudják megütni, nem is beszélve a mozgás folyamatosságáról.

KATT!
KATT!
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[22] Hendrix
okt 24., szerda 11:44 #5
Válasz Captain Vrungel (#4) üzenetére
Nice!
¯\_(ツ)_/¯
okt 24., szerda 11:36 #4
Válasz Hendrix (#3) üzenetére
Iron Maidnem
[22] Hendrix
okt 24., szerda 10:16 #3
Iron Maidennek olvastam...
¯\_(ツ)_/¯
okt 24., szerda 6:50 #2
Válasz frg_dnl (#1) üzenetére
A Project Warlockrol nem is beszelve...
"This is our time to medicate..."
[10] frg_dnl
okt 23., kedd 23:21 #1
Nem rossz amit a Build engine-ből kihoznak, 4K, 60 FPS. Zúzós FPS év elé nézünk jövőre : Ion Maiden, Metro Exodus, Rage 2, Doom Eternal.
Friss hírek

938 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 3 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.