Larry visszatér cicikre vadászni
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 15.
szombat 09:39


Felnőtt tartalom: a CrazyBunch és az Assemble Entertainment jóvoltából tér vissza Larry Laffer, azaz Leisure Suit Larry, az egykori Sierra kalandjáték csillag. Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry néven várható a november 7-én megjelenő PC kalandjáték.

Aki nem ismerné: Larry a kalandjátékok őskorától velünk van, és bár főleg a PC tulajokat boldogította, (mai fejjel) a legkevésbé sem lehet PC-nek tekinteni a cicik és nunik körül sürgő-forgó koma történeteit.

A sorozat legutóbbi revitalizációi nem sikerültek túl jól, a Box Office Bust epizód olyan 20 körüli meta számon áll, a Magna Cum Laude 60 körüli átlagértékeléseket kapott, a Reloaded című újrakiadás pedig 55 körüli értéket lőtt be az évek során.

Reméljük a november hetedikén érkező új Larry játék ennél jobb fogadtatásban fog részesülni. Addig is álljon itt a fenti trailer, néhány screenshot, amelyből kettő egészen ropogós (tegnap érkezett a postaládánkba).


szept 15., szombat 18:32 #4
Kicsit mintha nőtt volna ez a Larry...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[4] Hastur
szept 15., szombat 18:25 #3
A képek határozottan jópofák, remélem a játék is jó lesz, érdekel.
Nem csoda, hogy az egész életünket végigálmodjuk. Ébren lenni, és mindent olyannak látni, amilyen... ezt senki nem bírná sokáig. (Terry Pratchett)
[11] FooLman
szept 15., szombat 15:08 #2
Fu, ez biztatoan nez ki. Csak ne toljak fullba a kretent.

(anno 91-92 tajan az IFABO-n valamelyik standon kvizjatekkent futott a Larry 1, mert a kiallitoknak sem eredeti peldanya volt, igy sosem tudtak tuljutni a copy-protection kerdeseken. )
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
[46] Fórumozó
szept 15., szombat 12:54 #1
El fogja soporni 2018...
MEDIOCRE
Friss hírek

941 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

0 | Just Cause 4: viharos kapcsolatok

Rico emberére akad a legújabb trailerben.

0 | Volt dolgozó perli a Telltale Games-t

A vád szerint a cég törvénytelenül bocsátott el.

wiiu 10 | Finomít a zord online szabályzatán a Nintendo

Úgy tűnik, meghallgatásra leltek a háborgó hangok

ps4 5 | Gran Turismo Sport: a szeptemberi frissítés

Egy pálya és nyolc autó érkezik hamarosan.

1 | Hitman 2: veszedelmes trópusok

Kolumbiában nem a drog a legveszélyesebb.