Left Alive: többfrontos háború
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 13.
csütörtök 07:17


A tavalyi Tokyo Game Show-n mutatkozott be a Front Mission univerzumban játszódó Left Alive, az idei TGS közeledtével pedig új részletekkel gazdagodtunk. Mint például a fenti trailer, melyben a játék három központi karaktere, Mikhail Alexandrovich Schwarov, Olga Sergeevna Kalinina és Leonid Fedorovich Ostermann kapja a főszerepet.

Mikhail egy tapasztalatlan, ám elismert wanzer pilóta, Olga egy novoslavai rendőrtiszt, míg Leonid a novolavai függetlenségi mozgalom, az NGFP magasrangú tisztje. A játék hármójuk eltérő szemszögéből mutatja be az eseményeket, melyben eltérő körülmények között ugyan, de mindhárman az ellenséges vonalak mögött találják magukat.

A Left Alive egyelőre Japánban rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal (2019 február 28), nyugaton a jövő év során jelenik meg PC-re és PS4-re.

Friss hírek

940 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

wiiu 9 | Finomít a zord online szabályzatán a Nintendo

Úgy tűnik, meghallgatásra leltek a háborgó hangok

ps4 5 | Gran Turismo Sport: a szeptemberi frissítés

Egy pálya és nyolc autó érkezik hamarosan.

1 | Hitman 2: veszedelmes trópusok

Kolumbiában nem a drog a legveszélyesebb.

11 | Utolsó trailer: Assassin's Creed Odyssey

Jövő héttől alakíthatjuk a sorsunkat.

8 | The Walking Dead: elkészülhet a teljes szezon

A Telltale megpróbálja befejezni a hátralévő epizódokat.