The Walking Dead: elkészülhet a teljes szezon
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 25.
kedd 11:12


Villámcsapásként ért minket a hír a hétvégén, hogy a Telltale Games masszív leépítésen ment keresztül és hamarosan végleg megszűnik a csapat. A videojátékos ipar egy emberként állt ki a munka nélkül maradt fejlesztők támogatásában, felmerült azonban a kérdés, hogy mi lesz a The Walking Dead korábban bejelentett utolsó évadával.

Nos, a jelek szerint a Telltale megpróbálja elkészíteni a hátralévő két epizódot az ötödik évadból. "Ugyan most még nem ígérhetünk semmit, komolyan dolgozunk a megoldáson, hogy a 3-as és 4-es epizód elkészüljön és valamilyen formában megjelenjen. Mindeközben a 2. epizód a tervezettek szerint holnap megjelenik minden platformra. Reméljük, hogy hamarosan a többi kérdésetekre is választ tudunk adni."

[4] Hastur
szept 26., szerda 8:54 #8
Közben egy volt alkalmazott perli öket amiért felmondási idö és végkielégítés nélkül egyszerüen kitettek mindenkit, most meg embereket toboroznak hogy összecsapják a félbemaradt sorozat végét nehogy azért pereljék szét öket mivel ugye a season pass pénzt már szépen felvették érte refundolni meg nem akarnak.

Remélem a devek jobb melót találnak, ez a cég a vezetösége miatt megérdemli a süllyesztöt.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
szept 25., kedd 14:28 #7
Nem egyszerű az eset, remélem méltó búcsút vesznek a sorozattól, a THWD- és a Telltale rajongóktól is. Már ha lehet egyáltalán rajongókról beszélni két ilyen megfáradt sorozat esetében....valahol sorsszerű, hogy pont egy ilyen túltolt szekér, mint a walking dead lesz a hattyúdala a szintén túltolt talltale sorozatnak.

Sajnálom őket, mert nagyon sok címüket szerettem, de rossz licenszválasztásokkal és azok rossz meglovagolásával inkább a mennyiségre mentek, mintsem a minőségre, így talán jobb ez így mindenkinek...tipikus Guitar Hero effekt.
A másik nagy TT, a Traveller's Tale-re ez dettó igaz, ott sem ártana egy kis rebrandingelés.
[8] Kester
szept 25., kedd 14:04 #6
Megveszi ezt is a THQ Nordic és befejezik.
szept 25., kedd 13:57 #5
Válasz Fórumozó (#3) üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a földön fekvőbe belerúgjak, de azért az is megérne egy kérdéskört, hogy ilyen esetben a te pénzeddel mi lesz.

Mármint: fizettél valamiért, amit nem kapsz meg. Ha egy Kickstarter-projektről beszélnénk, akkor nyilvánvaló lenne a menet, de ebben az esetben ez szerintem nem ilyen egyszerű, mivel nem mindennapos helyzetről beszélünk.

És mielőtt félreérthető lennék, ez nem fillérb@szogatás, nem akarnám még rosszabb helyzetbe hozni a fejlesztőket, mint amilyenben már amúgy is vannak, csak felötlött bennem a gondolat, hogy lehet-e erre valami bevett eljárás.
I am such a B.A.
[37] Hunk2
szept 25., kedd 13:53 #4
Az baj meg is lesz csinálva, nagyon egy összecsapott és az első két részhez képest silányabb minőségű cucc lesz a végeredmény!
Adnák át az egészet egy másik fejlesztő csapatnak aztán azok fejezzék be rendesen.
"Élni és élni hagyni"
[47] Fórumozó
szept 25., kedd 13:31 #3
Ennyi idő után sajnálnám, ha nem zárulna le, és nem csak azért, mert megvettem az egész szezont.
MEDIOCRE
[52] KiswechPS3
szept 25., kedd 13:28 #2
Nagyon örülnénk neki
Once, there was an explosion...
szept 25., kedd 13:20 #1
Arigatou playmore.
I am such a B.A.
Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

1 | Ion Maiden: konzolokra jön a retro lövölde

A 3D Realms és az 1C közös gyümölcse beköszön!

10 | Utolsó trailer: Spyro Reignited Trilogy

Három hét múlva indul a kaland.

17 | Jade Raymond távozik az EA-től

3 év után szakít a céggel a Motive Studios alapítója.

n3ds 3 | Így készíts Luigi töklámpást!

A Luigi's Mansion promókampányának csúcsa következik!

3 | Új Tetris világbajnokot avattak

Zöldfülű verte a hétszeres nagymestert.