Késik az Artifact béta
Eddig 1 hozzászólás
Lothar
2018. október 22.
hétfő 11:09


Jó hír azonban, hogy a végleges megjelenés időpontja, azaz a november 28. nem változott. Az ok a szokásos: több polírozásra szorul, mint amivel eddig számoltak, ezért csúszik a már sokaknak kiszórt béta meghívó érvényessége november 19-re.

Különlegessége, hogy a már jól megszokott kártyajátékok mechanizmusát Dota sajátosságokkal keveri, pl.: egyszerre három táblával, ami a három sáv Moba megfelelője (lásd a fenti IGN videóban). Ami őszintén szólva rá is fér a manapság már egyre zsúfoltabb kártyajáték kínálat végett. Az Artifact másik szokatlan húzása már kevésbé üdvözülendő a legtöbbek számára: nem lesz ingyenes, egy egyszeri vásárlás lesz szükséges, ám cserébe értékálló kártyákat és paklikat ígérnek.

[30] gabi1818
okt 22., hétfő 13:46 #1
sad.

azért megpróbálok ebből is pénzt csinálni majd mint a CS:GO-ból.
That's How I Roll!
Friss hírek

1856 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

4 | [E3] Hajnalban indít a Square Enix

Aki élőben akarja nézni a kiadó idei konferenciáját, nem árt, ha betankol kávéból.

6 | Halo Infinite: nem lesz Battle Royale

Frank O’Connor személyesen cáfolta a pletykákat.

16 | Kemény cenzúra jön Kínában

Tiltani fogják a vért és a hullákat, beleszólnak a történelmi játékok tartalmába, és ugrik az online póker is.

0 | Chernobylite: fél óra sugárfertőzés

30 perces gameplay a Kickstarter kedvéért.

25 | Mortal Kombat 11: rideg profizmus

Frost lehűti a kedélyeket.