Késik az Artifact béta
Eddig 1 hozzászólás
Lothar
2018. október 22.
hétfő 11:09


Jó hír azonban, hogy a végleges megjelenés időpontja, azaz a november 28. nem változott. Az ok a szokásos: több polírozásra szorul, mint amivel eddig számoltak, ezért csúszik a már sokaknak kiszórt béta meghívó érvényessége november 19-re.

Különlegessége, hogy a már jól megszokott kártyajátékok mechanizmusát Dota sajátosságokkal keveri, pl.: egyszerre három táblával, ami a három sáv Moba megfelelője (lásd a fenti IGN videóban). Ami őszintén szólva rá is fér a manapság már egyre zsúfoltabb kártyajáték kínálat végett. Az Artifact másik szokatlan húzása már kevésbé üdvözülendő a legtöbbek számára: nem lesz ingyenes, egy egyszeri vásárlás lesz szükséges, ám cserébe értékálló kártyákat és paklikat ígérnek.

[29] gabi1818
okt 22., hétfő 13:46 #1
sad.

azért megpróbálok ebből is pénzt csinálni majd mint a CS:GO-ból.
That's How I Roll!
Friss hírek

938 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 2 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.