Nintendo: előfizu nélkül nuku cloud mentés
Eddig 83 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 15.
szombat 13:20


Bár a Nintendo Direct-en szó esett a Switch Online funkcióiról, azért egy téma kifejezetten benn ragadt a szóbeszédben, amely eléggé megosztotta a Switch közösséget.

A Nintendo Switch Online előfizetők számára lehetőség lesz a felhőbe menteni a Save fileokat. Az egyetlen apró bukta: ha lejár az előfizetésed, akkor a felhőből törlődnek az addigi filejaid is.

Ez a megoldás nem a legelegánsabb a kiotói vállalat részéről, a PS+ fél évig tárolja a felhőben a fileokat az előfizetés lejárta után is, a Microsoft pedig ingyen szinkronizál Gold előfizetés nélkül.

A fenti eljárás vonatkozik az előfizetőként ingyen elérhető Nintendo Entertainment System játékok mentéseire is. A NES játékok további macerát igényelnek: ha előfizetőként nem loggolsz be legalább hetente (hétnaponta) a rendszerbe, akkor nem fogod tudni elindítani őket a következő csatlakozásig.

Az ember azt gondolhatná, hogy semmi különös dolog nem történik, csak a Nintendo szokásos különutas megoldásairól beszélünk újfent. Jobban belegondolva viszont aggodalomra ad ismét okot, hogy a piaci szokásokra nagy ívben tesz a Nintendo. Kíváncsian várjuk, lesz-e szélesebb körű visszacsapás a hírek hallatán, vagy marad a fenti, rideg kezelés a mentések és a NES játékok terén.

Összesen: 83 [1-50]
1 | 2
szept 18., kedd 21:02 #83
Válasz keviny (#80) üzenetére
Na, így már kevésbé problémás.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
szept 18., kedd 14:08 #82
Válasz keviny (#80) üzenetére
Pedig már elkezdtem tervezni a pólókat és transzparenseket az összeesküvésről. 'csába, most nézhetek másik projekt után, kösz szépen.
I am such a B.A.
szept 18., kedd 13:52 #81
A felreforditas sem feltetlenul igaz, konkretan Ninty rajongo hiroldalon ment rola a vacilalas, az alapjan irtam, az akkori allapotok szerint.
"This is our time to medicate..."
szept 18., kedd 13:25 #80
Korrigálva.

Note: félrefordítás történt, semmi szándékos ferdítés, nincs itt semmi látnivaló.
let the sun never blind your eyes
[7] Rehynn16
szept 18., kedd 9:41 #79
"A NES játékok további macerát igényelnek: ha előfizetőként nem loggolsz be legalább hetente (hétnaponta) a rendszerbe, akkor buktad őket."

Nem az van, hogy csak offline nem tudsz játszani velük, ha nem jelentkezel be egy hétig (amíg újból be nem jelentkezel)?
[15] Kenny
szept 17., hétfő 19:46 #78
Ami viszont cool, hogy a Paladins és a Fortnite nem kéri az online előfizut (Xbox One goldot kér hozzá), azaz a f2p játékok menni fognak mindenkinek. KATT!
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
szept 17., hétfő 19:19 #77
Válasz Hastur (#76) üzenetére
Szerintem te sem szeretnéd, ha a szellemi termékedet csak úgy felhasználgatnák mások. Persze lehet tolni a rendszer ellen lázadó élharcost, és igen, szívesen nézek meg rajongói játékokat én is, csakhogy két lábbal kéne a földön állni.

A másik, hogy ez nem PR, max sokan szeretnék beállítani ezeket a lépéseket úgy, mintha a cég kinyilatkoztatásnak szánta volna a publikum felé.
[5] Hastur
szept 17., hétfő 16:57 #76
Válasz theSickness (#58) üzenetére
Ha szerinted jó PR a fanprojectek tüzzel-vassal üldözése.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[19] herooftime
szept 17., hétfő 15:11 #75
(a hírt meg lehet frissíteni, félreértés)
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[19] herooftime
szept 17., hétfő 15:00 #74
A Switch sikere egyértelmű: egyszerre váltotta le a wii(U) a (3)DS és a PSP-Vita vonalat is +a 2 az egyben dolog miatt még több embert érdekel, tavaly talán történetének legjobb belsős felhozatalát hozta, idén meg a legutóbbi directet elnézve egyre több a külsős cím is.

Egyébként N handheld mindig is siker volt, konzol vonalon mindig is bukdácsolt snes óta (kivéve a wiit amivel sikeresen teremtett egy trendet amit jól meglovagolt)

Amivel bajom van az a belsős játékok ára mert: KATT! szerencsére külsős játékokhoz egyre több az eshop akció ma már (régen azokhoz sem volt)
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[23] CeXzer
szept 17., hétfő 12:52 #73
Válasz Fórumozó (#72) üzenetére
Nem tudom, az ismerőseim körében kb ez az érv. Régen mondjuk ennél sokkal több dolog szólt az apple mellett, ma nekem már jóformán csak ez, de a jelenlegi eszetlen árszabást látva nem tudom mi lesz.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[48] Fórumozó
szept 17., hétfő 12:31 #72
Válasz CeXzer (#68) üzenetére
Mondjuk azért bátran megkockáztatom, hogy nem a biztonság az, amit az átlagfogyasztó felhoz az Apple mellett, hanem azt, hogy Apple, de ez most részletkérdés.
MEDIOCRE
[48] Fórumozó
szept 17., hétfő 12:27 #71
Válasz Tyler (#70) üzenetére
Arról mondjuk nem beszélve, hogy vannak olyan Capcom és Square Enix címek, amikkel nem hogy 7 napot, de 7 másodpercet sem tudsz játszani, ha épp nincs mobilneted (pl a Phoenix Wright és a Chrono Trigger is online autentikációt igényel).
Mondjuk ezt sehol nem benchmarkolnám.
MEDIOCRE
[9] Tyler
szept 17., hétfő 12:25 #70
1983 óta 8 olyan év is volt, amikor a karácsonyi szezonban a Nintendo termékei voltak a legkeresettebbek: KATT!#1985-1986-teddy-ruxpin-3

Ezt más cégek nemhogy meghaladni, de megközelíteni sem tudták. És ők nem is halmoztak föl közben annyi készpénzt, hogy három évtizeden át finanszírozni tudják a veszteséges működésüket (ha olyanjuk van, de a Nintendónak nem nagyon szokott olyanja lenni).

Nekem ezek együtt nem azt sugallják, hogy a Nintendo nem vesz tudomást a világ működéséről, hanem azt, hogy éppen ők tudnak róla valamit, amit más nem hajlandó fölfogni. Ha le kéne rajzolnom, ahogy a Nintendo maga alatt vágja a fát, egy kurva nagy Douglas-fenyőt képzelnék el, amiről Mijamoto néha szórakozottan lekapargat egy kis kérget a körömreszelőjével. A fa élettartamának szempontjából ez mindenképpen káros - na de ott állni mellette és jajgatni, hogy ÚRISTEN, MICSINÁLSZ, TÖNKRE FOGOD TENNI, FADOOM, TSSS? Hát, ez minimum túlreagálásnak tűnik, csak hogy ne használjak olyan erős kifejezéseket, mint az elmebetegség.

(Azon nem fogunk összeveszni, hogy a Nintendo online részlege egy vicc. A hétnaponta történő újracsekkolás viszont pont olyan húzás, amit a legnépszerűbb mobilalkalmazásokban is használnak, szóval ez nem az ő hülyeségük.)
[48] Fórumozó
szept 17., hétfő 12:22 #69
Válasz CeXzer (#68) üzenetére
Ez érthető, de össze is ér azzal, amit írtam. Botorság úgy beállítani, mintha a Nintendo bármilyen veszélyben, versenyhátrányban lenne amiatt, amilyen az online szolgáltatása, mert nincs. A kompetitív, online only fogyasztók nem a Nintendo táborát erősítik, ők a core címek meg a gép konstrukciója miatt vettek Switchet.
MEDIOCRE
[23] CeXzer
szept 17., hétfő 12:12 #68
Válasz Fórumozó (#67) üzenetére
Mindkét esetben tévedsz szerintem. Nem a tábora meg a bármit csinál miatt nincs gond egyiknél sem, hanem azért, mert gyakorlatilag nincs konkurencia. Applet nem azért használok, mert van rajta egy alma, hanem azért, mert az android sehol nincs az ioshez képest biztonságban. Ennyi, semmi más oka nincs. Mondhatod, hogy de nem, meg ez csak hülyeség, de így van, az android security egy nulla, ezt a google is tudja, próbálja javítani, lassan megy, közelítenek, de rendszerszinten is nagy a lemaradás, a hardverfregmentáció meg lehetetlenné teszi, hogy utólérjék az applet. A másik, az apple üzleti profiljába nem tartozik bele az adatbányászat. Van még egyéb lehetőség, de ott meg a támogatottság nagyon karcsú.

Ugyanígy azért játszok Nintendoval, mert olyan játékokat kínál, amit más senki, és nincs másik hordozható gép, ez pedig egy nagyon jó hordozható gép. És tuti nem csak én vagyok ezzel így, mert a wiiu nem volt egy óriási sikertörténet, nem úgy nézett ki, hogy a nintendo bármit csinálhat. Szal lehet ilyeneket leírni, de mindkét cég azért tart ott ahol, mert olyat nyújt, amit más nem, pontosan amiatt vannak ott, amit csinálnak. És igen, mindkettő fontos területeken érthetetlenül elmarad, de ami a vásárlóiknak számít, abban nincs ellenfelük.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[48] Fórumozó
szept 17., hétfő 11:37 #67
Válasz n000rbi (#66) üzenetére
Mitől vágnák maguk alatt a fát?
Pártolt el tőlük egyáltalán bárki a szolgáltatásuk miatt?
Ez a cég olyan, mint az Apple, bármit csinál, van akkora tábora, hogy ne legyen gond.
MEDIOCRE
[10] n000rbi
szept 17., hétfő 11:18 #66
Válasz grosy (#63) üzenetére
Részemről nincs olyan, hogy általam imádott másik konzolgyártó. Van a videojátékipar, vannak szereplői és van kihez hasonlítani anélkül is, hogy bármelyik gyártónak az elfogult rajongója lennék. Szeretem a Nintendo-t és a játékait, de amit szolgáltatás néven eladnak, az vicc. (olcsóbb, mint a konkurencia kínálata, de mellé olyan is) Nem tudnak elszakadni a folyamatos kötöttségektől, nem látják be, hogy ezzel csak maguk alatt vágják a fát. Én csak nekik szeretnék jót, hidd el, mert szükség van arra, amit képviselnek a játékok terén.
Rettentően kíváncsi vagyok, hogy a fizetős online fog-e bármi javulást hozni pl. a Mario Kart-ba. Lesznek dedikált szerverek, vagy ugyanaz a p2p hulladék marad, ami eddig? Van egy tippem.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
szept 17., hétfő 11:06 #65
Válasz n000rbi (#62) üzenetére
Ez valóban probléma lehet, és nem is valami elegáns húzás a cég részéről, de a példád nem egy életből ellesett, gyakori példa, hanem egy szélsőség. Ha ellopják a géped vagy elveszted, akkor inkább az anyagi vonzata fog a földhöz vágni. A garanciális javításnál lehet ez inkább probléma.
szept 17., hétfő 11:04 #64
Válasz WarAdmir4L (#61) üzenetére
Na ez egy valid érvelés. Én is fizetnék többet érte, ha meg tudnák rá jelentetni az összes friss AAA címet.
[14] grosy
szept 17., hétfő 11:00 #63
Azt szeretném kérdezni az itteni "fanyalgótól", hogy a már többször leírt tények ellenére, illetve, hogy a cikk nam a valóságot tartalmazza, miért jó érzés ilyen vehemenciával haragudni egy cégre? Mikor ártott Nektek? Kényszeríti-e valaki, hogy megvegyétek/ne vegyétek? Csak azt az egy magyarázatot tudom elképzelni, hogy egyszerűen irigyek. Miért lenne amúgy érzelemmel teli indulat minden ilyen jellegű hozzászólásban? Miért olvassátok el a hírt? Miért nem tudtok túllépni? Gyakorol bármiféle hatást az általatok imádott másik konzolgyártókra? Külön utakon jár, nem konkurencia, hanem inkább egy második (harmadik?) alternatíva, ami tökéletesen megfér agy asztali konzol, vagy egy PC mellett. Tehát mi is az oka a gyűlöletnek?
[10] n000rbi
szept 17., hétfő 10:26 #62
Válasz ZS0LTI (#60) üzenetére
Aha. Na és mi van akkor, ha előfizetést szüneteltetve beszarik a géped, vagy ellopják, vagy tudomisén? Akkor veszel egy újat, bejelentkezel, letöltöd a mentéseket a felhőből... ja nem. Továbbra sincs alternativa a save-backupra a fizetősön kívül (amit pedig szintén korlátoznak, ha megszünteted, mert ugye törlődnek szépen). Ehhez valóban lehet tapsikolni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
[20] WarAdmir4L
szept 17., hétfő 9:59 #61
Válasz theSickness (#58) üzenetére
Siman megvennem 2x annyiert ha tudnek most Destinyzni, DS3zni vagy jovoben Sekirozni mert en e generacio hordozhato konzolnak hittem nem hordozhato Nintendo jatekoknak. Akik azokert rajongonak megeri, nekem meg nem. Temahoz meg szolgaltatasert fizetni kell, viszont rendszer jelezze ha torlesre kerulne barmi. Ha igy van akkor nincs itt gond.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[11] ZS0LTI
szept 17., hétfő 9:18 #60
A hír felesleges indulatkeltés és láthatóan a szerzője képtelen értelmezni az eredeti Nintedo közleményt.

A valóság: amíg van online előfizetésed, addig csinál a rendszer cloud back up-ot a mentett állásokra. Amint megszűnik az előfizetés, az törlődik a felhőből. Ettől függetlenül ott van a gépen az offline mentett állás, szóval no problem. Aki pedig akar online back up-ot, az fizessen elő.
Ingyenes NES játékok: értelemszerűen csak az előfizetőknek járnak és addig játszhatóak, amíg van élő előfizetésed. Legfeljebb 7 naponta online bejelentkezéssel validálni kell az előfizetés állapotát. Előfizetés lejárta után sem törlődik semmi (hiszen a gépen offline van a játék és a mentés is), következő bejelentkezés vagy előfizetés megújítása után újra elérhető (tehát nem veszik el semmi).
[23] CeXzer
szept 17., hétfő 2:32 #59
Válasz Rovik (#54) üzenetére
Ja, ennyiből is jobb az xbox, ahhoz legalább legális emulátor van, úgy hívják, hogy windows.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
szept 17., hétfő 1:02 #58
Válasz Rovik (#54) üzenetére
A szolgáltatásuk sz@r, pontosan ezt mondtam.

De a PR? Abban nagyon ott vannak.

Hardver? Ha csakis úgy tudod megközelíteni, hogy a hardver csakis a nyers erőben, egyedi megoldásokat (esetünkben: a hibrid asztali / handheld koncepciót) nem veszed figyelembe, az erősen szubjektív, amire készült, arra tökéletesen megfelel.

Minőség? Konzolokkal foglalkozom, sem kirívóan rosszat vagy jót nem lehet mondani a hardver minőségére.

Ár / érték arány? Na ez már bullshit-territórium, mert ez pláne szubjektív, neked mennyit ér meg bármi (de a kommentjeid alapján gyanítom, hogy a 30 rongyos árkategóriára is csak húznád a szád).

Mi volt még... support? Mármint a garanciális dolgokra gondoltál vagy a játéktámogatottságra? Előbbinél még itthon is zökkenőmentesen mentek a cserék (hozzáteszem: eladott gépmennyiséget nézve, arányaiban köröket ver a konkurensekre, ami a meghibásodási rátát illeti), utóbbi esetében meg ismét csak szubjektivitásról beszélünk.

Szóval: neked személy szerint nem jön be a Switch, amivel nincs is semmi baj, csak ne keverd bele az objektíven cáfolható ál-tényeket.
[14] Rusti
szept 16., vasárnap 23:10 #57
Óvoda. Ez a cikk meg egy csomó téves információt tartalmaz, ami felesleges indulatokat szül.

Itt le van írva minden: KATT!


Q:
After my Nintendo Switch Online membership expires, will my online save data and my Nintendo Entertainment System™ - Nintendo Switch Online data be erased?

A:
Save data stored via the Save Data Cloud backup is available for as long as you have an active Nintendo Switch Online membership.

Classic games in the NES – Nintendo Switch Online collection and the save data for those games will not be removed unless the user chooses to do so manually. These items are stored locally on the Nintendo Switch system but cannot be accessed without an active Nintendo Switch Online membership.


Q:
Can NES - Nintendo Switch Online games be played offline?

A:
Yes, these games can be played offline for up to 7 days as long as you have an active Nintendo Switch Online membership.Ezt én úgy értelmezem, hogy a letöltött NES játékot OFFILINE is játszhatod 7 napig, utána azért kell felcsatlakoznod, hogy tudja a rendszer csekkolni, hogy továbbra is érvényes az előfizetésed. Tehát nem bukod el a NES játékodat, csak be kell loginolnod 7 nap offline játék után. Ez akkor szopás, ha olyan helyre viszed magaddal a gépet, ahol nincs net, és nincs lehetőséged bejelentkezned 7 napig. Pl. Észak-Korea vagy valami afrikai gyémánt bánya, Marianna-árok stb... De szerintem ezek helyek egyikén se fog hiányozni bármelyik NES játék, ha van lehetőséged ezek egyikébe is eljutnod.
[14] grosy
szept 16., vasárnap 22:44 #56
Válasz theSickness (#53) üzenetére
Persze, hogy nem, de mit lehet ezekkel kezdeni
[4] Rovik
szept 16., vasárnap 22:41 #55
Válasz grosy (#48) üzenetére
Akkor megyek és elásom magam mert ezek szerint nem vagyok igazi játékos. És senki sem az aki nem támogatja a nintendo féle szánalmas lehúzásokat. Igazi játékok... Lol....
[4] Rovik
szept 16., vasárnap 22:38 #54
Válasz theSickness (#52) üzenetére
Nem? Miért? Tán a hardver a wiiu és switch esetében minőségi? Ár értékben megfelelő? Tán a szolgáltatások jók?
Tud. Mert nagy neve van és sok afanatikus. De az egykori nagy név mostanra annyi amit leírtam bármilyen szomorú. De ahogy mondtam szerencsére az emulátorok megoldanak mindent.
szept 16., vasárnap 22:35 #53
Válasz grosy (#48) üzenetére
Ehh... ne már... remélem ezt te sem gondolod komolyan.
szept 16., vasárnap 22:35 #52
Válasz Rovik (#51) üzenetére
Tehát egy olyan cég, ami MINDENBEN szar, csak van 1-2 játéka, mégis tud ekkora sikersztori lenni?

A leírtak még a katasztrófa Wii U-ra sem 100%-ig állnak, de oké, te tudod.
[4] Rovik
szept 16., vasárnap 22:29 #51
Válasz theSickness (#44) üzenetére
Dehogynem... Nagy az isten állatkertje.
[14] grosy
szept 16., vasárnap 22:07 #50
Válasz Hastur (#49) üzenetére
A lassan 800 millió eladott konzol után nyugodtan kijelenthetjük, hogy de, ők szarták
[5] Hastur
szept 16., vasárnap 21:51 #49
Válasz grosy (#48) üzenetére
Az IGAZI játékosok minden platformon böven el vannak látva jobbnál jobb címekkel, nem csak a felhájpolt slágercímekkel, attól hogy a nintendonak van pár tényleg remek exkluzív JÁTÉKa még nem ök szarták a spanyolviaszt.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[14] grosy
szept 16., vasárnap 21:42 #48
Annyit megjegyeznék, hogy az IGAZI játékosok a Nintendo platformjait választják, mert nekik a JÁTÉK számít, nem látványos script. Pl. a legutóbbi ps nagyágyúban (a Pókemberben) a boss harcok nem merülnek ki a négyzet és háromszög ütemtelen nyomkodásában? Amíg ezt nem értik, addig kár a gőzért.
[34] Laza
szept 16., vasárnap 20:40 #47
Válasz Kumite (#22) üzenetére
Ha így lesz, bizonyos szempontból talán érthető ... először is, online szolgáltatásra fizetsz elő, miért is nem vagy online? A másik, hogy ha nem így lenne, akkor bárkinek a gépén belogolhatnál, letölthetnéd és onnantól meglenne neki is a játék simán net nélkül.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[5] Hastur
szept 16., vasárnap 20:12 #46
Válasz neuroflex (#45) üzenetére
Playstation Notworkön csak plusszal megy, akkor legalább ebben nem ganajkodik az MS.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[39] neuroflex
szept 16., vasárnap 20:02 #45
Válasz Hastur (#10) üzenetére
Tudtommal X-en ezért nem kell fizetni. Vagyis,ha benne van a live előfizuban,akkor úgy számolom,hogy nem kell.
Havernak amúgy volt lejárt live-ja és ugyanúgy ment a felhőbe az x.
...retribution...
szept 16., vasárnap 19:36 #44
Válasz Rovik (#42) üzenetére
Ha mindez igaz lenne, akkor nem tartanának most ott, ahol.
[17] helihobby
szept 16., vasárnap 18:15 #43
Válasz laja x (#31) üzenetére
Bár nem vagyok N tulajdonos mert kipróbáláskor nem fogott meg semennyire, de szerintem én is ezt választanám. Azt hittem majd alábbhagy kicsit az ára, de úgy fest pont az zajlik mint a Wii U esetében is. Rohadt drága és még sem jó. Egyet értek a többiekkel, akik azt jelezték, hogy csak a játékok miatt tud sikeres lenni az N. Anélkül aligha lenne életképes a rendszer.
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[4] Rovik
szept 16., vasárnap 17:55 #42
Válasz theSickness (#40) üzenetére
Még ha csak annyi lenne... Szolgáltatások... Hardver... Minőség... Support... Ár/érték.. Mind a béka segge alatt... Van pár jó játékuk és ennyi. Amíg nem buknak bele ez nem is fog változni.
[5] Hastur
szept 16., vasárnap 13:37 #41
Válasz Plasma (#37) üzenetére
Egyetértek, szolgáltatások, hardver, PR és úgy kb minden téren a konzolok abszolút legalját képviselik, az egyetlen szerencséjük hogy remek fejlesztök dolgoznak náluk kihagyhatatlan játékokon.
De akik a bársonyszékben ülnek na azok szarrágó, rosszindulatú, kivénhedt, kapzsi trógerek. A jogi osztályt meg még a pokol se fogadná be.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
szept 16., vasárnap 13:14 #40
Ó, Nintendo... imádom őket meg minden, de szolgáltatások terén rendre pocsékul teljesítenek.
[3] Fronter
szept 16., vasárnap 12:40 #39
Válasz Kumite (#38) üzenetére
Annyi pozitívuma lehet ennek az egésznek, hogy ha látják a sikertelenséget(amennyiben tényleg az lesz), akkor változtatni fognak az üzleti modellen jelentősen.
[47] Kumite
szept 16., vasárnap 11:33 #38
Válasz Plasma (#37) üzenetére
Senki nem örül ennek, hagyjuk már ezt az "N rajongók ígyúgyamúgy" fasságot...
Switch: SW-2073-4677-0226 || 3DS: 2363-6322-9880 || Wii U: Kumite84
[18] Plasma
szept 16., vasárnap 11:27 #37
Pont ennyi volt várható a Nintendótól, náluk hagyomány a rajongóik szivatása (akik mellesleg valamiért még örülnek is ennek). Évtizeddel vannak lemaradva a konkurenciától, ha online szolgáltatás a téma...
[14] grosy
szept 16., vasárnap 11:10 #36
Válasz Hwopapa (#34) üzenetére
Feladtam, hogy meg tudom menteni őket, végleg elvesztek
[57] renz
szept 16., vasárnap 11:06 #35
Válasz Hwopapa (#34) üzenetére
Mondjuk annak se happy end lett a vége.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[25] Hwopapa
szept 16., vasárnap 10:28 #34
Válasz grosy (#32) üzenetére
Hoppá, miez ha nem Breaking Bad-mértékű jellemfejlődés?!?!
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
Összesen: 83 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 9 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.