Left Alive: többfrontos háború
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 13.
csütörtök 07:17


A tavalyi Tokyo Game Show-n mutatkozott be a Front Mission univerzumban játszódó Left Alive, az idei TGS közeledtével pedig új részletekkel gazdagodtunk. Mint például a fenti trailer, melyben a játék három központi karaktere, Mikhail Alexandrovich Schwarov, Olga Sergeevna Kalinina és Leonid Fedorovich Ostermann kapja a főszerepet.

Mikhail egy tapasztalatlan, ám elismert wanzer pilóta, Olga egy novoslavai rendőrtiszt, míg Leonid a novolavai függetlenségi mozgalom, az NGFP magasrangú tisztje. A játék hármójuk eltérő szemszögéből mutatja be az eseményeket, melyben eltérő körülmények között ugyan, de mindhárman az ellenséges vonalak mögött találják magukat.

A Left Alive egyelőre Japánban rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal (2019 február 28), nyugaton a jövő év során jelenik meg PC-re és PS4-re.

Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 8 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.