Darksiders III: levezetés a harcok után
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. október 12.
péntek 07:30


A "még meg sem jelent, de már a DLC-ről beszélnek" tábor legújabb tagja a Darksiders III, melynél a THQ Nordic nemrég néhány apró adalékkal szolgált a megjelenés után érkező tartalmakról.

A The Crucible keretében egy arénamódot kapunk, ahol az újabbnál újabb ellenséges hullámokkal kell felvennünk a harcot, hogy új tárgyakat és jutalmakat szerezhessünk.

Ennél némileg komolyabb elfoglaltságot kínál a Keepers of the Void, melyben Vulgrim megbízásából kell ellátogatnunk a Serpent Holes-ba, hogy egy ősi fenyegetést ártalmatlanítsunk. A Serpent Holes új fejtörőkkel és ellenségekkel készül Fury számára, ha pedig sikerrel járunk, nem csak új fegyvereket szerezhetünk, hanem az egyik legerősebb páncélt, az Abyssal Armort is.

A DLC-k megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert. A Darksiders III november 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[41] Gulandro
okt 12., péntek 11:52 #1
rakják bele a játékba, férgek
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
Friss hírek

1086 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

ps4 0 | Five Nights at Freddy's: jön PSVR-ra a mackó

Az animatronikus horror PSVR-ra költözik.

0 | Dead or Alive 6: deluxe demó és SNK kollab

Méretes kedvcsináló érkezik jövő héten a DOA6-hoz.

2 | Apex Legends: majdnem Apex Construct

A VR játék fejlesztőinek megszaladt a szekere.

0 | Tekken 7: Negan zombik nélkül is harcias

Új karakter DLC érkezik a Tekkenhez is.

0 | Soul Calibur VI: Amy beköszön

Friss karakter DLC a láthatáron.