[Demo-kibeszélő] FIFA 19
Eddig 3 hozzászólás
drag
2018. szeptember 14.
péntek 04:44


Tegnap estére - némi technikai fennforgást követően - minden platformon elérhetővé vált a FIFA 19 demója, melyben a Kick-Off mód (azon belül is a frissen megszerzett Bajnokok Ligája) mellett a The Journey utolsó felvonásába is belekóstolhatunk.

Véleményeiteket és tapasztalataitokat itt oszthatjátok meg egymással.

[9] galpepe
szept 17., hétfő 23:44 #3
Érdekes látni, hogy pár évvel ezelőtt még komoly közönsége volt a fifanak itt az oldalon dedikált fórummal, mostanra viszont kommentet is alig generál. Pedig nem gondolnám, hogy kevesebb fogyna belőle de úgy nézem fórumozó aktivitás szinten már kevesebb embert mozgat meg! Én tervezem a megvételét, bár első blikkre megint tűnik inkább keretfrissítésnek ahol épp annyit változtattak a fizikán egy csúszkával, hogy újnak érezzük.
There is a soldier in all of us! GT: galpepe
[18] Plasma
szept 14., péntek 18:46 #2
Szerintem most elég jó irányba mozdult el az EA, a demó alapján tovább csiszolták a 18 amúgy megfelelően működő játékelemeit. Néhány furcsa animáció van, főleg mikor egyből akarsz passzolni nem optimális szögből, de ez legyen a legnagyobb baj. Ja, és talán most először nem érzem, hogy látványosan csal a gép világklasszis nehézségen.
szept 14., péntek 6:46 #1
Thx Renatto!
Found.
Friss hírek

942 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

0 | Just Cause 4: viharos kapcsolatok

Rico emberére akad a legújabb trailerben.

0 | Volt dolgozó perli a Telltale Games-t

A vád szerint a cég törvénytelenül bocsátott el.

wiiu 12 | Finomít a zord online szabályzatán a Nintendo

Úgy tűnik, meghallgatásra leltek a háborgó hangok

ps4 5 | Gran Turismo Sport: a szeptemberi frissítés

Egy pálya és nyolc autó érkezik hamarosan.

1 | Hitman 2: veszedelmes trópusok

Kolumbiában nem a drog a legveszélyesebb.