Pokémon: Let’s Go: egyediség mindenek felett
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 11.
kedd 07:36


A Switch-es Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Eevee! a már ismerős helyszínek, lények és karakterek mellett néhány újdonsággal is szolgál a játékosoknak, amik természetesen a névadó Pokémonokhoz köthető. Mind Pikachu, mind Eevee rendelkezni fog egyedi, speciális támadásokkal melyeket a harcok során vethtünk majd be, illetve az összecsapásokon kívül is lehetőségünk lesz kihasználni további trükkjeiket, melyekkel olyan helyekre juthatunk el, ahova másképp nem tudnánk.Nem meglepő módon érkezik a játékokhoz egy speciális bundle kiadás is, melyben egy egyedi külsejű Switch-et találunk, hozzá passzoló dokkolóval, valamint Joy-Conokkal. Ezen kívül egy előre telepített Pokémon: Let’s Go Pikachu! vagy Eevee!, illete a korábban bejelentett Poké Ball Plus irányító lapul majd a pakkban. November 16-ától csaphatunk majd le rá.

[2] Wakka
szept 11., kedd 13:05 #1
ejj, hanyagolhatták volna ezt az előre telepítést... : \
Friss hírek

942 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

0 | Just Cause 4: viharos kapcsolatok

Rico emberére akad a legújabb trailerben.

0 | Volt dolgozó perli a Telltale Games-t

A vád szerint a cég törvénytelenül bocsátott el.

wiiu 12 | Finomít a zord online szabályzatán a Nintendo

Úgy tűnik, meghallgatásra leltek a háborgó hangok

ps4 5 | Gran Turismo Sport: a szeptemberi frissítés

Egy pálya és nyolc autó érkezik hamarosan.

1 | Hitman 2: veszedelmes trópusok

Kolumbiában nem a drog a legveszélyesebb.