[Demo-kibeszélő] FIFA 19
Eddig 4 hozzászólás
drag
2018. szeptember 14.
péntek 04:44


Tegnap estére - némi technikai fennforgást követően - minden platformon elérhetővé vált a FIFA 19 demója, melyben a Kick-Off mód (azon belül is a frissen megszerzett Bajnokok Ligája) mellett a The Journey utolsó felvonásába is belekóstolhatunk.

Véleményeiteket és tapasztalataitokat itt oszthatjátok meg egymással.

[6] vortel
szept 28., péntek 13:22 #4
Válasz galpepe (#3) üzenetére
Szia Pepe! Ezer éve... Nagyrészt szerintem azért van amit írsz, mert ha bemész a fórumba még mindig az Xbox 360 és PS3 főtémákat látod, nincs se xbox ONE és PS4 dedikált topiklista a gamer365-ön. Ez így a generáció 6. évében elég cink. Én például ezért hanyagolom a fórumozást. Amúgy hogy vagy mi újság veled?
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy pofán verem... | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
[9] galpepe
szept 17., hétfő 23:44 #3
Érdekes látni, hogy pár évvel ezelőtt még komoly közönsége volt a fifanak itt az oldalon dedikált fórummal, mostanra viszont kommentet is alig generál. Pedig nem gondolnám, hogy kevesebb fogyna belőle de úgy nézem fórumozó aktivitás szinten már kevesebb embert mozgat meg! Én tervezem a megvételét, bár első blikkre megint tűnik inkább keretfrissítésnek ahol épp annyit változtattak a fizikán egy csúszkával, hogy újnak érezzük.
There is a soldier in all of us! GT: galpepe
[18] Plasma
szept 14., péntek 18:46 #2
Szerintem most elég jó irányba mozdult el az EA, a demó alapján tovább csiszolták a 18 amúgy megfelelően működő játékelemeit. Néhány furcsa animáció van, főleg mikor egyből akarsz passzolni nem optimális szögből, de ez legyen a legnagyobb baj. Ja, és talán most először nem érzem, hogy látványosan csal a gép világklasszis nehézségen.
szept 14., péntek 6:46 #1
Thx Renatto!
Found.
Friss hírek

18 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

4 | USA eladások: a CoD nyerte az októbert

Soha nem volt még annyira erős október, mint most.

11 | Fallout 76: villámgyors akció

Egy héttel a megjelenés után már nyírbálják az árcédulát.

6 | [Felzárkóztató] Darksiders

Ezeket érdemes tudnod a harmadik rész előtt.

21 | Elkészült a Kingdom Hearts III

Új trailer is érkezett a jó hírek mellé.

wiiu 1 | Super Smash Bros: bejelentkezik a bejelentő

Mindenki Bemondója kommentálja végig a 7 perces trailert.