Civilization 6: teljes értékű Switch változat
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 15.
szombat 09:29


A Civilization sorozat legújabb része november 16-án Nintendo Switch-re is megjelenik az Aspyr Media hathatós közreműködésével.

A Sid Meier’s Civilization VI Nintendo Switch változata ezeket az újdonságokat tudja a mellékelt sajtóközlemény alapján:

JÁTSSZ A SAJÁT STÍLUSODBAN: A győzelem felé vezető út irányát te határozod meg. Válj a legfeljettebb civilizációvá, uralkodj elsöprő katonai erővel, vagy légy a kultúra és művészetek központja.

A VILÁG LEGNAGYOBB VEZETŐI: Játssz a világ számos országának történelméből összeválogatott 24 vezető egyikével. Építs ki jövedelmező kereskedelmi útvonalakat az egyiptomi Kleopátrával, vesd be légióid erejét a római Traianusszal, vagy építs fel egy kulturális birodalmat a japán Hojo Tokimuneval. A vezetők mindegyike egyedi képességekkel, egységekkel és infrastruktúrával áll rendelkezésedre.

HATALMAS BIRODALMAK: Nézd, ahogy birodalmad csodái beterítik a térképet. Népesíts be felfedezetlen területeket, javíts környezeteden, építs új kerületeket és figyeld, ahogy városod – és civilizációd – felvirágzik.

AKTÍV KUTATÁS: Nyiss meg eszközöket, amik felgyorsítják civilizációd fejlődésének folyamatát. A még hatékonyabb fejlődéshez fésüld át környezeted aktívan egységeiddel, alakítsd környezeted és fedezz fel új kultúrákat.

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más civilizációkkal való interakció folyamatosan változik az idő múlásával, a kezdeti primitív kapcsolatteremtésektől kezdve, mikor a konfliktus még az élet része, egészen a későbbi szövetségekig és tárgyalásokig.

IZGALMAS ÉS EGYEDI KALANDOK: A Civilization VI Nintendo Switch változata négy játszható forgatókönyvet tartalmaz, melyek mindegyike más-más, a történelem inspirálta alaphelyzetet és játékstílust kínál. Légy részese Ausztrália gyarmatosításának az „Outback Tycoon”, védd meg Lengyelországot a megszállóktól a „Jadwiga’s Legacy”, söpörj végig Európán egy viking vezérrel a „Vikings, Raiders, and Traders!”, vagy hódítsd meg az ismert világot a „Conquests of Alexander” keretében.

KOOPERATÍV ÉS KOMPETITÍV TÖBBJÁTÉKOS MÓD: Legfeljebb 4 játékos küzdhet a hatalomért egymással együttműködve, vagy versengve vezeték nélküli LAN kapcsolatos keresztül.

[36] kiső
szept 17., hétfő 6:47 #1
Ezért a játékért cseréltem be az iPad-emet egy Po-ra. Sajnos egy nagyobb térképen, tiz játékossal, már elég sokáig tart egy kör, a játék végefelé meg egyenesen kinszenvedés a várakozás. A melóhelyen levő Skynet gépen is várakozni kell (egy húszfős parti lefagyasztja rendesen) , ezért kiváncsi vagyok, a Switch nem túl acélos hardverén ez hogy fog muzsikálni.
Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 8 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.