Battlefleet Gothic: Armada 2 megjelenés
Eddig 0 hozzászólás
Lothar
2018. október 22.
hétfő 11:08


Január 24-én érkezik PC-re a Battlefleet Gothic: Armada 2, ami Warhammer 40K körítésben kínál ismét taktikai űrcsatározást. Ezt megelőzően pedig két béta szakasz is lesz, ám kizárólag előrendelőknek.

Az első a multiplayerbe enged betekintést skirmish, 1vs1, illetve 2vs2 kivitelben mind a 12 frakcióval, amire valamikor decemberben lehet számítani. A második már az egyjátékos módot is bemutatja a két kampány prológusával, valamint egy-egy szektorral, és nem utolsósorban a hajóépítő modullal. Ez a periódus januárban esedékes, és egészen a megjelenésig tart. Ezen felül ez előrendelők bizalmát 10% leárazással, az első rész tulajdonosait pedig 25% kedvezménnyel jutalmazzák.

Friss hírek

938 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 3 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.