Történelemóra WWE 2K19 módra
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2018. augusztus 15.
szerda 06:11


A 2K a WWE 2K19 kapcsán bejelentette, hogy visszatér a 2K Showcase mód, melynek keretében a játékosok egy történetvezérelt kampány keretében élhetik át a WWE szupersztárok emlékezetes pillanatait, jelen esetbne Daniel Bryanét. A „Return of Daniel Bryan” Showcase számos történelmi WWE jelenetet tartalmaz, melyekben Daniel Bryan saját szavaival számol be a meccsek körülményeiről és előzményeiről, hogy a játékosok a WWE karrierje során tapasztalt kihívásokat teljesen átélve léphessenek a ringbe.

A WWE 2K19 október 9-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

[13] szako
aug 16., csütörtök 18:01 #6
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Persze, mindenkinek megvannak a megszokásai.
Én például szeretek az ágyban is játszani, amikor vagy még nincs kedvem felkelni, vagy már túl fáradt vagyok. Aztán követek egy rakás sporteseményt a tévén, de ezek nem mindig és nem végig izgalmasak, így van közben időm játszani.
És akkor még nem beszéltünk a visszatérő AAA játék+Switch-poénról, márminthogy végre lehet Doomot/Wolfensteint/LA Noire-t/FIFA-t/stb. a vécén is játszani. :p

Ez már így is többféle mindennapi helyzet, amikor handheldezni szoktam - és akkor még ki sem vittem a gépet a lakásból!
aug 15., szerda 23:53 #5
Válasz szako (#4) üzenetére
Van Switch-em, viszont a jelenlegi élethelyzetemből adódóan minimálisan használom csak ki. Nem utazom úgy és annyit, hogy megérje handheld gépként magammal cipelni, otthon pedig inkább a "klasszikus nagygép" mellett teszem le a voksom vele szemben (ez mondjuk simán lehet megszokás kérdése is, régebb óta van PS4-em, mint Switch-em, berögződés).
I am such a B.A.
[13] szako
aug 15., szerda 18:36 #4
Válasz ne5h (#3) üzenetére
Nagygépes élményt nyújt hordozható formában is; bármikor folytathatod a tévén megkezdett játékodat, vagy bármikor folytathatod a hordozható módban játszott játékodat a tévén.

Van itthon PS4 Pro és Xbox One X konzolom is, de amióta megvan a Switch, ezek szinte már csak porosodnak.
A Switch alvó módból felébresztve azonnal játékra képes, nem vársz semmire.

Persze úgy kell rá minden nagy külsős megjelenés, mint egy falat kenyér, mert a szokásos Nintendo balf*szkodás még elejét vehetné a gép sikerének. Ezért is vagyok mérges, amikor ilyet csinál egy kiadó, mint ebben az esetben.

Személy szerint bármely játék, amely megjelenik Switch-re is PC / más konzolok mellett, kizárólag Switch-en érdekel. Nincs időm arra, hogy minden érdekes játékot a tévé előtt üldögélve toljak végig, rengeteget használok hordozható gépeket. Most először nem kell választanom. Őrült jó élmény így a videojátékozás. Ha teheted, próbáld ki!
aug 15., szerda 12:41 #3
Válasz szako (#2) üzenetére
A legteljesebb konzol alatt pontosan mit kell érteni?
I am such a B.A.
[13] szako
aug 15., szerda 10:49 #2
Ez sem elég kárpótlás azért, hogy a tavalyi fiaskó után idénre nem hogy nem próbálták meg gatyába rázni a Switch verziót, hanem simán cserbenhagyták a valaha volt talán legteljesebb konzol rajongótáborát...

Mit lehet ezek után mondani? Remélem, a várakozásaik alatt teljesít majd ez a rész!
aug 15., szerda 9:37 #1
Régebben mindig ezek a sztoris módok tetszettek a legjobban a sorozatban, jöhet.
Friss hírek

3 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

333 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Game Pass beérkezések

Négy újdonság egy héten belül, dátumokkal.

wiiu 15 | Lebukott a Switch Mini?

Egy kínai tartozékgyártó kínálatából szivároghatott ki a régóta pletykált olcsóbb Switch.

ps4 10 | Final Fantasy VII: etikus mellplasztika

A Square Enix tudatosan vette reálisabb méretűre Tifa melleit a Final Famtasy VII Remake-ben - etikai alapú döntés született.

12 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.