PS-rekordot döntött a Spider-Man
Eddig 66 hozzászólás
drag
2018. September 20.
Thursday 16:54

Eddig is lehetett sejteni, hogy erős rajtot vett a Marvel's Spider-Man, az első hivatalos adatok viszont egyenesen bombasztikusak: az első három napban 3.3 millió példány kelt el az Insomniac játékából. Ezzel a legerősebb premiert produkálta a Sony által kiadott PlayStation-címek történetében.

Utóbbi rekordot a God of Wartól vette el Pókember, amiből májusban 3.1 millió fogyott az első három napban, szoftveres tekintetben igen erős év ez tehát a PS4-nek.

Egy érdekes adalék még a fentiekhez: az eladott példányok közül egymillió előrendelésben ment el.

Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
[2] Fawkes
Sep 23., Sunday 23:45 #66

[11] Ákos23
Sep 23., Sunday 10:44 #65
Válasz frg_dnl (#64) üzenetére
Baldurral mi a gond? Szerintem jobban összerakott karakter mint eddig, itt legalább tényleg bele látunk, h neki mi a motiváció stb nem csak megyünk azt nyomjuk le és kész. Bossok tényleg sajnos sok szinte ugyanaz, viszont atreussal se értek egyet, kellett vmi újdonság most az, h sokaknsk nem jön be még teljesen jól bele lett rakva és nem csak a harc miatt maga a szerepe, a végén meg ami kiderult róla a következő részekben még érdekesebb lesz.
[11] frg_dnl
Sep 23., Sunday 10:18 #64
A God of War-al nekem több bajom is volt, rengeteg a reused asset a játékban, a bossharcok a végére már nagyon elfáradtak, látszott, hogy a fejlesztők kifogytak az ötletekből. És komolyan Baldur mint main Boss ?
Aztán ott van Atreus. Valóban hasznos a sokkoló nyila mert stunnolja az enemy-t, de ezen kívül nagyon rontja az összképet. Nekem egyáltalán nem hiányzott a harcban, néhány pályaszakaszon simán elviselhető lett volna de egész a játék végéig túl sok.

Eddig a pókember viszont nagyon tetszik, minden rendben van a játékkal egyáltalán nincs túltolva.
Sep 22., Saturday 15:30 #63
Válasz Tommy_Angelo (#60) üzenetére
A God of War simán.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Sep 22., Saturday 15:29 #62
Válasz ProEvoFan (#59) üzenetére
Ha megfigyelted, nem állítottam, hogy szar, csak azt, hogy a fókuszban a Marvel téma miatt van, játékmenetben szerintem simán lehet hasonló minőségű játékokat hozni. Amit írsz, pontosan ezt igazolja: "képregény játékként" hivatkozol rá, ami teljesen vállalható / helytálló, csakhogy azért, mert egy brand alá lett beszuszakolva, még össze lehet vetni nem-képregényes játékokkal is. Annak rajongóként persze lehet örülni, hogy végre van egy ütős Pókemberes játék.

Számomra az a megdöbbentő, hogy egyesek alfának és omegának kiáltották ki. Imádom amúgy a haladósabbra vett open world címeket, az inFamous 2, a Prototype és Sunset Overdrive mind ide tartoznak, és játékként ezek nagyjából egy istállóban vannak, a Spider-Man mindössze máshogy jó.

Az eladási számokról meg annyit, hogy a kritikusok szerint is ütősebb God of War-t nyomta le eladásokban.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[67] Lavitz
Sep 22., Saturday 12:01 #61
Válasz multishoot (#26) üzenetére
Most már 50%, ahogy fejlődtem meg lesz több képesség kicsit jobb.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Sep 21., Friday 21:22 #60
Brutalis, de ennek ellenere nalam a Detroit es foleg a GoW is jobb PS ex volt iden!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[6] ProEvoFan
Sep 21., Friday 20:21 #59
Válasz theSickness (#55) üzenetére
Ha nem lenne Marvel filmes univerzum én akkor is előrendeltem volna a játékot.Ez egy fantasztikusan összerakott, első osztályú tripla AAA besorolású játék.Rajongóktól, rajongóknak. Ha ez középszerű vagy szar (ilyen vélemény is van) akkor mi a jó?!?!?Ilyen tálalásban a Batman trilógia óta nem kaptunk képregény játékot.
"Most ki játszik? DJ 3-tól 6-ig. De meddig?7-ig. Hogyhogy? Volt egy kis csúszás."
[11] frg_dnl
Sep 21., Friday 14:31 #58
Én pont a Deadpool után játsszom vele és ilyenkor lehet észrevenni igazán, hogy mi a különbség egy szegényes és egy gyönyörű, szinte minden apró részletekig megalkotott szuperjáték között. Mert kb. ekkora a különbség a két játék között pedig a Deadpool is pörgött a gépben legalább 15-20 órát.
[51] Dude
Sep 21., Friday 14:00 #57
Válasz theSickness (#53) üzenetére
Mondjuk szvsz ez a játék pont, hogy bőven jobb az átlagnál. Vannak hibái szerintem is. De simán top 5-be tenném az open world játékok között. Jó a történet, jók a karakterek, a játekmechanika jól működik. Igaz csen innen onnan és nem reformálja meg a stílust, viszont attól még nem igazán van ilyen jól összerakot játék a zsánerben. Plusz technológiailag remek. Csak a lopakodós részeken találok fogást, mert azok elég bénácskák szvsz.

Ant-Man jó kis mozi volt. Ennyi. A vicesebb, "szokványosabb" Marvel produkciók egyike. Én csíptem. Nem nagy durranás, csak szórakoztató kategória. Mondjuk én kifejezetten bírom a színészt is, meg ugye a Marvel rajongás...
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Sep 21., Friday 13:53 #56
Válasz Kazama (#54) üzenetére
A minősége megkérdőjelezhetetlen, tartalmilag, játékmenetében mind a csapattól, mind más PS-exkluzívból tudnék ilyen színvonalú játékot mondani.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Sep 21., Friday 13:50 #55
Válasz Ákos23 (#50) üzenetére
Szerintem csak ott lehet a baj, hogy nem tudják tartani a lépést a filmekkel, ami anyagi kiesést jelenthet. A mostani Spider-Man játék a lehető legjobbkor jött: Tom Holland Pókembere népszerű, (!SPOILER!) az Infinity War-ban az ő "búcsúját" siratták meg a legtöbben, és a Sony ügyesen szúrta be az IW és a Venom film közé (éppen az utóbbi elé), ami az utóbbi mozis szereplését is segítheti.

Igazából ez a szörnyű: amikor a trendek miatt sikeres valami, nem a valós érdemei miatt (és most nem is azt mondom, hogy a Spider-Man rossz játék, és számos filmes / játékos példát lehetne ide hozni).
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[11] Kazama
Sep 21., Friday 13:48 #54
Válasz theSickness (#53) üzenetére
Ha ez nem kiemelkedo akkor milyen a tobbi jatek? Csak ha fele ennyire "nem kiemelkedo" jatekok jonnenek mindenki boldog lehetne,...
Sep 21., Friday 13:44 #53
Válasz Dude (#49) üzenetére
Így van, csak a magam nevében tudok beszélni. Ez a játék sem kiemelkedő, csak kiválóan használja a Marvel elemeit, ez pedig elég. Az Ant-Man 2 meg külön vicc, úgy egy hete láttam olcsómoziban kollégákkal, és hát normál esetben, valós érdemei szerint ennek egy épphogy pluszos valaminek kéne lennie.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[2] MasterTom
Sep 21., Friday 13:39 #52
Számomra valahol továbbra is furcsa, hogy egy ekkora címet, amelyet tényleg boldog boldogtalan ismerhetett, és világraszóló marketing övezte a megjelenését, csupán a géptulajok 4%-a vesz meg az első 3 napban. Gyönyörű ez az eladás, szó se róla, de akkor is lehetne ez sokkal jobb. Vajon miért ilyen passzívak a felhasználók? A játék-túlkínálat biztosan közre játszik, és persze most magamat is okolhatom, hiszen én sem vettem meg.
[10] Cell
Sep 21., Friday 13:09 #51
Válasz Ákos23 (#50) üzenetére
Esetleg maximum úgy lehetne megoldani, hogy maga a Marvel veszi a kezébe az irányítást és osztja ki, hogy xy cég/fejlesztő a franchise melyik darabjának az összeszerelését végezze el.
De ettől függetlenül így is nagy a rizikó, elvégre bármikor elcsúszhat 1-1 projekt, különböző okok miatt. És 1 projekt elcsúszásával valószínűleg dől az egész kártyavár is. Ha csak nem olyan játékokat találnak ki, amelyek története egyébként nem kapcsolódik annyira szorosan egymáshoz.
[11] Ákos23
Sep 21., Friday 12:50 #50
Válasz theSickness (#48) üzenetére
Jó mondjuk egy átlag sorozat azért fullad unalomba, mert kifogy az ötlet, na most képregényfilmeknel ez nem nagyon jön elő, mert több 10-100 ezer képregény áll rendelkezesre. De egy az mcuhoz hasonló univerzum játéknal szerintem alapból megvalósíthatatlan. Ahhoz, h évente 2-3 játék legyen mint film a sok különböző cégnek kellene összehangolni az egészet (egy cég eleve nem bírná látjuk az ea is, h bírja a swt 7 év alatt 2 játék) ami kb esélytelen, nem tartom vszinunek, h az ea, ubi, Sony, ms, se, majd egymással egyeztet, h kinek mikor jön az adott játéka.
[51] Dude
Sep 21., Friday 12:49 #49
Válasz theSickness (#48) üzenetére
Világ szinten nem ez a helyzet. Az infinity War a 19. (igen a tizenkilencedik!) film volt a Marvel Studios-tól és a harmadik Avengers film, mégis a harmadik helyen van All-Time a Box Office listán 2,046 milliárd dolláros bevétellel. Az emberek nem fáradnak el benne úgy néz ki. Még egy Ant-Man is 600+ milliót hozott idén a mozikban.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Sep 21., Friday 12:27 #48
Válasz Ghz (#32) üzenetére
Hát nem tudom... nekem legalábbis a filmek is elérték, hogy ne akarjak feszengeni a moziba menetel miatt. Nem véletlen, hogy a játéksorozatok 3-4 résznél már simán megfáradnak.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] arpi0912
Sep 21., Friday 11:18 #47
Válasz Ákos23 (#46) üzenetére
Az tényleg nem lenne jó, ha most ráállnának sokan az ilyen szuperhősös játékok sorozat nyomására. Főleg ha azok minősége meg se közelítené ezt a szintet. Arra is kiváncsi vagyok, hogy a squre féle avengers milyen szintet fog hozni ezután.
[11] Ákos23
Sep 21., Friday 11:08 #46
Válasz Ghz (#44) üzenetére
Simán lehet, h egyes karakterek játékai exkluzívok lesznek. Pl ms is vehet karaktert, attól még lehet egységes univerzum, h nem mindenki kap meg mindent, persze ez még az 1. játék volt, de ezek után a siker után szerintem fel fog pörögni az egész, mondjuk azt nem szeretném, ha minden 2. csapat mostantól szuperhős játékon dolgozna.
[29] lacapaca
Sep 21., Friday 11:04 #45
Válasz Ghz (#39) üzenetére
A FIFA egy sportjáték. Csak a saját keretein belül tud mozogni. Attól még hogy népszerü, nem lesz belõle platformer, és Ronaldóval sem fogok kommandózni.
Marad ott ahol van. A Marvel univerzum belépése, és hogy ennyire sikeres, nyilván több mindenre lesz hatással. Mint ahogy a PUGB/Fortnite sikere is alapvetõen meghatároz manapság mindent a müfajában. Trendek vannak, amikre igyekeznek egyre többen rákapaszkodni. És mint írtam, engem ez az egész nem érdekel.
De egy szóval nem írtam, hogy bárki másnak ijedeznie kéne emiatt. Annak meg aztán fõleg nem, aki szereti is az univerzumot.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
moderator Ghz
Sep 21., Friday 9:57 #44
Válasz Fórumozó (#41) üzenetére
Szerintem ha beindulna a buli, van az a pénz, hogy megint multi legyen a Póki. Vagy legalább is esetleg játszható karakter legyen egy multi Avangers játékban, miközben a saját történetei maradnak exkluzívok.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[48] soliduss
Sep 21., Friday 9:55 #43
Válasz Ghz (#32) üzenetére
én a Square Avengers projektet várom már... az érdekelne....
[41] Kuresz
Sep 21., Friday 9:55 #42
A filmektol kiraz a hideg, de jatekban mar nem erdekel a logikatlansag, ugyhogy johetnenek a marvel jatekok.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[48] Fórumozó
Sep 21., Friday 9:54 #41
Válasz Ghz (#32) üzenetére
A Spiderman a Sony miatt exklúzív, egy MDU viszont a népszerűség miatt mindenre jönnie kéne. Viszont Spiderman meg maradna ex. Érdekes lenne.
MEDIOCRE
[10] Cell
Sep 21., Friday 9:53 #40
Válasz lacapaca (#34) üzenetére
Van PS4-re is törés, igaz, a Spider-Mant még nem tudták elindítani rajta, legalábbis én úgy emlékszek.

Szerintem itt inkább az lehet, hogy két, lényegében piacvezető ágazat (PS4 és Marvel) összefonódása történt. A $ony időben bejelentette a játékot, jól bepromózta, jól időzítette a megjelenést is, a filmek terén pedig sikerült visszalendíteniük a Pókembert a reflektor fénybe a Marvel közreműködésével. Az Infinity War miatt meg most idén amúgy is elég erős a szuperhősös téma, ráadásul ilyen témájú játék tudomásom szerint már jó ideje nem is jelent meg, legalábbis a Batman: Arkham Knight-on kívül én nem nagyon emlékszek másra.
Ettől függetlenül továbbra is meglepő, hogy a God of War rekordját is betörte, de hát, ez legyen a legnagyobb bajunk!
moderator Ghz
Sep 21., Friday 9:51 #39
Válasz lacapaca (#36) üzenetére
Miért az nem ijesztő, hogy a FIFA is lenyom mindent, pedig vannak sokkal jobb játékok? Nyilván a GOW pl csak nekünk játékosoknak jelent valamit. A Pókemberen és a Marvel hősökön pedig generációk nőttek fel. Nekem az lett volna az ijesztő, ha nem így fogy....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
moderator Ghz
Sep 21., Friday 9:50 #38
Válasz mcmacko (#35) üzenetére
Hálisten én nem Isten királyság majdnem mindegyik film, ha semmit sem vársz tőle csak 2 óra látványt.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[73] zaz
Sep 21., Friday 9:46 #37
Ugye EA?
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[29] lacapaca
Sep 21., Friday 9:39 #36
Válasz Ghz (#32) üzenetére
Az eladási adatokból nem igazán kérdéses, hogy bejön-e. Az számomra kicsit ijesztõ, mivel engem ez az egész képregényesdi teljesen hidegen hagy, hogy egybõl le is lenyomja még a gép legnagyobb franchise-ait is.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Sep 21., Friday 9:38 #35
Válasz Ghz (#32) üzenetére
Én meg a filmeset is úgy unom már, hogy elmondani nem lehet.
"This is our time to medicate..."
[29] lacapaca
Sep 21., Friday 9:24 #34
Furcsa ezekrõl a rekordokról olvasni, mikor a Ps2 elméletileg nagyobb felhasználói bázissal rendelkezett. Gondolom ennyit számít, hogy az törve volt, mostanra meg ezt már kikoptatták.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[51] Dude
Sep 21., Friday 9:23 #33
Válasz Ghz (#32) üzenetére
Isten lenne! MDU.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
moderator Ghz
Sep 21., Friday 9:10 #32
Az ign spoilercastjában mondta a játék rendezője (burkoltan ofc), hogy a pókember a kezdet. Építi a digitális Marvel világot a Marvel. Az volt a hasonlata, hogy az a pókember a videojátékokban ami az Ironman 1 volt a filmeknél. Azaz a kezdet. Én nagyon remélem, hogy bejön a dolog, imádnék egy digitális univerzumot, főleg ha ilyen minőségben kapjuk....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[48] soliduss
Sep 21., Friday 9:03 #31
Válasz Joel1970 (#3) üzenetére
öhöm... van még egy Last of Us part 2 is.... az szerintem lehet hozni fogja ezeket a számokat....
[41] Kuresz
Sep 21., Friday 8:51 #30
Válasz Ákos23 (#24) üzenetére
Mondjuk a Sonyt nem nagyon szoktak otthagyni csapatok, ezt a trendet nezve pedig siman megléphetnék mar....
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[27] arpi0912
Sep 21., Friday 8:14 #29
Válasz Ákos23 (#24) üzenetére
Én is ezt mondom, szerintem ők függetlenek akarnak maradni. Ami szerintem érthető a studió szempontjából, így bármikor módosíthatnak a terveiken egy elvégzett munkák után. Ameddig ilyen minőségi munkákat tudnak lepakolni az asztalra függetlenként addig ők nem is akarnak belsősök lenni szerintem. A sonyval való együttműködéstől meg nem igazán van számukra jobb látva az általad írt próbálgatásokat is.
[33] dani0113
Sep 21., Friday 1:13 #28
Ebben a percben vittem végig. Én imádtam minden percét, mint Marvel fan egyszerűen zseniális volt a játék!! Nálam csak a GOW veri eddig!

Simán 9,5/10
Xbox Live: dani0113 HUN "A mama azt mondta, hogy minden nap történnek csodák, nem mindenki hiszi el, de történnek, az biztos." Forrest Gump
[41] Kuresz
Sep 21., Friday 0:58 #27
Varom mar nagyon az első leertekelest.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[46] multishoot
Sep 20., Thursday 23:19 #26
Válasz Lavitz (#25) üzenetére
Hogy 35%? Sztoriban mennyit haladtál?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[67] Lavitz
Sep 20., Thursday 23:16 #25
35%-nál vagyok, mikor kezd beindulni a játék?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[11] Ákos23
Sep 20., Thursday 23:03 #24
Válasz arpi0912 (#18) üzenetére
A Sony már rég beakarta olvasztani őket, az insomniac nem akart soha belsős csapat lenni, persze azóta lett egy bukás multiplatform meg egy közepesen sikeres ms játékuk azóta meg megint csak psre dolgoznak, ki tudja most mi lesz, a Sony is mondhatja nekik, h csak akkor csinálhatjak meg pók 2t, ha beolvadnak.
[46] multishoot
Sep 20., Thursday 22:52 #23
Hozzátettem én is egy digitális delux-szal, azóta platina a játék. Nagyon bejött.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[34] Laza
Sep 20., Thursday 22:49 #22
Válasz Cell (#16) üzenetére
Azért a PS3 érában kicsit későn kaptak észhez.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[5] Rovik
Sep 20., Thursday 22:39 #21
Ezt azért nagyban köszönheti a témának és amarvel filmuniverzumnak... Messze nem a legjobb ps4 ex, de frankó cucc. Mindazonáltal a Gow, Detroit, Uc4 ezt megüti.
[10] Cell
Sep 20., Thursday 22:15 #20
Válasz Lonewolf (#17) üzenetére
A filmnél tudom, a játékokkal nem voltam tisztában.

Közben egy kis kutakodás után a következőre jutottam:

A Spider-Man játék jogait 2014-ig az Activision birtokolta, de 2014 után ez a partnerség megszűnt.
KATT!

Ezután a jogok visszakerültek a Marvel-hez, akik (gondolom a filmes jogokat illető szerződés értelmében) átpasszolták azt a $ony-nak (és az Insomniac-nak), így a továbbiakban tőlük függ ezen jogok sorsa.
KATT!
[27] arpi0912
Sep 20., Thursday 21:56 #19
Válasz Lonewolf (#17) üzenetére
Én is így tudom. Valószínű hogy meg tudnak egyezni egymással majd az Avengers játéknál is mint ahogy a filmek esetében sikerült valahogy.
[27] arpi0912
Sep 20., Thursday 21:43 #18
Válasz Cell (#13) üzenetére
Szerintem még ha akarnák is magukba olvasztani az Insomniacot ők nem akarnak 1st party studió lenni. Szerintem a Ratchet sikerei után is lehettek volna már ők belsősös aztán mégse lettek.

Egyébként én se hittem volna hogy a Gow rekordját megdönti, az azért nem semmi. De hát hiába, nagy a Póki rajongó tábora.
[21] Lonewolf
Sep 20., Thursday 21:36 #17
Válasz Cell (#13) üzenetére
Spiderman jogok a Sony Pictures-nèl van tudtommal. Az hogy Marvel filmekben szerepelhetett az a Sony "nagylelkűsègènek" köszönhető.

Jogokat pedig korábban kiadta az Activisionnek. Azért voltak multiplatform játékok. Ha jól tudom , de ha tévedek javitsatok ki.
PS ID : KernyaB
Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 34 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

8 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.