WWE 2K19: boltokban a bunyó
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2018. október 10.
szerda 12:28


A WWE 2K19 tegnaptól kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra - kaptuk a friss sajtóközleményt. A játékban népszerű WWE Szupersztárok, legendák, Hírességek Csarnoka díjazottak, valamint NXT és 205 Live sztárok egész sora vonul fel, a játékosok pedig a játékmeneten, meccstípusokon, kibővített kreatív lehetőségeken, közönség kedvenc módokon és más tartalmakon keresztül tapasztalhatják meg a WWE élményt.

„A ’Never Say Never’ kampánnyal szerettük volna a WWE 2K19 korlátait feszegetni, valamint egyúttal újra minden elé helyezve elhozni az innovatív történetmesélést és szórakozást lelkes rajongóinknak” – mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke. „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a sorozat történetének eddigi legnagyobb kínálatát hozhattuk el: a visszatérő 2K Showcase módot a WWE Szupersztár Daniel Bryan főszereplésével, az új WWE Towers módot, olyan szórakoztató lehetőségeket, mint a Big Head és a Block Body, a számos javításon és bővítésen átesett játékmenet, a legjobb szerkesztő eszközök és a teljesen új MyCAREER történet. A WWE 2K19-ben mindenki garantáltan megtalálja a magának való tartalmat.”

Friss hírek

1087 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

ps4 0 | Five Nights at Freddy's: jön PSVR-ra a mackó

Az animatronikus horror PSVR-ra költözik.

0 | Dead or Alive 6: deluxe demó és SNK kollab

Méretes kedvcsináló érkezik jövő héten a DOA6-hoz.

2 | Apex Legends: majdnem Apex Construct

A VR játék fejlesztőinek megszaladt a szekere.

0 | Tekken 7: Negan zombik nélkül is harcias

Új karakter DLC érkezik a Tekkenhez is.

0 | Soul Calibur VI: Amy beköszön

Friss karakter DLC a láthatáron.