Shadow of the Tomb Raider: búvártanfoyam
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2018. augusztus 10.
péntek 09:53


Megérkezett a Shadow of the Tomb Raider trailersorozatának legújabb darabja, mely a korábban már bemutatott vízalatti közlekedésre és veszélyekre hívja fel a figyelmünket.

Ezzel együtt az Eidos Montreal részletesebben is taglalta a játék különböző elemeire vonatkozó nehézségi szinteket. Ennek értelmében három területen (harc, felfedezés, fejtörők) van lehetőségünk eltérő nehézségi szinteket beállítani, melyek az adott játékmechanikákra hatnak.

A harcok esetében a célzásrrásegítés mellett, a lőszermennyiséget, illetve a harcok során regenerálódó életerőt is beállíthatjuk. Legnehezebb szinten továbbá az ellenfelek éberségét jelző indikátornak is búcsút inthetünk.

A feldezés során Lara túlélőösztönét korlátozhatjuk, magasabb szinteken például egyáltalán nem használható, valamint a táborok létesítésének körülményeit, illetve a mnetéseket szigoríthatjuk.

A fejtörők esetében szintén a beépített segítségnek számító túlélőösztönt, valamint Lara további tippjeit eliminálhatjuk, valamint a nehézség feljebb tornászásával egyenes arányban csökken bizonyos feladatoknál a megoldáshoz rendelkezésre álló idő.

[27] lacapaca
aug 11., szombat 7:51 #5
Nofene. A Tomb Raider Tomb Raider-esedik.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
aug 10., péntek 14:56 #4
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Úgy értem, "menőbb" előre nevesített csomagokban kínálni a beállításokat. Főleg mert ha jól olvastam korábban, akkor ennél mélyebben is lehet állítgatni az opciókat (pl. a felfedezősdinél elemenként lehet ki-be kapcsolni / finomítani a segítségeket). Ha nem így van, akkor tényleg felesleges.
[24] arpi0912
aug 10., péntek 14:18 #3
Ez jónak tűnik. Így senki nem mondhatja majd azt hogy túl szájba rágós a haladás, nehezek/könnyűek a harcok és fejtörők. Mindenki személyre szabhatja majd az élményt.
Ilyen lehetne más játékokban is.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
aug 10., péntek 13:51 #2
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Nem mintha annyira nehéz lenne a játék elején 3 kapcsolót a megfelelő szintre beállítani. Kb mint amikor első indításnál beállítod a fényerőt meg a HUD méretét.
I am such a B.A.
aug 10., péntek 12:30 #1
Ha jól csinálják, akkor ezeket nem csak manuálisan lehet majd állítgatni, hanem lesznek előre beállított, komplett összeállítások is. Mondjuk egy "explorer" módban a harcok moderáltak, a továbbjutást befolyásoló elemeket azonban teljesen kikapcsolják; egy "tomb raider" szint esetében minden maxon van; egy "fighter" szinten meg minden segítséget megkapsz a mászkálásnál, a harcok viszont kemények lesznek.
Friss hírek

340 | [Nyerd meg!] Adventi játékeső - SONIC MANIA PLUS

Közeledik a karácsony, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az adventet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Negyedik körben sünikkel és kisálatokkal száguldozunk egy kört.

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

1 | DiRT Rally 2.0: ahol a játék újfent szintet lép

Videós prezentáció az apróbb és jelentősebb fejlődési részletekről.

4 | Ingyen van: Lego The Hobbit & Full Throttle

Két játék is ingyenesen tölthető PC-re.

10 | Előbb jön a Metro Exodus

Egy héttel korábban megkapjuk a játékot.

1 | World War Z: beköszönnek a túlélők

Traileren a kooperatív zombiölés kasztjai.

ps4 3 | Spider-Man: nem mind ezüst, ami fénylik

Rövid pillantás az utolsó DLC-re.