Larry visszatér cicikre vadászni
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 15.
szombat 09:39


Felnőtt tartalom: a CrazyBunch és az Assemble Entertainment jóvoltából tér vissza Larry Laffer, azaz Leisure Suit Larry, az egykori Sierra kalandjáték csillag. Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry néven várható a november 7-én megjelenő PC kalandjáték.

Aki nem ismerné: Larry a kalandjátékok őskorától velünk van, és bár főleg a PC tulajokat boldogította, (mai fejjel) a legkevésbé sem lehet PC-nek tekinteni a cicik és nunik körül sürgő-forgó koma történeteit.

A sorozat legutóbbi revitalizációi nem sikerültek túl jól, a Box Office Bust epizód olyan 20 körüli meta számon áll, a Magna Cum Laude 60 körüli átlagértékeléseket kapott, a Reloaded című újrakiadás pedig 55 körüli értéket lőtt be az évek során.

Reméljük a november hetedikén érkező új Larry játék ennél jobb fogadtatásban fog részesülni. Addig is álljon itt a fenti trailer, néhány screenshot, amelyből kettő egészen ropogós (tegnap érkezett a postaládánkba).


szept 15., szombat 18:32 #4
Kicsit mintha nőtt volna ez a Larry...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[5] Hastur
szept 15., szombat 18:25 #3
A képek határozottan jópofák, remélem a játék is jó lesz, érdekel.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[11] FooLman
szept 15., szombat 15:08 #2
Fu, ez biztatoan nez ki. Csak ne toljak fullba a kretent.

(anno 91-92 tajan az IFABO-n valamelyik standon kvizjatekkent futott a Larry 1, mert a kiallitoknak sem eredeti peldanya volt, igy sosem tudtak tuljutni a copy-protection kerdeseken. )
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
[48] Fórumozó
szept 15., szombat 12:54 #1
El fogja soporni 2018...
MEDIOCRE