SoulCalibur VI: kalózkodás
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 13.
csütörtök 07:44


Újabb ismerős karakter teszi tiszteletét a jövő hónapban érkező SoulCalibur VI-ban. A fenti traileren a széria kalózkapitánya, Cervantes ragad szabját és mutatja meg, milyen fából is faragták. Ha ennyi nem lenne elég a lenti (sajnos japán nyelvű) traileren a játék játékmódjait és lehetőségeit nézhetjük meg.

Az egyszerű harcoknál három kategóriát találunk (Arcade, Versus, Training), emellé jön a kétféle Story Mode (Soul Chronicle, Libra of Souls), melynél a másodiknál saját, személyre szabott karakterünkkel harcolhatunk. Ennek kapcsán a kosztumizációs lehetőségekbe is belepillanthatunk. Online összecsapások terén megkapjuk a Casual és Ranked Match-eket, Végezetül pedig a Museumban ismerhetjük meg jobban a karaktereket és az univerzum történetét.A SoulCalibur VI október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[10] Lacix
szept 14., péntek 10:32 #1
Vajon ennek van jobb mell lötyögés fizikája, vagy a Dead or Alive 6-nak? :-P
Never give up, never surrender
Friss hírek

1047 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

16 | Utolsó trailer: RE2: The Ghost Survivors

Raccoon City pusztulása más szemszögből.

17 | Anthem: gyorstalpaló javelinhez

Újabb összefoglaló a játékról.

pc 5 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 11 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 5 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.