SoulCalibur VI: kalózkodás
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 13.
csütörtök 07:44


Újabb ismerős karakter teszi tiszteletét a jövő hónapban érkező SoulCalibur VI-ban. A fenti traileren a széria kalózkapitánya, Cervantes ragad szabját és mutatja meg, milyen fából is faragták. Ha ennyi nem lenne elég a lenti (sajnos japán nyelvű) traileren a játék játékmódjait és lehetőségeit nézhetjük meg.

Az egyszerű harcoknál három kategóriát találunk (Arcade, Versus, Training), emellé jön a kétféle Story Mode (Soul Chronicle, Libra of Souls), melynél a másodiknál saját, személyre szabott karakterünkkel harcolhatunk. Ennek kapcsán a kosztumizációs lehetőségekbe is belepillanthatunk. Online összecsapások terén megkapjuk a Casual és Ranked Match-eket, Végezetül pedig a Museumban ismerhetjük meg jobban a karaktereket és az univerzum történetét.A SoulCalibur VI október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[10] Lacix
szept 14., péntek 10:32 #1
Vajon ennek van jobb mell lötyögés fizikája, vagy a Dead or Alive 6-nak? :-P
Never give up, never surrender
Friss hírek

1 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

5 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 10 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.