Tales of Vesperia: januárban jön a definitív
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. szeptember 13.
csütörtök 08:50


A Tales of Vesperia: Definitive Edition felskálázott grafikával, valamint korábban kizárólag Japánban megjelent karakterekkel, eseményekkel, kosztümökkel és két új játszható szereplővel érkezik meg Európába, mégpedig 2019. január 11-én, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

A két új szereplő Flynn Scifo, a főhős riválisa és legjobb barátja, valamint Patty Fleur, az elveszett emlékei után kutató fiatal kalóz. A játék a Tales sorozat Linear Motion Battle harcrendszerének különleges változatát használja, amivel a játékosok csapatuk egy tagját valós időben irányíthatják, míg a másik három egy sor AI parancsot követ. A játékosok a harc során bármikor válthatnak a négy karakter között, és zúdíthatnak fizikai csapásokat, varázslatokat, vagy akár pusztító Mystic Artes technikákat ellenfeleikre.

[41] Gulandro
szept 15., szombat 10:37 #4
A kedvenc részem volt a sorozatból. Nagyon jó lenne a hiányzó elemeket is megismerni.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[9] Gergo89
szept 13., csütörtök 11:43 #3
Válasz Fórumozó (#2) üzenetére
Komolyabb sztori, jobb karakterek, faszább harcrendszer, rengeteg tartalom, és gyönyörű szép ez a stílusú grafika. Szerintem a Xiliától hatalmasat romlott a színvonal minden téren.
[48] Fórumozó
szept 13., csütörtök 11:38 #2
Nekem totál kimaradt anno. A Xilia és a Hearts+ tetszett, a Zestiria és a Berseria viszont már baromira nem, remélem, egy korábbi rész az előbbi kategóriába fog esni. Nem nagyon nyomok már JRPG-ket...
MEDIOCRE
[9] Gergo89
szept 13., csütörtök 11:07 #1
Azt hittem ez idén érkezik. Mondjuk tökmindegy mert ez talán a legtartalmasabb rész, amire időm nem biztos hogy lenne, pláne kimaxolni, ami 100+ óra. De ettől függetlenül az egyik legjobb rész, talán még szebb is, mint az elmúlt években megjelent társai.