Civilization 6: teljes értékű Switch változat
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 15.
szombat 09:29


A Civilization sorozat legújabb része november 16-án Nintendo Switch-re is megjelenik az Aspyr Media hathatós közreműködésével.

A Sid Meier’s Civilization VI Nintendo Switch változata ezeket az újdonságokat tudja a mellékelt sajtóközlemény alapján:

JÁTSSZ A SAJÁT STÍLUSODBAN: A győzelem felé vezető út irányát te határozod meg. Válj a legfeljettebb civilizációvá, uralkodj elsöprő katonai erővel, vagy légy a kultúra és művészetek központja.

A VILÁG LEGNAGYOBB VEZETŐI: Játssz a világ számos országának történelméből összeválogatott 24 vezető egyikével. Építs ki jövedelmező kereskedelmi útvonalakat az egyiptomi Kleopátrával, vesd be légióid erejét a római Traianusszal, vagy építs fel egy kulturális birodalmat a japán Hojo Tokimuneval. A vezetők mindegyike egyedi képességekkel, egységekkel és infrastruktúrával áll rendelkezésedre.

HATALMAS BIRODALMAK: Nézd, ahogy birodalmad csodái beterítik a térképet. Népesíts be felfedezetlen területeket, javíts környezeteden, építs új kerületeket és figyeld, ahogy városod – és civilizációd – felvirágzik.

AKTÍV KUTATÁS: Nyiss meg eszközöket, amik felgyorsítják civilizációd fejlődésének folyamatát. A még hatékonyabb fejlődéshez fésüld át környezeted aktívan egységeiddel, alakítsd környezeted és fedezz fel új kultúrákat.

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más civilizációkkal való interakció folyamatosan változik az idő múlásával, a kezdeti primitív kapcsolatteremtésektől kezdve, mikor a konfliktus még az élet része, egészen a későbbi szövetségekig és tárgyalásokig.

IZGALMAS ÉS EGYEDI KALANDOK: A Civilization VI Nintendo Switch változata négy játszható forgatókönyvet tartalmaz, melyek mindegyike más-más, a történelem inspirálta alaphelyzetet és játékstílust kínál. Légy részese Ausztrália gyarmatosításának az „Outback Tycoon”, védd meg Lengyelországot a megszállóktól a „Jadwiga’s Legacy”, söpörj végig Európán egy viking vezérrel a „Vikings, Raiders, and Traders!”, vagy hódítsd meg az ismert világot a „Conquests of Alexander” keretében.

KOOPERATÍV ÉS KOMPETITÍV TÖBBJÁTÉKOS MÓD: Legfeljebb 4 játékos küzdhet a hatalomért egymással együttműködve, vagy versengve vezeték nélküli LAN kapcsolatos keresztül.

[35] kiső
szept 17., hétfő 6:47 #1
Ezért a játékért cseréltem be az iPad-emet egy Po-ra. Sajnos egy nagyobb térképen, tiz játékossal, már elég sokáig tart egy kör, a játék végefelé meg egyenesen kinszenvedés a várakozás. A melóhelyen levő Skynet gépen is várakozni kell (egy húszfős parti lefagyasztja rendesen) , ezért kiváncsi vagyok, a Switch nem túl acélos hardverén ez hogy fog muzsikálni.