SoulCalibur VI: kalózkodás
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 13.
csütörtök 07:44


Újabb ismerős karakter teszi tiszteletét a jövő hónapban érkező SoulCalibur VI-ban. A fenti traileren a széria kalózkapitánya, Cervantes ragad szabját és mutatja meg, milyen fából is faragták. Ha ennyi nem lenne elég a lenti (sajnos japán nyelvű) traileren a játék játékmódjait és lehetőségeit nézhetjük meg.

Az egyszerű harcoknál három kategóriát találunk (Arcade, Versus, Training), emellé jön a kétféle Story Mode (Soul Chronicle, Libra of Souls), melynél a másodiknál saját, személyre szabott karakterünkkel harcolhatunk. Ennek kapcsán a kosztumizációs lehetőségekbe is belepillanthatunk. Online összecsapások terén megkapjuk a Casual és Ranked Match-eket, Végezetül pedig a Museumban ismerhetjük meg jobban a karaktereket és az univerzum történetét.A SoulCalibur VI október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[10] Lacix
szept 14., péntek 10:32 #1
Vajon ennek van jobb mell lötyögés fizikája, vagy a Dead or Alive 6-nak? :-P
Never give up, never surrender
Friss hírek

18 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

4 | USA eladások: a CoD nyerte az októbert

Soha nem volt még annyira erős október, mint most.

9 | Fallout 76: villámgyors akció

Egy héttel a megjelenés után már nyírbálják az árcédulát.

6 | [Felzárkóztató] Darksiders

Ezeket érdemes tudnod a harmadik rész előtt.

21 | Elkészült a Kingdom Hearts III

Új trailer is érkezett a jó hírek mellé.

wiiu 1 | Super Smash Bros: bejelentkezik a bejelentő

Mindenki Bemondója kommentálja végig a 7 perces trailert.