Vampyr: sorozatos vérszívás
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2018. augusztus 18.
szombat 10:16


Bár a Vampyr nem nyerte el minden kritikus osztatlan tetszését, azért a játék hangulatát és környezetét mindenki dícsérte és elismerte. Mi egy decens hét ponttal jutalmaztuk a játékot a megjelenése után.

A Fox21 megszerezte a jogokat egy esetleges televíziós sorozat elkészítéséhez. A Steamen szép eladásokat produkáló játék remek alapanyag lehet egy sorozathoz, ezt pedig a Dontnod és a Focus vezetők is megerősítették. A sorozatot a Wonderland Sound&Vision (Supernatural) valamint a DJ2 Entertainment (a preprodukciós fázisban lévő Life is Strange sorozat alkotói) adaptálják majd a televíziók képernyőire.

Friss hírek

18 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

3 | USA eladások: a CoD nyerte az októbert

Soha nem volt még annyira erős október, mint most.

8 | Fallout 76: villámgyors akció

Egy héttel a megjelenés után már nyírbálják az árcédulát.

6 | [Felzárkóztató] Darksiders

Ezeket érdemes tudnod a harmadik rész előtt.

21 | Elkészült a Kingdom Hearts III

Új trailer is érkezett a jó hírek mellé.

wiiu 1 | Super Smash Bros: bejelentkezik a bejelentő

Mindenki Bemondója kommentálja végig a 7 perces trailert.