Pokémon: Let’s Go: egyediség mindenek felett
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 11.
kedd 07:36


A Switch-es Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Eevee! a már ismerős helyszínek, lények és karakterek mellett néhány újdonsággal is szolgál a játékosoknak, amik természetesen a névadó Pokémonokhoz köthető. Mind Pikachu, mind Eevee rendelkezni fog egyedi, speciális támadásokkal melyeket a harcok során vethtünk majd be, illetve az összecsapásokon kívül is lehetőségünk lesz kihasználni további trükkjeiket, melyekkel olyan helyekre juthatunk el, ahova másképp nem tudnánk.Nem meglepő módon érkezik a játékokhoz egy speciális bundle kiadás is, melyben egy egyedi külsejű Switch-et találunk, hozzá passzoló dokkolóval, valamint Joy-Conokkal. Ezen kívül egy előre telepített Pokémon: Let’s Go Pikachu! vagy Eevee!, illete a korábban bejelentett Poké Ball Plus irányító lapul majd a pakkban. November 16-ától csaphatunk majd le rá.

[2] Wakka
szept 11., kedd 13:05 #1
ejj, hanyagolhatták volna ezt az előre telepítést... : \
Friss hírek

928 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

1 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.

wiiu 0 | The Raven Remastered: jelenés Switchen

Nintendo-n is tevékeny a neves tolvaj.

wiiu 19 | Mortal Kombat 11: övék a Switch port

Veterán portoló-csapat áll az átirat mögött.

wiiu 1 | Travis Strikes Again: friss patch

Új elemek a frissítésben.