Pokémon: Let’s Go: egyediség mindenek felett
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 11.
kedd 07:36


A Switch-es Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Eevee! a már ismerős helyszínek, lények és karakterek mellett néhány újdonsággal is szolgál a játékosoknak, amik természetesen a névadó Pokémonokhoz köthető. Mind Pikachu, mind Eevee rendelkezni fog egyedi, speciális támadásokkal melyeket a harcok során vethtünk majd be, illetve az összecsapásokon kívül is lehetőségünk lesz kihasználni további trükkjeiket, melyekkel olyan helyekre juthatunk el, ahova másképp nem tudnánk.Nem meglepő módon érkezik a játékokhoz egy speciális bundle kiadás is, melyben egy egyedi külsejű Switch-et találunk, hozzá passzoló dokkolóval, valamint Joy-Conokkal. Ezen kívül egy előre telepített Pokémon: Let’s Go Pikachu! vagy Eevee!, illete a korábban bejelentett Poké Ball Plus irányító lapul majd a pakkban. November 16-ától csaphatunk majd le rá.

[2] Wakka
szept 11., kedd 13:05 #1
ejj, hanyagolhatták volna ezt az előre telepítést... : \
Friss hírek

1856 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

4 | [E3] Hajnalban indít a Square Enix

Aki élőben akarja nézni a kiadó idei konferenciáját, nem árt, ha betankol kávéból.

6 | Halo Infinite: nem lesz Battle Royale

Frank O’Connor személyesen cáfolta a pletykákat.

16 | Kemény cenzúra jön Kínában

Tiltani fogják a vért és a hullákat, beleszólnak a történelmi játékok tartalmába, és ugrik az online póker is.

0 | Chernobylite: fél óra sugárfertőzés

30 perces gameplay a Kickstarter kedvéért.

25 | Mortal Kombat 11: rideg profizmus

Frost lehűti a kedélyeket.