Tales of Vesperia: januárban jön a definitív
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 13.
csütörtök 08:50


A Tales of Vesperia: Definitive Edition felskálázott grafikával, valamint korábban kizárólag Japánban megjelent karakterekkel, eseményekkel, kosztümökkel és két új játszható szereplővel érkezik meg Európába, mégpedig 2019. január 11-én, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

A két új szereplő Flynn Scifo, a főhős riválisa és legjobb barátja, valamint Patty Fleur, az elveszett emlékei után kutató fiatal kalóz. A játék a Tales sorozat Linear Motion Battle harcrendszerének különleges változatát használja, amivel a játékosok csapatuk egy tagját valós időben irányíthatják, míg a másik három egy sor AI parancsot követ. A játékosok a harc során bármikor válthatnak a négy karakter között, és zúdíthatnak fizikai csapásokat, varázslatokat, vagy akár pusztító Mystic Artes technikákat ellenfeleikre.

[41] Gulandro
szept 15., szombat 10:37 #4
A kedvenc részem volt a sorozatból. Nagyon jó lenne a hiányzó elemeket is megismerni.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[9] Gergo89
szept 13., csütörtök 11:43 #3
Válasz Fórumozó (#2) üzenetére
Komolyabb sztori, jobb karakterek, faszább harcrendszer, rengeteg tartalom, és gyönyörű szép ez a stílusú grafika. Szerintem a Xiliától hatalmasat romlott a színvonal minden téren.
[48] Fórumozó
szept 13., csütörtök 11:38 #2
Nekem totál kimaradt anno. A Xilia és a Hearts+ tetszett, a Zestiria és a Berseria viszont már baromira nem, remélem, egy korábbi rész az előbbi kategóriába fog esni. Nem nagyon nyomok már JRPG-ket...
MEDIOCRE
[9] Gergo89
szept 13., csütörtök 11:07 #1
Azt hittem ez idén érkezik. Mondjuk tökmindegy mert ez talán a legtartalmasabb rész, amire időm nem biztos hogy lenne, pláne kimaxolni, ami 100+ óra. De ettől függetlenül az egyik legjobb rész, talán még szebb is, mint az elmúlt években megjelent társai.
Friss hírek

1 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

3 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 10 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.