Történelemóra WWE 2K19 módra
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2018. augusztus 15.
szerda 06:11


A 2K a WWE 2K19 kapcsán bejelentette, hogy visszatér a 2K Showcase mód, melynek keretében a játékosok egy történetvezérelt kampány keretében élhetik át a WWE szupersztárok emlékezetes pillanatait, jelen esetbne Daniel Bryanét. A „Return of Daniel Bryan” Showcase számos történelmi WWE jelenetet tartalmaz, melyekben Daniel Bryan saját szavaival számol be a meccsek körülményeiről és előzményeiről, hogy a játékosok a WWE karrierje során tapasztalt kihívásokat teljesen átélve léphessenek a ringbe.

A WWE 2K19 október 9-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

[13] szako
aug 16., csütörtök 18:01 #6
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Persze, mindenkinek megvannak a megszokásai.
Én például szeretek az ágyban is játszani, amikor vagy még nincs kedvem felkelni, vagy már túl fáradt vagyok. Aztán követek egy rakás sporteseményt a tévén, de ezek nem mindig és nem végig izgalmasak, így van közben időm játszani.
És akkor még nem beszéltünk a visszatérő AAA játék+Switch-poénról, márminthogy végre lehet Doomot/Wolfensteint/LA Noire-t/FIFA-t/stb. a vécén is játszani. :p

Ez már így is többféle mindennapi helyzet, amikor handheldezni szoktam - és akkor még ki sem vittem a gépet a lakásból!
aug 15., szerda 23:53 #5
Válasz szako (#4) üzenetére
Van Switch-em, viszont a jelenlegi élethelyzetemből adódóan minimálisan használom csak ki. Nem utazom úgy és annyit, hogy megérje handheld gépként magammal cipelni, otthon pedig inkább a "klasszikus nagygép" mellett teszem le a voksom vele szemben (ez mondjuk simán lehet megszokás kérdése is, régebb óta van PS4-em, mint Switch-em, berögződés).
I am such a B.A.
[13] szako
aug 15., szerda 18:36 #4
Válasz ne5h (#3) üzenetére
Nagygépes élményt nyújt hordozható formában is; bármikor folytathatod a tévén megkezdett játékodat, vagy bármikor folytathatod a hordozható módban játszott játékodat a tévén.

Van itthon PS4 Pro és Xbox One X konzolom is, de amióta megvan a Switch, ezek szinte már csak porosodnak.
A Switch alvó módból felébresztve azonnal játékra képes, nem vársz semmire.

Persze úgy kell rá minden nagy külsős megjelenés, mint egy falat kenyér, mert a szokásos Nintendo balf*szkodás még elejét vehetné a gép sikerének. Ezért is vagyok mérges, amikor ilyet csinál egy kiadó, mint ebben az esetben.

Személy szerint bármely játék, amely megjelenik Switch-re is PC / más konzolok mellett, kizárólag Switch-en érdekel. Nincs időm arra, hogy minden érdekes játékot a tévé előtt üldögélve toljak végig, rengeteget használok hordozható gépeket. Most először nem kell választanom. Őrült jó élmény így a videojátékozás. Ha teheted, próbáld ki!
aug 15., szerda 12:41 #3
Válasz szako (#2) üzenetére
A legteljesebb konzol alatt pontosan mit kell érteni?
I am such a B.A.
[13] szako
aug 15., szerda 10:49 #2
Ez sem elég kárpótlás azért, hogy a tavalyi fiaskó után idénre nem hogy nem próbálták meg gatyába rázni a Switch verziót, hanem simán cserbenhagyták a valaha volt talán legteljesebb konzol rajongótáborát...

Mit lehet ezek után mondani? Remélem, a várakozásaik alatt teljesít majd ez a rész!
aug 15., szerda 9:37 #1
Régebben mindig ezek a sztoris módok tetszettek a legjobban a sorozatban, jöhet.