Darksiders III: levezetés a harcok után
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. október 12.
péntek 07:30


A "még meg sem jelent, de már a DLC-ről beszélnek" tábor legújabb tagja a Darksiders III, melynél a THQ Nordic nemrég néhány apró adalékkal szolgált a megjelenés után érkező tartalmakról.

A The Crucible keretében egy arénamódot kapunk, ahol az újabbnál újabb ellenséges hullámokkal kell felvennünk a harcot, hogy új tárgyakat és jutalmakat szerezhessünk.

Ennél némileg komolyabb elfoglaltságot kínál a Keepers of the Void, melyben Vulgrim megbízásából kell ellátogatnunk a Serpent Holes-ba, hogy egy ősi fenyegetést ártalmatlanítsunk. A Serpent Holes új fejtörőkkel és ellenségekkel készül Fury számára, ha pedig sikerrel járunk, nem csak új fegyvereket szerezhetünk, hanem az egyik legerősebb páncélt, az Abyssal Armort is.

A DLC-k megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert. A Darksiders III november 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[41] Gulandro
okt 12., péntek 11:52 #1
rakják bele a játékba, férgek
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.