Vampyr: sorozatos vérszívás
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2018. augusztus 18.
szombat 10:16


Bár a Vampyr nem nyerte el minden kritikus osztatlan tetszését, azért a játék hangulatát és környezetét mindenki dícsérte és elismerte. Mi egy decens hét ponttal jutalmaztuk a játékot a megjelenése után.

A Fox21 megszerezte a jogokat egy esetleges televíziós sorozat elkészítéséhez. A Steamen szép eladásokat produkáló játék remek alapanyag lehet egy sorozathoz, ezt pedig a Dontnod és a Focus vezetők is megerősítették. A sorozatot a Wonderland Sound&Vision (Supernatural) valamint a DJ2 Entertainment (a preprodukciós fázisban lévő Life is Strange sorozat alkotói) adaptálják majd a televíziók képernyőire.

Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 9 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.