Darksiders III: levezetés a harcok után
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. október 12.
péntek 07:30


A "még meg sem jelent, de már a DLC-ről beszélnek" tábor legújabb tagja a Darksiders III, melynél a THQ Nordic nemrég néhány apró adalékkal szolgált a megjelenés után érkező tartalmakról.

A The Crucible keretében egy arénamódot kapunk, ahol az újabbnál újabb ellenséges hullámokkal kell felvennünk a harcot, hogy új tárgyakat és jutalmakat szerezhessünk.

Ennél némileg komolyabb elfoglaltságot kínál a Keepers of the Void, melyben Vulgrim megbízásából kell ellátogatnunk a Serpent Holes-ba, hogy egy ősi fenyegetést ártalmatlanítsunk. A Serpent Holes új fejtörőkkel és ellenségekkel készül Fury számára, ha pedig sikerrel járunk, nem csak új fegyvereket szerezhetünk, hanem az egyik legerősebb páncélt, az Abyssal Armort is.

A DLC-k megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert. A Darksiders III november 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[41] Gulandro
okt 12., péntek 11:52 #1
rakják bele a játékba, férgek
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

0 | Ion Maiden: konzolokra jön a retro lövölde

A 3D Realms és az 1C közös gyümölcse beköszön!

10 | Utolsó trailer: Spyro Reignited Trilogy

Három hét múlva indul a kaland.

15 | Jade Raymond távozik az EA-től

3 év után szakít a céggel a Motive Studios alapítója.

n3ds 3 | Így készíts Luigi töklámpást!

A Luigi's Mansion promókampányának csúcsa következik!

3 | Új Tetris világbajnokot avattak

Zöldfülű verte a hétszeres nagymestert.