Larry visszatér cicikre vadászni
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 15.
szombat 09:39


Felnőtt tartalom: a CrazyBunch és az Assemble Entertainment jóvoltából tér vissza Larry Laffer, azaz Leisure Suit Larry, az egykori Sierra kalandjáték csillag. Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry néven várható a november 7-én megjelenő PC kalandjáték.

Aki nem ismerné: Larry a kalandjátékok őskorától velünk van, és bár főleg a PC tulajokat boldogította, (mai fejjel) a legkevésbé sem lehet PC-nek tekinteni a cicik és nunik körül sürgő-forgó koma történeteit.

A sorozat legutóbbi revitalizációi nem sikerültek túl jól, a Box Office Bust epizód olyan 20 körüli meta számon áll, a Magna Cum Laude 60 körüli átlagértékeléseket kapott, a Reloaded című újrakiadás pedig 55 körüli értéket lőtt be az évek során.

Reméljük a november hetedikén érkező új Larry játék ennél jobb fogadtatásban fog részesülni. Addig is álljon itt a fenti trailer, néhány screenshot, amelyből kettő egészen ropogós (tegnap érkezett a postaládánkba).


szept 15., szombat 18:32 #4
Kicsit mintha nőtt volna ez a Larry...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[5] Hastur
szept 15., szombat 18:25 #3
A képek határozottan jópofák, remélem a játék is jó lesz, érdekel.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[11] FooLman
szept 15., szombat 15:08 #2
Fu, ez biztatoan nez ki. Csak ne toljak fullba a kretent.

(anno 91-92 tajan az IFABO-n valamelyik standon kvizjatekkent futott a Larry 1, mert a kiallitoknak sem eredeti peldanya volt, igy sosem tudtak tuljutni a copy-protection kerdeseken. )
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
[48] Fórumozó
szept 15., szombat 12:54 #1
El fogja soporni 2018...
MEDIOCRE
Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

2 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 9 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.