Left Alive: többfrontos háború
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 13.
csütörtök 07:17


A tavalyi Tokyo Game Show-n mutatkozott be a Front Mission univerzumban játszódó Left Alive, az idei TGS közeledtével pedig új részletekkel gazdagodtunk. Mint például a fenti trailer, melyben a játék három központi karaktere, Mikhail Alexandrovich Schwarov, Olga Sergeevna Kalinina és Leonid Fedorovich Ostermann kapja a főszerepet.

Mikhail egy tapasztalatlan, ám elismert wanzer pilóta, Olga egy novoslavai rendőrtiszt, míg Leonid a novolavai függetlenségi mozgalom, az NGFP magasrangú tisztje. A játék hármójuk eltérő szemszögéből mutatja be az eseményeket, melyben eltérő körülmények között ugyan, de mindhárman az ellenséges vonalak mögött találják magukat.

A Left Alive egyelőre Japánban rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal (2019 február 28), nyugaton a jövő év során jelenik meg PC-re és PS4-re.

Friss hírek

18 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

4 | USA eladások: a CoD nyerte az októbert

Soha nem volt még annyira erős október, mint most.

10 | Fallout 76: villámgyors akció

Egy héttel a megjelenés után már nyírbálják az árcédulát.

6 | [Felzárkóztató] Darksiders

Ezeket érdemes tudnod a harmadik rész előtt.

21 | Elkészült a Kingdom Hearts III

Új trailer is érkezett a jó hírek mellé.

wiiu 1 | Super Smash Bros: bejelentkezik a bejelentő

Mindenki Bemondója kommentálja végig a 7 perces trailert.