Assassin's Creed Odyssey: tartalmas hadjárat
Eddig 10 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 14.
péntek 06:53


Nem meglepő módon az Assassin's Creed Odyssey is részesül a season pass és az utólagos tartalamk nyújtotta élvezetekből, a Ubisoft pedig nemrég azt is felfedte, pontosan hogyan is képzelik el ezt.

Kezdésképp rögtön egy fontos részlet, miszerint nem pusztán fizetős tartalmakra kell számítanunk, lesznek ingyenes kiegészítések is. Lássuk először ezeket. Első és legfontosabb a The Lost Tales of Greece, melyben epizodikus küldetéssorozatokat kapunk, amik folyamatosan új történetekkel gazdagítják a játékot. Az Origins-hez hasonlóan az Odyssey is kap időszakos eventeket, valamint a tavalyi részben bemutatkozott Discovery Tour is visszatér. Mindezek mellett a különböző frissítések (mint a New Game+) is ingyen lesznek elérhetők.

A season pass keretében további tartalmakra számíthatunk, melyben két további epizodikus történeti szálat kapunk (Legacy of the First Blade, The Fate of Atlantis), mindezt pedig az Assassin's Creed III Remastered kiadása fejeli meg. Utóbbi minden DLC-vel és az Assassin’s Creed Liberation Remastered kiegészítve kerül a csomagba.

Az Assassin's Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

szept 15., szombat 10:46 #10
Válasz mcmacko (#3) üzenetére
Már megörültem, hogy minőségileg érted, hogy nagy lesz, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg területileg gondolod Lassan tényleg érik már egy orosz rész. Na, ott hasonlóan "kreatívan" kilehetne tolni a területet, mint az Originsben a sivataggal
[48] Fórumozó
szept 15., szombat 10:06 #9
Válasz theSickness (#8) üzenetére
Pláne, hogy az Originsban borzasztó sok töltelék terület volt, ahol aztán nem volt SEMMI. De tényleg, semmi. Csak egy nagy pusztaság, mert jól néz ki, hogy nagy a map.
MEDIOCRE
szept 14., péntek 19:24 #8
Válasz Fórumozó (#7) üzenetére
És ez a legnagyobb baj. Egy darabig kifejezetten élveztem a virtuális Egyiptomot, aztán beütött a szokásos open world dögunalom.
[48] Fórumozó
szept 14., péntek 14:46 #7
Válasz mcmacko (#3) üzenetére
...de minek? Fele ekkora területet se tudnak érdekesen feltölteni.
MEDIOCRE
szept 14., péntek 14:18 #6
Válasz helihobby (#5) üzenetére
Ha az eltérő vélemények miatt köveket dobálnánk, mindannyiunkon lehetne egy fél tonna zúzott kavics.
I am such a B.A.
[17] helihobby
szept 14., péntek 13:41 #5
Megköveztek, ha azt mondom, hogy nekem ez nem tetszik, még s sok plusz extra tartalom ellenére sem? Mint ha visszafelé fejlődne ez a játék, de megmagyarázni nem tudom miért ez az érzetem.
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
szept 14., péntek 11:39 #4
Válasz mcmacko (#3) üzenetére
Mármint alapból is.
"This is our time to medicate..."
szept 14., péntek 11:39 #3
Most jövök a privjú eventről, 2.5 óra játék után: ez a játék BRUTÁLISAN nagy lesz. Kegyetlen durván nagy!
"This is our time to medicate..."
[11] Soulootion
szept 14., péntek 11:21 #2
Válasz Lonewolf (#1) üzenetére
+1
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[21] Lonewolf
szept 14., péntek 10:48 #1
The Fate of Atlantis... Erről nekem mindig a Lucasarts klasszikus Point and click játéka jut eszembe az Indana Jones- and the Fate of Atlantis
PS ID : KernyaB
Friss hírek

3 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

333 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Game Pass beérkezések

Négy újdonság egy héten belül, dátumokkal.

wiiu 17 | Lebukott a Switch Mini?

Egy kínai tartozékgyártó kínálatából szivároghatott ki a régóta pletykált olcsóbb Switch.

ps4 12 | Final Fantasy VII: etikus mellplasztika

A Square Enix tudatosan vette reálisabb méretűre Tifa melleit a Final Famtasy VII Remake-ben - etikai alapú döntés született.

12 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.